Yeni bir Thassos, Yunanistan Seyahati 1486 Km..8-15 Eylul 2012
Reklamlar
-
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
Reklamlar
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Abi bende bi tek bu fotoğrafa takılmıştım, biz taksimdeki otelcikleri bile Yunan bayrağı ile donatırız
Adamlar Çek bayrağı bile koymuş koskoca komşusununki yok
Bidahakine hediye götürmek lazım belki bulamamıştır günahını almıyalım
Gezi herzamanki gibi muhteşem geçmiş Cüneyt abi, hatta okadar kaptırmışımki dönüş fotoğraflarına geldiğimde elim sigaraya gitti :/
Her güzel şeyin bi sonu olduğu gerçeğine hayatım boyunca kendimi inandıramiycam sanırım.
Emeğine sağlık paylaşım için
Çok iyi fikir,bi tane götürmek lazım,ilginçtir Türk Bayraklı stickerlara çok talep var orada,
Kaskımdaki sticker ı bile istemişlerdi
-
Savaş kardeşim tanıştık kendisi ve eşi ile..bizleri çok iyi ağırladılar..hatta oranın da bir özelliği de şu imiş senin de dediğin gibi hiç bir şey dışarıdan alınmıyor ve denizden ne çıkmışsa o gün o servis ediliyor..güzel sözler için de çok teşekkürler..sevgiler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Ferdinand...Güzel sözlerin için çok teşekkur ederim..Ayrıca gezi fotoğrafları sana bunları hissettirebildi ise ne mutlu bana..Hayatta her güzel şeyin bir sonu olsa bile, bu son bana göre yenilerinin başlangıcı da olabilir..mesela bir gezi..fotoğraflarla karelenir, beynimizde şekillenir, tecrübeler edinilir ama yeni bir tür gezinin de başlangıcı da olabilir..o nedenle bırakalım bir gezi son bulsun ve rotamızı başkalarına çevirelim...Sevgiler..Cuneyt
-
Yine güzel bir gezi ve yine güzel bir paylaşım.
Teşekkürler
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
çok güzel bir gezi olmuş ayaklarınıza sağlık, agzım açık kaldı
ayrıca yunanistanı gezmeyi bende çok merak ediyorum :D :D
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
http://imageshack.us/a/img585/6706/dscf9212n.jpg
Arhodisia restaurant&pansiyon.
Manzarası muhteşemdir,
Orada Tasu var,arkadaşımdır,gerçek bir Türk dostudur,siparişle kalamar çıkarıp pişirmişliği vardır
Eline sağlık,gezi çok güzel ve keyifli olmuş.
Tam bende,Savaşta yapmıştı bu rotaları deycekkene yazını gördüm bro.
Evet bana yaptıracaksınız sonunda,acaba bayramda havalar nasıl oralarda..
-
Güzel bir gezi,bir o kadar da güzel fotoğraflar ve anlatım,tebrikler.
speedy2 adlı üyeden alıntı
Tam bende,Savaşta yapmıştı bu rotaları deycekkene
yazını gördüm bro.
Evet bana yaptıracaksınız sonunda,acaba bayramda havalar nasıl oralarda..
Dostum beni de götür,(vize işi ne oldu araştırıp haber verecektin,alalım da hazır kenarda dursun).
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)