Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

100'lük motorumla vardıha köprüsü ve hacıkırı-belemedik arası gezimden fotoğraflar

REKLAM ALANI
    haloogle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR 200 NS
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel kareler..emeğine yüreğine sağlık..adananın tam olarak neresine düşüyor buralar?
    adananın kuzey batısı diyebiliriz.karaisalıdan gidiliyor.hacıkırına kadar yol fena değil ama ondan sonrası berbat hatta bazen yol yok oluyor.

hacıkırı (kıralan)dan sonra yol gözükmüyo galiba google mapste ama demir yoluna hep yakındım telefondan navigasyona bakarken belemediğe yaklaşıp yaklaşmadığıma bakıp öyle karar veriyordum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Fotolar harika. keşke herkes senın gibi gezdiği yeri fotograflasa. Ama millet neredeyse her karede motorunun yediğinin içtiğinin ve bulaşıklarının fotoğrafını koyuyor. Emeğine tekerine sağlık.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    PULSAR 200 NS
    Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fotolar harika. keşke herkes senın gibi gezdiği yeri fotograflasa. Ama millet neredeyse her karede motorunun yediğinin içtiğinin ve bulaşıklarının fotoğrafını koyuyor. Emeğine tekerine sağlık.
    teşekkürler,gerçekten insanlar kendileri ve sofralarından çok gezip gçrdükleri yerlerin resimlerine önem vermeliler.mesela ben kapuzbaşı şelalerine gitmeye karar verdim zaten orayıda forumlardan gördümgidecem ama herkes anlatmış yol şöyle kötüydü böyle kötüydü yada yol maceralarını anlatıyo sonra bir şelale resmi iki sofra resmi o kadar.bende ora hakkında pek bilgim olmadığından gözümü karartıp gittim yanıma uyku tulumu ve şişme yatak aldım ancak oraya gitiğimde baya bir pansiyonun var olduğunu gördüm...
    o gezimle ilgilide konuyu açmıştım istersen bakabilirsin

Motosikleti
    PULSAR 200 NS
    konunun güncel kalması için..

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Bu sene de gezilere başladınız mı?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)