Motor galiba bizim burda 150 mr olarak satılan motor.Benzin fiyatlarında bi göz dolması yaşadım.resimler güzel.Film başarılı elinize tekerinize sağlık.Bu arada Geçmiş olsun
Motor galiba bizim burda 150 mr olarak satılan motor.Benzin fiyatlarında bi göz dolması yaşadım.resimler güzel.Film başarılı elinize tekerinize sağlık.Bu arada Geçmiş olsun
Hocam fotograflar gerçekten çok guzel.Hatta sandal ile motosikletinin oldugu fotografı masaüstü yaptım Gezi de en az fotograflar kadar iyi, haydi kazasız belasız ;)
[B][COLOR="#000000"]Motorcuya kız verilmez
Motorcuyla arkadaş olunmaz
Motorcuyla yola çıkılmaz[/COLOR][/B]
Kiralık motor bulabilmek mümkünmü Azerbaycanda
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Güzel gezi, elinize sağlık.
Motosikletinizin markası modeli nedir öyle ?? (profilinizden gördüm ama nette bilgi bulamadım). Cahillik işte, ilk defa görüyorum. Nereden buldunuz o motoru ?? Çok güzelmiş
#sürenadam
Güzel gezi olmus TÜRKIYEDENAZERBAYCANA Selamlar
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Süperr resimler , süper bir gezi.Uzün süredir gördüğüm en güzel gezi fotoğrafları.
Kardeş ülke Azerbaycana selam olsun.
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Klavyene ve fotoğraf makinene sağlık..
[I]Viraj Güzeldir..[/I]
Hazardan daha fazla fotoğraf bekliyorum,özellikle gün doğumu saatlerinde
görüyorumki kardeş ülkeden yapılan bu paylaşımlar arkadaşları heycanlandırmış . fotoğraflar iç anadoluyu andırıyor. çorak toprak çok gibi sanki ama oralarıda görmek lazım buda sayenizde oluyor . benim annemde kafakasyalı ama onlar kuzeyden karadenize kıyı memeleketlerini fotolardan görüyorum yağıştandır heralde çok yeşil. azerbaycan karasal bir iklime sahip gibi hazar denizinin bir etkisi olmuyormu acaba ? ben azerbaycanı yeşillikleri bol biryer dğiye bilirdim. paylaşım için teşekkürler.
bu efe mut'lu
anladığım kadarıyla Türkiye'den daha ucuz bir ülke her yönü ile bizim burada kullandığımız sahibinden.com gibi araç satışı yapılabilen bi adres var mı merak ettim girip bakmak isterim. Bu arada çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflar harika ben de yerel bir gazete de çalışıyorum ne yalan söyleyeyim harika buldum fotoğraflarını bu resim tekniği hakkında ve fotoğraf makinen hakkında bilgi verirsen çok sevinirim. Kardeş ülkeye selam....
Sevgili avanakkurye Öncelikle Türkçeye gösterdiğin hassasiyetten dolayı teşekkür ederim , hani ya Türkiye de ki Türklerde senin yarın kadar bu güzelim dile hakim olabilseler ... Hoşgörüne sığınarak bir kaç eleştiride bulunacağım 1-Fotoğraflarda hiç yüzün görünmüyor ," Oysa yüzünü görüp tanımak isterdik". Fotoğraf çekerken hiç ışığı arkana almamışsın , küçükte olsa bir sehpa kullanarak (3/1) kısmında sende fotoğrafa dahil olabilirdin , Fotoğraf çekerken kompozisyon oluşturmaya dikkat edersen fotoğrafların daha beğeni kazanır, bir daha ki gezilerinde bunlara dikkat edersen zannedersem daha iyi olur , genede bizi Can Azerbaycan Topraklarında gezdirdiğin için çok teşekkür ederim daha güzel gezilerini izlemek üzere şimdilik hoşçakal herşey gönlünce olsun (motokurt)
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
çok tşk ederim,benim gezilerim içerisinde en kisası bu olsada bende bu gezimi çok seviyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
