@otopsici tabi ki unutturmam abi. Bende 3 lüsü var. 6 lısı çok daha iyi olacaktır.
@Samet Ağır abi unuturmuyum hiç? Kasım ayıydı, o zaman bende Joyride 200 vardı. Sen araba ile gelmiştin.
@otopsici tabi ki unutturmam abi. Bende 3 lüsü var. 6 lısı çok daha iyi olacaktır.
@Samet Ağır abi unuturmuyum hiç? Kasım ayıydı, o zaman bende Joyride 200 vardı. Sen araba ile gelmiştin.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Biraz önce ikitelliden tekstil kentin oraya kadar yanında korna çalarak bakmanı sağlayamadım,arkandaki kasksız arkadaşta helak oldu,
Sen o motoru acil sat
Bende benim japon müdürle havaalanından dönüyordum,bir baktım sağda net yelekli bir vatandaş,tabii japona hava bastım,bu benim grup elemanı diye sonra plaka derken,benim jeton düştü, ya bu benim arkadaş falan demeye kalmadı ,japonda katıldı el kol işaretine de bizim tayfur sanırsam miyop adam yalnızca önüne bakıyor
Daha erken saatte bikaç motor daha kalabalık olaydık dahada keyifli olurdu ama bunada şükür. Kısa ve öz konsantre bir gezi oldu.
Metehan sana bişey demiyorum Allah ıslah ede .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Vay otopsici yolun açık olsun kardeş ne zaman geliyorsun bu taraflara ?
Kursat kardesim cumartesi hava durumuna bakacam eğer uygunsa sabah yola yoksa motoru garajda bırakıp uçakla gidecem
önce yüklenmiş resimlerin üzerine sağ tıklayarak (farklı gaydet )denür masaüstüne kaydedülüüü sonra gaydettüğümüz resimleee paint proğramıyla açulmak gaydu ile zooooommmm yapmaya çalışılıp varsa şahısların üzerindeki isimlikler okunmaya çalışıluuu benim bu yorucu vede aynu zamanda uğraşdurucu çabalarum sonucu şu an itibarü ile uzun zamandır bekledüğüm otepsü yapan aaakadaşı görme ve tanuma mutluluğuna erüştüm
laküüün resimleri yükleyen aakadaş gene işin kolayuna gaçup golay yüklensin deyi guççük biksellerde gayut ettüğünden ötürü kendisini gınamaktayum ve şu soruyu kendilerine yöneltmek isterüm,
biz yükleeken 1024*1024 yükleyosak ölmöyosak sizde ölmezsiniz temmebel adamlar .
ayrıca hepiciiinden şigayetçiyim ilkay ağabeyy gezerler , yerler içerler ahan bide burda nisbet olsun deyi resim goyalar , bi habar etmezler senin yerinede yedük deyiii.
şimdi gelelüm hesap zamanuna ! acayüpmüsün, eyüpmüsün nesün kendine eyü muamele et zayıflamuşsun cigarayu az çek mete ayusunu fotoğraf makünesünden ırak dutun , danıyan vaa danımayan vaa, ürgmesin millet
otepsücü gurbaney hoş gelmişssen sefalar getirmişsen masaj yerine ulaşmıştır sanurum diğer arkadaşlarada selam ederüm ,
yeyin için , gezin züpersiniz , baylaşum içüüün deşekkülee, öpüvedim guducuklarunuzdan
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
irfan abi seni unutmuş değilim cumartesi geliyorum çayını içmeye yanlız fazla kalamıyacam yola revan olmak icap eder
belki cuma da gelebilirim belli olmaz
Helal yaa adam Taaa Vandan gelmiş..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
ilettim ganga ayıpsın aha yüzü burda sor ilk kelamım selamın oldu...
......
Ulen dingiller banlıyken arkamdan dedikodumu yapmaya utanmıyomusunuz...aha geldim sonsuza kadar banlımı kalacam sandınız be hey gafiller...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eyvallah gangam....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
O çantayla senin öldüğün yerde 6 ay daha yaşarım ben.
Senin gibi 5 taneyi çantamda sallarım ganga.
yüzümdeki rahat ve iplemez ifadeden ürpermen lazım
çok Lost izlemişsin sen gangeita... vaya Işıkara'yı çok dinledin...
ben bunu hayra yormuyorum...malum yakışıklı ve metroseksüel bir arkadaşsın...metroda falan tacize uğramamak ve fordu önlemek adına o çantayı kullanıyor olabilirsin...çekim alanı yaratıyorsun ganga mıknatıs gibin...maşallah...seni sevmeyen ölsün...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Garipçede adama balık yedirir hani
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Metehan fenerde biryer var adamlar bir mıhlama yapıyor parmaklarını yemezsen adam diilsin yani o derece . Gidelim haftaya brunch hesabı yu nov ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)