100'lük motorumla vardıha köprüsü ve hacıkırı-belemedik arası gezimden fotoğraflar
Reklamlar
-
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
Güzel kareler..emeğine yüreğine sağlık..adananın tam olarak neresine düşüyor buralar?
adananın kuzey batısı diyebiliriz.karaisalıdan gidiliyor.hacıkırına kadar yol fena değil ama ondan sonrası berbat hatta bazen yol yok oluyor.
hacıkırı (kıralan)dan sonra yol gözükmüyo galiba google mapste ama demir yoluna hep yakındım telefondan navigasyona bakarken belemediğe yaklaşıp yaklaşmadığıma bakıp öyle karar veriyordum.
Reklamlar
-
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Fotolar harika. keşke herkes senın gibi gezdiği yeri fotograflasa. Ama millet neredeyse her karede motorunun yediğinin içtiğinin ve bulaşıklarının fotoğrafını koyuyor. Emeğine tekerine sağlık.
teşekkürler,gerçekten insanlar kendileri ve sofralarından çok gezip gçrdükleri yerlerin resimlerine önem vermeliler.mesela ben kapuzbaşı şelalerine gitmeye karar verdim zaten orayıda forumlardan gördümgidecem ama herkes anlatmış yol şöyle kötüydü böyle kötüydü yada yol maceralarını anlatıyo sonra bir şelale resmi iki sofra resmi o kadar.bende ora hakkında pek bilgim olmadığından gözümü karartıp gittim yanıma uyku tulumu ve şişme yatak aldım ancak oraya gitiğimde baya bir pansiyonun var olduğunu gördüm...
o gezimle ilgilide konuyu açmıştım istersen bakabilirsin
-
konunun güncel kalması için..
-
Bu sene de gezilere başladınız mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)