harika gezi yarım saattir fotoları inceliyordum...başarılı...
bizimlesin...
harika gezi yarım saattir fotoları inceliyordum...başarılı...
bizimlesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok güzel bi gezi olmuş cihan kardeş,tam o tarihlerde bizlerde 3 motor o yollarda idik ama neden senle karşılaşmadık acaba.sen datcadan geri dönmüşsün galiba, biz palamutbükü denilen yere geçdik ve orada konakladım.sanırım yollarımız orda ayrılmış. sağlık olsun nasip olursa bu senede yunanistan gezisi düşünüyoruz. katılmak istermisin.kazasız günler.
Yaz yavaş yavaş yaklaşıyor,baharın ilk ayını da yarıladık ne kaldı geriyeSadece Yunanistan olarak taa bu tatile çıktığım günden beri aklımdaydı,bu sene ciddi ciddi düşünüyorum ama tamamı ana karada değilde,adaları da kapsayacak bir tur düşünüyorum.Tek ülke olsun tam olsun diyorum.Tarih olarak yine aynı tarihler Eylül ilk haftası olabilir...Hatta birlikte sürmeyi de isterim.
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bu tür gezi konuları hep üstlerde olsun, hep bakalım. Ona göre planlar yapalım. Tekerinize sağlık tekrardan
2013'te Kurban Bayramı'n da tatil sürüşü yapabildim.Pek foto çekemedim,fakat kask kamerasıyla aldığım kayıtlar mevcut.Bunu da sizlerle paylaşayım arkadaşlar;
Çok güzel gezi tebrikler.
Abi valla yaptığım geziyi çok beğendim ... Bizde yamaha 125 var geçen sene çanakkaleden antalyaya cesaret edemedik çeşmeye kadar gidebildik inşallah motoru büyüdütçe ben böyle bir gezi yapacam ...:d
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)