Kiralik araba bulmak kolay olsada,burda kiralik motor bulmak çok zor yani yaygin değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Resimdeki motorsikletin modeli Azerbeycanda Zontes ZT 150 3A diye geçio, Çin-den Baküye getiriliyor,Harley Davidsonun yetkili mağazası bu modelin satışlarını yapıyor.Burda fiyatı : 1650 manat,sizin parayla 3200- civarinda. Burda çok sevilen bir model,yanı yedek parça ve diğer şeylerinden dolayı.Zaten Azerbeycanda en çok yaygın 3 modelden biri Zontes.Türkiyede Uğur Mondial Vulture diye geçiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
Resimde çorak topraklar.Ama ilk baharda oralar yem yeşil oluyor..Ama genelde o taraflar hep çorak.Azerbeycan çok garip bir coğrafide,bir tarafı çorak toprak,bi tarafı büyük kafkasya dağları bi tarafı güzel ormanlar.genelikle yeşilliklere Büyük ve küçük kafkasya dağları tarafda daha çok görmek mümkün.benim Büyük kafkasyaya yaptığım bir 14 günlük tur var.İnşaAllah yakın haftada paylaşacağım,o zaman tüm arkadaşlarımız Kafkasyanın yeşilliklerinin ve tarihi yerlerinin tanığı olacak.Hazar etrafı çoral araziler daha çok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
Olumlu fikirleriniz için teşekkür ederim,evet ikinci el ve yeni motorsiklet satış yapılanm siteler var : http://www.h2h.az,www.maxi24.az,www....ww.autoshop.az - bu siteleri açıp motorsiklet katogorisini bulursan baka bilirsin,Azeri Türkçesi kullandığınız Türkçeye benziyor zaten çok zorluk çekeceğini sanmam.
Ben kendimde sıcak haber muhabiriyim.Protestolar,Kaza,deprem ve benzeri olaylarda Foto muhabirlik ve televizyon Muhabirliyi yapıyorum.İzlediğiniz gezide Fujifilm Finepix SL260 - fotoğraf makinesini kullandım,yukarıdakı bir kaç fotoda (nerdeyse 2-3 tane) Paint NET programını kullandım,diğer resimleri doğal olarak ekledim.
İşlerinizde başarılar dilerim,komşu ve kardeş ülkeye kucak dolusu selamlar,sevgiler
Bende Bağımlısıyım,ama uyuşdurucu değil , Motor.....
benzin fiyatları ne güzel rüya gibi,güzel gezi olmuş.Kısmet olursa gezeceğim oraları eline sağlık
Hocam sizi selamlıyorum,neden Hocam ? Bu forumdakı gezi yazılarınız,değerli yorumlarınız ve yaşınız(tecrübenizden) dolayı Hocam diyorum.Eleştirileriniz benim için çok değerli,eleştiri işin kalitesini artıarar.Genellikle Azerbeycanda Türkiyedeki gibi Moto turlar yapmak yaygın değil,Motor kullanmak çok yaygın olmadığı için.Baküde bir çok pahali brend motorsiklet var,ama çoku ölesine baba parasıyla kız tavlamak veya ben kaç binlik motorsiklet aldım -diye övünmek için alıyor.Gerçek motorsiklet tutkunları ve gezi yapanlar parmak sayılacak kadar az.Yani burda benim bakıp,kendime örnek götüreceğim,bir şeyler öğreneceğim kişiler yok.Benim gezi yapmaya ilham veren sizlerin tur yazılarınız(Tüm Arkadaşlarımızın) .Ben bu gezileri iki şey için yapiorum,yani motora binerken iki şey düşünuyorum Motorsikletimden ve Geziden Alacağım Zevk ve Burdakı değerli Türk kardeşlerimle paylaşacağım bir şeyler.Bu Turların hepsini Mayısdan - Ağustosa kadar keçen bir aralıkda yaptım(Yani daha 2 turum var forumda yayımlayacağım) 3 hafta önce maddi durumumla bağlı motorumu satdım.İnşaAllah yazın daha büyük cc-lik bir şey düşünuyorum ve daha büyük ve güzel geziler.Hatta Türkiye ve Gurcistana bile gelmeyi düşünuyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------
İnşAllah her zaman bekleriz...
Tüm Arkadaşların Sorularına Cevap Verilmiştir
Güzel bir gezi, güzel bir paylaşım olmuş. Ellerine sağlık.
Biz Azerbaycan'a gelir miyiz zor biraz ama seni Türkiye'ye bekleriz.
Sağlıcakla kal.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Güzel bir gezi olmuş.
Fotolar ve açıklayıcı bilgilere teşekkür.
Tekerin düz bassın..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)