6 Ekim İzmir Foça Gezimiz (Resim ve Vidyo)
Reklamlar
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
çok güzel gezi
makine nedir gopro hd mi yoksa hd hero 2 mi
Teşekkürler . Kamera hd hero 2. Uzun olduğu için 720p formatına çevirmek zorunda kaldım. Normal çekim 1080p .Vidyo'da işleme ve youtube'a yükleme sırasında maalesef kalite kaybı yaşanıyor.
Saygılar.
Önce emniyet, sonra hareket...
Reklamlar
-
Güzel gezi... Resimler de güzel... İçinize sinsin...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Güzel gezi... Resimler de güzel... İçinize sinsin...
Teşekkürler..
-
Çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar birlikteliğiniz ve gezileriniz daim olsun emeğinize sağlık
-
poyraz1879 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar birlikteliğiniz ve gezileriniz daim olsun emeğinize sağlık
Teşekkürler.
-
güzel gezi sayenizde bm calibre yi tanımış oldum. motoru ilk gördüğümde italyan zannettim.gerçekten çok klas görünüşü var.
-
atmaca1 adlı üyeden alıntı
güzel gezi sayenizde bm calibre yi tanımış oldum. motoru ilk gördüğümde italyan zannettim.gerçekten çok klas görünüşü var.
Teşekkürler . Calibre görünüşünün yanında, gerçekten iyi bir fiyat/performansa sahip motosiklet.
Motosiklet hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, yazının üstüne tıklayınız.
-
motorunuz çok güzelmiş allah güle güle binmek nasip etsin. fiyatıda güzel . antalyada daha düne kadar honda servisi bile yokken bunu satışının ve servisinin geleceğine inanmıyorum. değilse burda çok düşünen olur .
-
vabisciler adlı üyeden alıntı
motorunuz çok güzelmiş allah güle güle binmek nasip etsin. fiyatıda güzel . antalyada daha düne kadar honda servisi bile yokken bunu satışının ve servisinin geleceğine inanmıyorum. değilse burda çok düşünen olur .
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bumoto'nun Antalya da satıldığını kendi siteleri üzerinden gördüm. 10 tane de anlaşmalı servisi bulunmakta.
http://www.bu-moto.com/bayiDetay.aspx?id=417
http://www.bu-moto.com/servisDetay.aspx?id=417
-
Çok güzel bir gezi tebrikler.
-
arican adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi tebrikler.
Teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler