Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

100'lük motorumla tarsus gezimden fotolar

REKLAM ALANI
    haloogle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR 200 NS
    ESHAB-I KEHFTEN...

TARSUS ŞELALESİNDEN...

TARSUSTAN....

nezih77 ve bummerangg bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel yerler gezmişin ufak motor daha çok zevk veriyor bana rampalarda yırtınması cabalaması zevkli büyük motor o kadar zevk vermiyor

Motosikleti
    PULSAR 200 NS

turkish39, nezih77, speed_dream ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    100lük yatık motorla çekilir mi yollar bende de var bi tane düzlükte ve yokuş aşağı iyi de 45-50 ile rampa çıkmak bayıyor bazen.

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Bende de 100'lük mondial cup var. Böyle yakın yerlere günübirlik gidip dönmek istiyorum ama arkadaş bulamıyorum kendime. Kime teklif ediyorsam, 'olum bu motosikletle gidilir mi' diyorlar. Tek başıma da canım sıkılır diye gidemiyorum.
    Güzel paylaşım olmuş. Biraz daha ayrıntılı fotoğraf çekseydin daha güzel olabilirdi.

Motosikleti
    Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende de 100'lük mondial cup var. Böyle yakın yerlere günübirlik gidip dönmek istiyorum ama arkadaş bulamıyorum kendime. Kime teklif ediyorsam, 'olum bu motosikletle gidilir mi' diyorlar. Tek başıma da canım sıkılır diye gidemiyorum.
    Güzel paylaşım olmuş. Biraz daha ayrıntılı fotoğraf çekseydin daha güzel olabilirdi.
    Mersine gidersin çok rahat, yol duble yol ve dümdüz. 70-75 km hızla çok rahat gidersin, zaten 100km bişey yol.

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    düzgün bir 100 lük cub 80 km hız yapar düz yolda ve fazla rüzgar yoksa her yere gidilir zaten hız tahditiniz normal yolda 80 km bunun üstünde ceza ödersiniz keşke yakın olsanında beraber gezsek

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    türkiyede gezilip görülecek çok yer var... paylaşım için sağolun..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    PULSAR 200 NS
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100lük yatık motorla çekilir mi yollar bende de var bi tane düzlükte ve yokuş aşağı iyi de 45-50 ile rampa çıkmak bayıyor bazen.
    çekilirmi evet çekilir en azından ben çekerim.100lük diye evden dışarı çıkmayalım mı?

Motosikleti
    Alıntı haloogle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çekilirmi evet çekilir en azından ben çekerim.100lük diye evden dışarı çıkmayalım mı?
    Olur mu hiç ben de istanbuldan tekirdağa gittim geldim 100'lük motorla.

Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mersine gidersin çok rahat, yol duble yol ve dümdüz. 70-75 km hızla çok rahat gidersin, zaten 100km bişey yol.
    Ben biliyorum gidebileceğini, hatta temmuzda Adana-Kızkalesi yaptım. Artçı buldum kendime de öyle gittim. Gidiş dönüş 290 km. Bir artçı daha bulsaydım, bu yaz Kızıltepe'ye (Mardin'in bir ilçesi) de gidecektim ama kimse gelmedi.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    kardeş bende de vardı bir zamanlar 100 lük aynı seninki gibiydi tipi benimki kral 100 lüktü bende çok gezerdim ama uzaklaşamazdım en fazla 75 km uzaklaşmıştım ben cesaret edip uzun yola çıkamamıştım seni tebrik ediyorum..o motorla o kadar yol yapmak kolay iş değil doğrusu çünkü titreşimi çok fazla hızı fazla değil max 80/90...helal olsun diyorum tebrikler...tek gezmekde ayrı bir cesaret tabi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben biliyorum gidebileceğini, hatta temmuzda Adana-Kızkalesi yaptım. Artçı buldum kendime de öyle gittim. Gidiş dönüş 290 km. Bir artçı daha bulsaydım, bu yaz Kızıltepe'ye (Mardin'in bir ilçesi) de gidecektim ama kimse gelmedi.
    bende yanıma bir arkadaş bulsam doğu karadeniz turu düşünüyorum ama bizim burda bir ölümlü motor kazası oldu koca ilçede motora binen adam kalmadı bir ben kaldım

Motosikleti
    PULSAR 200 NS
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş bende de vardı bir zamanlar 100 lük aynı seninki gibiydi tipi benimki kral 100 lüktü bende çok gezerdim ama uzaklaşamazdım en fazla 75 km uzaklaşmıştım ben cesaret edip uzun yola çıkamamıştım seni tebrik ediyorum..o motorla o kadar yol yapmak kolay iş değil doğrusu çünkü titreşimi çok fazla hızı fazla değil max 80/90...helal olsun diyorum tebrikler...tek gezmekde ayrı bir cesaret tabi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

bende yanıma bir arkadaş bulsam doğu karadeniz turu düşünüyorum ama bizim burda bir ölümlü motor kazası oldu koca ilçede motora binen adam kalmadı bir ben kaldım
    valla bu yaz biraz geç başladım gezme işine ama aklımda motorumu değiştirip bende şöyle ufak bir türkiye turu yada karadeniz turu düşünüyorum.bir gün mutlaka gidecem yani kararlıyım.kardeş ölüm dediğin canlılar için var sadece motor sürücüleri için değil.şu motorları taşıttan saymayan öküzler olmasa bi şey olamaz inşaallah...

Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Sana özelden mesaj gönderdim bir bakar mısın?

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    valla bu yaz biraz geç başladım gezme işine ama aklımda motorumu değiştirip bende şöyle ufak bir türkiye turu yada karadeniz turu düşünüyorum.bir gün mutlaka gidecem yani kararlıyım.kardeş ölüm dediğin canlılar için var sadece motor sürücüleri için değil.şu motorları taşıttan saymayan öküzler olmasa bi şey olamaz inşaallah...
    çok haklısın ama insanlar bunu anlamıyorlar ki...aklındaki motor nedir

Motosikleti
    PULSAR 200 NS
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok haklısın ama insanlar bunu anlamıyorlar ki...aklındaki motor nedir
    valla aklımda bir kaç tane var ama daha tam emin değilim karar veremiyorum.cbf150,gv250,gt250 comet,cbr250 aklımdakilerden bazıları yada kross bir motor olabilir ama daha çok cbf150 ile gv250 arasında kaldım.

Motosikleti
    1985 Mobylette - 1994 Minsk - 1995 MZ 251 - ?
    Eeee gezmek için illa kocaman kocaman motorlara gerek yokmuş demekki. Yeterki kafaya koy, bisikletle bile geziliyor.

Motosikleti
    PULSAR 200 NS
    aynen öyle küçükte olsa etrafımızda onlarla gezip görebileceğimiz çok yer var vallah bu gezilerden bunu anladım..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)