Tekrar merhaba MT alemi bu gün sevgili topragam Mete_han ile birlikte yeni aldıgı makinasıyla kısa bi boğaz turu yaptık
Özlemişssinizdir mete yi bakın nasıl keyfi yerinde has topragam benim yaa
Hemen resimlere geçeyim...
Tekrar merhaba MT alemi bu gün sevgili topragam Mete_han ile birlikte yeni aldıgı makinasıyla kısa bi boğaz turu yaptık
Özlemişssinizdir mete yi bakın nasıl keyfi yerinde has topragam benim yaa
Hemen resimlere geçeyim...
Önder abi motoru da görseydik iyi olurdu merak ettim şimdi
Hondaaaaaaaa
ya atilla yanlışlıkla tam yüklemeden açmışım konuyu şimdi yükledim bütün fotoları
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Mete de olaydıda bi cevap yazsaydı :(
Metehan'ın kaç günü kaldı gelsede şenlendirse forumu
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
bu adamın suçu ne olaki forumdan tanıyorum azçok bir vukaatını görmesemde 2 gün forumdaysa 2 ay cezalı nası iş bu
METE Yİ GÖRMEYE yer arıyordum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
len önder bu mete ayusu senide mi aynı yerlerde gezdirdi aynı köprü altı, aynı polis evi , hatta aynı kumrucu len yiyen var yiyemeyen var kumruya öyle girilirmi köftehorlar
olsada yisek şimdi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Vay be şu İstanbul'u görmek bir türlü nasip olmadı
sanki kiralık katiller herifin birini izliyolarda en ufak dikkatsizliinde indirecekmişsiniz gibi pozlar
hele dürbüne hasta oldum rontgenciler sizi
tekerinize sağlık
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
kumruyu yemeden önceki hali ile yedikten sonrakinde bariz fark var ama aç panda ile tok panda arasındaki 7 farkı bulun bakiim
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)