walla iyi yapmışsınız 125 grubu
ne olurdu şu marşı bizim 301 deki mz lere de koysalardı
walla iyi yapmışsınız 125 grubu
ne olurdu şu marşı bizim 301 deki mz lere de koysalardı
yaf gene misafir olduk yaw
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
olm adam bi mont giyer nen. sanki motorları kiralamışınız gibi duruyo.-))))))))
racing racing ve racing.............
güzel olmuş gezi.. ..fotolar da iyi de biraz büyük..bi de DD abi haklı be..ben 5 km.'lik yere bile tam koruma gidiyorum..malum; zevkimiz biraz tehlikeli ama bi o kadar zevkli..aydın'cım hani buluşçaktık bayramdan sonra..hadi yapalım artık bişeyler..
[FONT="Arial Black"][I]you can exist how you dream your soul..[/I][/FONT]
ya fenomen özelden cep telefonunuzu yazın bir ara toplanalım ok
tüm Antalya için geçerli
ERASER WİLL COME BACK
powerbyaydin, mazeret değil kısa mesafe ve stabil yol.. Siinirlendirmeyin adamı
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
Jetaime sende ha
sitede sadece DD olacak hali yok ya artık jetaime de var
ERASER WİLL COME BACK
Bu arada ordaki havayı kıskanmadım desem yalan olur.. Gerçi dün filan çok soğukmuş ama bugün biraz açmış.. Antalyada olmak vardı
Sinan Atasoy
sende gel bak ben pat diye çıktım geldim iş miş herşey 0 dan kuruyorum
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
merhaba.pazar günü çeşme otobanında repsol yağlarının sponsorluğunda eğitim yapıldı.tolgave barış teorik pratik ders verdiler.ortam herşey çok güzeldi.
hep beraber toplanıp moto shop açarız Antalyada (batmamız yakın gibi )
ayrıca martda havalar düzelmeye başlar şimdilerde biraz soğuk
@tukan konuyla ne alaka çözemedim walla
ERASER WİLL COME BACK
merhaba tukan, bildiğim kadarıyla eğitimleri devam edecekmiş MD nin çabalarıda varmış organizasyonda inşallah verimli olmuştur
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
toblerone, kışın güzelde yazında çekilmiyorki kardeşim
Davetin için yinede teşekkürler.. Yazın gelcem tatile.. Gelmedende haber vercem.. Hepinizi bi arada görmek istiyorum gelmişken : Organize olun şimdiden
Sinan Atasoy
bu yaz ekip sağlam
ERASER WİLL COME BACK
JetAime, ne demek sen gel anında tek sıra hazır ola geçeriz
sen gel gel
toblerone, böyle güzel ısrarlarınızı kıramicam .. En yakın zamanda günü birlik bile olsa gelmek için elimden geleni yapcam.. Ama biraz havalar ısınsın değilmi
Sağ baştan bi sayın bakiim
Sinan Atasoy
ben ıspartadan antalyaya bi geçerim de nerden bulcam sizi??
dur bakalım bi buluşma kesinleşsin bulması kolay
ii hade bakalım. benim yeri yurdu bilionus. haber uçurun bana.
merak etme asker
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)