Antalyada sahilde sonbahar ve bizim motorlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
valla iyi yapmışsın havalar tam soğmadan
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
aydın eline sağlık güzel bir gezi olmuş hakikaten.ama o fotoğrafların boyu ne öyle yav.
-
Guzel gezi, paylastigin icin tesekkurler.Ancak jawa nin da dedigi gibi rasimler forum sartlarina gore cok buyuk.Sunlari 640 X 480 (izin verilen azami boy) yapsan rahatca bakabilirdik. Simdi yazilari okuyabilmek saga sola kaydirmalar nedeniyle bir iskenceye donusuyor
Azami 640 X 480 arkadaslar, lutfen... :
Yada illle buyuk boy bir resim yollamak istiyorsaniz
linkini yazin, isteyen baksin. Mesela
http://img92.exs.cx/img92/3117/Resim066.jpg
gibi.
Hem kasklariniz eldivenleriniz nerde sizin bakiiim
-
ciddi ciddi sahile falan giderken kimler kask kullanıyor bi kere sahilde çalınır burası türkiye
35 BTU 55
-
tamam fotolar düzelmiş, yapanın eline sağlık.daha önce yazmayı unutmuşum, ybr 125'in şeritli lastikleri orjinal mi sonradan takılma mı?56 şavrole gibi olmuş.
-
AYRICA DÜN GİTDİĞİMİZ YER ÇALIŞTIĞIMIZ YERE 500M. FİLANDI ONDAN KASKIMI ALMADIM VE AYRICA BATUCANA KATILIYORUM HER YER HIRSIZ DOLU
1/ Buyuk harfle yazmayalim, bagirmak anlamina gelir ve okumasi zor oluyor.
Arkadaslar kask giymemek icin ona ihtiyaciniz olmamasi lazim. Yani herhangi bir beyin travmasini goze alacak cesaret sadece cahil cesaretidir. Motoru kullanacak kadar saglam zemin kafanizi kirmaya yetecek kadar serttir. Ayrica kumlu pis yerlerde cekis asfalttan daha kotudur. Yani motorun kaymasi dusmeniz son derece dogal.
Kafanizdaki kaski kim calacak ayrica, bir kask kilidi alin, kitleyin motora, yaniniza alin sahilde...
Ben motordan cok dustum cocuklar, cok iyi biliyorum duseceginiz varsa dusuyorsunuz, dustukten SONRA anliyorsunuz neden dustugunuzu yada hicbir zaman anlayamiyorsunuz. Yani kendinize o kadar guvenmeyin, onlem alin.
KASK + ELDIVEN + BOT/CIZME olmadan binmeyin su merete...allahaskina yahu.. :
-
kask+eldiven+bot/çizme giyip sahile gitmek biraz garip değil mi?
35 BTU 55
-
Ya yapışmıyor ya giyince. Çıkartırsın istersen. Onlar motorun bir parçasıdır.
-
jawa adlı üyeden alıntı
tamam fotolar düzelmiş, yapanın eline sağlık.daha önce yazmayı unutmuşum, ybr 125'in şeritli lastikleri orjinal mi sonradan takılma mı?56 şavrole gibi olmuş.
arkadaşka baktık ki lastik siyah jant siyah jantı boyamak işimize gelmedi renk açısından uygun olmayacaktı ve şeritleri yaptık
-
1/ Buyuk harfle yazmayalim, bagirmak anlamina gelir ve okumasi zor oluyor.
1. olarak amacım saygısızlık değil sadece mesajı değiştirdiğim için yeni bir ekleme olarak büyük harflerle yazdım yanlış anlaşılacak bir durum yok bence
KASK + ELDIVEN + BOT/CIZME olmadan binmeyin su merete...allahaskina yahu.. :[/quote]
2. olarak buna da hak veriyorum dd abi ama Batucanın dediği gibi gitdiğim yer uzak değildi ve giderken cros yapmadığım için almadım ama bunun bilincindeyim kask+eldiven+mont
ve son olarak fotorafları düzeltmeme yardımcı olan Erhana (skull) teşekkür ediyorum
-
Sahile bot ile gidin ne olacak, ben çok gittim-motorum hiç olmadı- İnsanlar tama bir az garip bakıyor ama sadece o kadar
-
dd abiye hak veriyorum ayrıca donanımlarım içinde mont koymayı unutmuş en önemli olay ve powerbyaydina da hak veriyorum çünkü herkez bazı şeylerin bilincinde ve kısa mesafe kontrollü sürüşlerde bence okadar da önemli değil
kerimboga PcKopat_Motorcu oldu :)
-
abi antalyadan gönderdiğin resimlere bak yaff yuh yaniii insan biraz üstsüz güneşlenen turistleri felan çekerdi abijim naptın senya bende heyacanla açtım konuyu bi baktım bunee ya olmuyo yanlış tanıtıyoruz antalyayı
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
-
-
powerbyaydin,
Tamamdir... O kadar agir bir elestiri degildi. Ben sizlerin basina birsey gelip motordan sogumanizi istemiyorum o kadar.
kerimboga,
Saydigim o uc koruyucuya dikkat ettiysen benim yazilarimda da hep "asgari" minimum - en az - diye gecer. Bu uc koruyucu o kadar onemlidir ki. Aklinizda "bunlardan herhangi bir olmazsa motosiklet calismaz" seklinde yer etmelidir.
Kendinize kurallar koymalisiniz, ornegin : "eldivensiz motora dokunulmaz" gibi. Gunun birinde artik bakmissiniz bu kurallar olamdan motora binemez hale gelmissiniz. Istedigim budur.
Fazladan diger korumalar, mont, gogus zirhi, dizlik, bellik vs. vs. tabii ki olur, iyi de olur ama bu ustteki uclu olmadan "motor hareket etmez"
-
Teşekkürler dd abi bizi düşündüğün ve bize okadar bilgiyi aktardığın için
-
powerbyaydin,
Sen sagol, bu benim misyonum. Bu rada ben de sizlerden ogreniyorum, iyi vakit geciriyorum, yeni dostlar ediniyorum...
Her sey karsilikli...
-
=D> :
kerimboga PcKopat_Motorcu oldu :)
-
ybr nin tekerler gsl olmuş elinize sağlık
Ben motorumda arabamdaki konforu ararm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler