Güzel gezi paylaşım için tşkler. Orası neresi bilmiyorum ama amma CUP vardı. Ayrıca bu araç otopark sıkıntısı birtek Türkiyeye has bir problem değilmiş. Gezide sağlı sollu yollar park alanı olmuş maşallah...
Güzel gezi paylaşım için tşkler. Orası neresi bilmiyorum ama amma CUP vardı. Ayrıca bu araç otopark sıkıntısı birtek Türkiyeye has bir problem değilmiş. Gezide sağlı sollu yollar park alanı olmuş maşallah...
Park konusunda motordan dolayı yırttık.. amcalar motosiklet ve bisiklet için özel park alanları ayırmışlar yollarda.. italya derebeylik döneminden kalma kalelerin içerisine yerleşmiş olduğundan tarihi şehir alanlarınde sokaklar daracık.. oralar olasılıkla monacodur..
Bu arada fotoları da ancak düzeleyebildim.. Elde kalan son kalıntılar. Çekimlere biraz daha zaman ayırıp, özen göstermek gerekiyormuş. Geriye bir tek onlar kalıyor!
http://youtu.be/Gu1QowiAR-k
Yukarıdaki ektedir.. Rüzgarınız arkadan essin..
*çok güzel olmuş...fotolarla anılarım tazelendi...motorda hiç teknik problem oldu mu acaba?
Teşekkürler. Motor hiç bir sorun çıkarmadı. Sanırım benzin kalitesinden bir deponun sonlarına gelirken sarsmaya başladı motoru. Bir iki depo yüksek oktanla harmanlayıp devam ettim.
Yorgunluktan dolayı iki kez motoru yatırdım ancak bir sorun çıkmadı. birinde kameranın üzerine yatınca kamera arıza verdi ama iyi kameraymış dağılmadı batarya yuvası gitmiş yalnızca. Bir de motor tipi konusu tur boyunca da en çok karşılaştığım soru oldu. Şunu söylemeliyim bir kez daha böyle bir tur yapacak olsam yine Fazer ı tercih ederim.
Güzel görüntüler. Eline sağlık.
Murat DİRİK
Pozitif Kurye & Dağıtım & Reklam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)