Çınarcık Yaylaları (GV250 ile)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayy maşallah, geçen sene banstar mete ile gezmiştim oraları.. harika yerler.. tekerine sağlık
-
gerçekten güzel yerler özellikle sonbaharda harika.. bir endurocunun mutlaka fet etmesi gereken yerler, karlık yaylası başta birkaç yere gidemedim çünkü yollar topraktı ... sis olmasaydı yaylanın fotoğraflarını çekebilirdim yolda bitane araba ve insanla karşılaşmadım sadece dipsiz gölde balık tutanlar vardı
-
çok güzelmiş valla ve tam gezme zamanı kar yok sis var
-
Ne güzel yermiş ya, ben de gideyim.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
erkan çok güzel yerler,valla bayıldım..güzel gezi olmuş,tebrikler.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
Kocaeli İl Temsilcisi
bazen insanın kaçası gelir herşeyden , yaşadığın şehirden, bulunduğun mahalleden hatta insanlardan bile , yorulmuşsundur ve bu tabiatın senin içindeki sıkıntıyı alacağını çok iyi bilirsin , hasret kalmışsındır kendini dinlemeye ,yalnızlığınla bir başına , doğaya yeşilliğe , yağmurun ıslatırcası bile hoşuna gider ya hani , toprak kokusunu özlersin hani , doğanın sessizliğini börtü böceğin sesini sendekide böyle bir şey olsa gerek
tekerine eline sağlık .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
harika yerler gidemesekde gezenler sayesinde görüyoruz emeğinize sağlık
-
Her zaman söylerim bu ülkede motosiklet güzergahı olarak gidilmesi görülmesi gereken ilk beş yer varsa bunlardan biri de bu güzergahtır.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
dostum harika bi gezi yapmışsın,eline sağlıkgüzel de fotoğraf çekmişsin.
buraya nasıl ulaştın? bunun da bi rotasını koyabilirsen biz de öğrenmişoluruz sayende.
şimdiden sağol.
-
Vay vay vay fotoğraflara bittim desem yeridir elinize kolunuza tekerinize sağlık
-
çok beyendim..gerçekten süper..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
Benimde favorilerim arasındadır,Ülkemde gezecek görülecek yer varki,sorma gitsin
-
güzel gezi olmuş.resimler gerçekten çok kaliteli.%90ı masaüstü olacak fotolar.
-
harika yerlermiş yaw gerçekten..yaza fırsat bulup gitmek lazım..fotolarda harika.erkan hocam çok güzel gezmişsiniz tekerinize sağlık.
-
Ben geçen yıl o mavi yeşil rotada narlı-Çınarcık arasını tamamlamıştım yeğenimle.. çok güzel ve özel bir rota oldğunu düşünüyorum, kafa dinlemek ve haftanın yorgunluğunu atmak için bire bir sonbahardada ayrı bir güzelmiş fotolar çok hoş olmuş bu arada..vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
Sevgili Erkan buralar her neresi ise sonbahar çok yakılmış. Ayrıca fotograflara bittim her biri birbirinden muhteşem. eline sağlık.
-
Beğeniler için teşekür ederim. Bu güzel anları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım =)
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)