düşler aleminde yolculuk:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
deniz güzel gözüküyor o tel örgülerin fotoğrafta gözüktüğü karede...
bi rakıya gelse keşke o zam(cık)
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
-
dostum cepten fotoları göremedim ama zaten aynıları bende var. Rövanş maçına tekrar bekleriz. kapımız dostlarımıza herzaman açıktır. Ne günler geçirdik. Tam 5 gün. Allah tekrarını nasip etsin inşallah. Benim iş olmasaydı daha çok gezerdik.
-
adem bende seni bu taraflara bekliyorum haberin olsun dostum çık gel
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Helal olsun aga hayalini gerçekleştirmişsin ya sonunda işte buna paha biçilemez
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
düş peşindeysen düş peşime....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
düş alemi diyince çok farklı hayal etmiştim..bildiğimiz sahil kum plaj..güzel gezi olmuş ama düşlerini gözden geçirmelisin...
-
-
vayyy fatihim..
tekerine sağlık kanka... 2 apaçi bi araya gelince ne olur sorusuna güzel fotolar yanıt vermiş...
2700 km sana uzun süre yeter kanka.. harbiden hakkını vermişsin.. darısı başımıza diyelim.. insan özeniyor vallahi..
sağ salim gidip geldiğin için sevindim ..
-
Fatih kardeşim sen rotayı nerde konakladın yedin içtin onlarıda tam olarak yazda duruma göre aynı rotayı kullanırız tekrar.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
-
benim gps alsaydın kaybolmazdın
-
-
Fatih iyi gezmişsin Vallaha , yanına uğrayamadım . Uğrasaydım bir iki yerede ben eşlik ederdim. Güzel bir gezi olmuş , fotoğraflardanda anlaşılıyor.Birdahaki sefere görüşürüz diyelim artık. Kazasızlasız sürüşler dilerim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
saol celal gelemesen de sıkıntı yok araman yeter arkadaşım kısmet artık bi daha ki sefer inş
-
Hoşgelmişsin
len biraz göbekmi yapmışsın ne gari?
-
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Hoşgelmişsin
len biraz göbekmi yapmışsın ne gari?
abi saol göbek mevzusu da şöyle adem arkadaşım çok iyi baktı bana ne istersem yedirdi içirdi sağ olsun ahtapot bile yedirdi yani gerisini sen düşün
-
F54 adlı üyeden alıntı
abi saol göbek mevzusu da şöyle adem arkadaşım çok iyi baktı bana ne istersem yedirdi içirdi sağ olsun ahtapot bile yedirdi yani gerisini sen düşün
Olmuş işte birşeyler,
desemki adem ödünç vermiş birazını
e ondada eksilme yok))
iyi bir kardeşimizi misafir ettiği için buradan kendi adıma Adem e teşekkür ediyorum.
Heran bizde oralara düşebiliriz
bakacaz garii.
-
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Olmuş işte birşeyler,
desemki adem ödünç vermiş birazını
e ondada eksilme yok))
iyi bir kardeşimizi misafir ettiği için buradan kendi adıma Adem e teşekkür ediyorum.
Heran bizde oralara düşebiliriz
bakacaz garii.
of abi yaw kendisi tam bir dost canlısı motor hastası on numara insandır bodruma gidipte adem e uğramamak bence hata olur
---------- Post added at 13:08 ---------- Previous post was at 13:03 ----------
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Helal olsun aga hayalini gerçekleştirmişsin ya sonunda işte buna paha biçilemez
sen ne diyon aga yaw amma gezdim hee çok güzel vakit geçirdim motora doydum yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)