cok güzel olmuş geziniz bende 24-29 eylül 2012 tarihleri arasında manavgat bodrum arasını gezmiştim şimdi resimlerinizde tanıdık yerleri görünce yeniden gezmiş gibi hissettim.
cok güzel olmuş geziniz bende 24-29 eylül 2012 tarihleri arasında manavgat bodrum arasını gezmiştim şimdi resimlerinizde tanıdık yerleri görünce yeniden gezmiş gibi hissettim.
Cihan güzel gezi olmuş,bu sene çoğumuz için gezme konusunda bereketli bir yıl oldu.
Darısı diğer senelere
Ellerine ayaklarına sağlık süper bir gezi olmuş fotolarda mükemmel Gv hakkını fazlasıyla vermiş MAŞALLAH
çok güzel gezi olmuş kardeş tekerine sağlık hepiimizin hayali
yalnız part I deki igoana değil bukalemun
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Budur..... Hoşgeldin.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
süper gezi tekerinize sağlık
10 puan 10 puan 10 puan Ama o kadar yolu gözüm yer miydi, yemezdi büyük ihtimal. 2 motor belki
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Konuyu şikayet edip sizi forumdan uzaklaştırmalarını isteyeceğim..Bu kadar iştah kabartılır mı arkadaş
Harika bir gezi olmuş,tekeriniz hep düz bassın,mutluluğunuz daimi olsun
rüya gibi, deniz, kum, güneş, orman, iki teker..
tekerine sağlık güzel gezi olmuş
bende zetaş ta 5 gün kaldım tuvaletler temiz mutfak mutfakta ocak tava ne ararsan var duş elektrik mevcut fiyatlarda makul herşey güzeldi yani
hele rıza abi tam bir işletmeci dolabını dahi benimle paylaştı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Söylenecek pek bir şey yok, harika bir gezi yapmışsınız emeğine sağlık
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
çok güzel bir tatil yapmışsın çok güzel yerler gezmişsin imrendim diyebilirim ama 2013ün ağustos ayında bende yapmayı planlıyorum şimdiden işlerimi arkadaşlarımı ona göre ayarlıyorum. gezin bana çok fikir verdi ilham kaynağı oldu teşekkürü borç bilirim çünki aynı güzergahtan bende geçeceğim aynı yerleri gezeceğim bundan dolayı neredeyse bu senin kaldığın yerlerde bile kalma ihtimalim çok yüksek ayrıca bodrumdan datçaya feribot olduğunu bilmiyordum bile sayende öğrendim tekrar teşekkür ederim =) bende 3500km deviririm heralde datça'dan sonra dalyan ölüdeniz kaş olympos manavgat alanya'ya kadar gidip dönmeyi planlıyorum dönüş yolunda da pamukkale yapabilirim. bu fotoğraflara baktıktan sonra içimi daha da bi heyecan kapladı gerçi benim tatile daha çok var dediğim gibi 2013ağustos ayında çıkmayı planlıyorum kısmetse.
teşekkürler tekerin düz bassın
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
Uzun zamandir gezi resimlerine bakmiyordum
cunku icim parcalaniyo bende gideyim diye
ama firsat olmuyor bizim yerimize de gezmis oldunuz cok tesekkurler
Sonda o Endurocunun resturanı dikkatimi çekti
Bende Bağımlısıyım,ama uyuşdurucu değil , Motor.....
bravo iyi gezmişsiniz,iki gönül bir olunca çopur,enduro falan farketmez.resimleri yüklemek gerçekten çok sıkıcı,bizim için buna katlandığın için teşekkürler.
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar,başlamak işin yarısıdır derler.Önce hayal ettim,sonra motor aldım,tecrübe kazanmaya çalıştım,işi gücü buna göre ayarladım,araştırdım,bekledim ve gerçekleştirdim.Ülkemiz bir cennet umarım herkes gönlünden geçen seyehati en kısa zamanda gerçekleştirir.Benimde şimdiden Ağustos ayı için planlarım belirmeye başladı ama daha çook zaman var arada ufak kaçamaklar yapmak lazım formda kalmak için
bende bu yıl akdeniz yani antalyayı karış karış gezmek istiyorum belki ağustosta karşılaşırız
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Ellerine sağlık. Çok güzel bir gezi olsa gerek. Görülmesi gereken yerler
Murat DİRİK
Pozitif Kurye & Dağıtım & Reklam
Yavaş yavaş sezonun kapandığı şu günlerde içimi ısıttın hocam eline koluna sağlık. Anaaaam kudurttun ama bizi olmadı şimdi :D:D:D:D...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)