[I]KONTROL EDEBİLDİĞİN GÜÇ HER ZAMAN GÜLDÜRÜR, KONTROL EDEMEDİĞİN GÜÇ ELBET BİR GÜN ÖLDÜRÜR. ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR MOTOSİKLETE BİNİN, MUTLU OLURSUNUZ İNANIN...[/I]
fotoğrafların boyutunu tam ayarlayamamışım ama idare edin mesaja ilk fotoğraf koyuşum
[I]KONTROL EDEBİLDİĞİN GÜÇ HER ZAMAN GÜLDÜRÜR, KONTROL EDEMEDİĞİN GÜÇ ELBET BİR GÜN ÖLDÜRÜR. ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR MOTOSİKLETE BİNİN, MUTLU OLURSUNUZ İNANIN...[/I]
motor gezisi yapıyorsunuz iyi hoş da biraların işine. alkollü şekilde araç kullanarak kötü örnek oluyorsunuz. birde sitee yayınlıyorsunuz.
"İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES
alkollü araç kullanmaya haıııırrrr.
lütfen dostalarrr..
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Arkadaşlarr, ya şöle bi düşünün; sabah erkenden yola çıkmışız. geze geze hedefe varmışız ve yemekten sonra bi keyif birası içmişiz.. fena, kötü bişee mi ... ... maksat tat alacak kadar, hoş sohbet edecek kadar içmekse ve böyle muhabbet esnasında fotolar çekilince niee hemen yanlış anlıyoruz
fakat dozu aşıp, motorun arkasına 1 kasa bira bağlarsan ozaman bende buna karşıyım.. o bir birada akşama kadar gezerken kaybolur gider yani.... ...
Kendini bilmeyen insan zaten motorcu olmaz.. olamaz, çünkü motor sürekli dikkat isteyen bir cihaz bir makina dır.. sanırım derdimi anlatabildim... ...
ya arkadaşlar çok biliyosunuz valla
arkadaş ilk defa foto yollamış sizin yaptığınız yorumlara bak
bıktım artık her gezi fotolarında bi kask takmamışınız bi bu içki muhabbeti. allah allah ya siz biliyosunuz da bu adamlar bilmiyo. iki şişe bira yasal sınır var ne karışıyosunuz
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
xxxxx adlı üyeden alıntı
yapılan doğruları alkışlamayı öğrenemedik dostlar... sadece eleştiriyoruz.. buda insanları üzer... yanlışmı düşünüyorum.
Ben fotolar çekip siteye koyuyorsam mutluluğumu paylaşmak için atıyorum siteye.. aynı mantık; bir sorunum olduğunda da bu siteye yazıp çözüm aramaya, çözümler varsa uygulama sekillerini bulmaya çalışıyorum...
mutlaka siz içki içilmemeli derken dostlarımızı düşündüğünüzden böyle yazıyorsunuz... bunun farkındayım...
eyvallah nevZAT150 sana tamamen katılıyorum o kadar gezmişiz yol yapmışız yorulmuşuz verdiğimiz molada 1 kutu biradan ne zarar gelirki kola içeceğimize bira içiyoruz. bizim gibi yapan arkadaşlara afiyet olsun
Bu geziyi yapan arkadaşları ve sevgilileri candan kutluyorum mutluluklarını bizimle paylaşmaları güzel bir şey çocuklar kendinize dikkat edin ve mutlu olun şunuda unutmayın her mutluluk birileri tarafından biraz kıskanılır.
Güzel gezi....
arkadaşlar gezi cok güzel resimler cok güzel..
iyi eylenmişsiniz..biraz motor açmışsınız...helal olsunnn..
içki meselesine gelince bu sitede herşeyi rahatca konuşup paylaşacağımızı düşünüyorum...o nedenle yazılanları söylenenleri eleştirmek de dogal...
amaa bir birimizi kırmayalım buna gerek yok..
içende haklı sebepten içer ..
motor kullanırken içmenin kötü olduğunuda söyleyen haklıdır..
ben kendi adıma motor kullanırken içki içmeyi benimsemem..
allah korusun dönerken düştünüz ne olacak....
haydiii geçmiş olsun mesajları....
gezi olacak hüzün..buna neden içkide olur dikkatsizlikte ama genelde içkiye suç bulunur...neyse hayat sizin..bir birimizi kırmayalım yeter...
Arkadaşlar geziniz güzel geçmiş,Allah içinize sindirsin..fotolar güzel..motorlar güzel..daha nice güzel gezilerde beraber olmak dileğiyle sevgiyle kalın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)