Bir çok motorcu arkadaşı gaza getirecek güzellikte, gerek foto gerekse açıklamalarıyla örnek bir gezi olmuş... Daha nice gezilere kazasız belasız ve artçınızla çıkmanız dileğiyle...
Bir çok motorcu arkadaşı gaza getirecek güzellikte, gerek foto gerekse açıklamalarıyla örnek bir gezi olmuş... Daha nice gezilere kazasız belasız ve artçınızla çıkmanız dileğiyle...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
Evet benimde son iki senedir başlangıcını bir bir saydığım bir geziyi tamamladım.Yanımdakini motorumdan çok seviyorum Kıymetlidir kendisi.
Sizde çıkarsınız sadece zaman meselesi maddi tarafı çok düşük çadırda falan kalınca.Umarım daha güzel gezilere eşinle birlikte çıkarsın İlker hocam
Tabiki itiraf ediyorum enduro canmış onu anladım,ama cruiser rahatlığını hiç bir şeye değişmem,kamyon gibi yükle allah yükle
Zaten yolda gördüğüm F800GS'ler F650GS'ler ve Dl650 ler bana kaç gündür sahibinden'e bakmama neden oluyorlar
Arka demiri hyosungsource'dan sipariş vermek zorunda kaldım,kışın çok aradım bakmadık motorcu,demirci ustası kalmadı,istediğim gibi denk gelmemişti,paraya kıydım Kore'den verdim siparişi,iyi ki almışım bagaj kapasitemi arttırdı,birde Bauhaus'tan bagaj kayışlarından aldım,bagaj lastiğinden çok daha dayanıklı ve daha tansiyonlu.Tavsiye ederim.O motor ordan geçerdi de geçiremedik,neyse benim motor olsa daha da eziyet ederdim,nıhahaa
Çok teşekkürler beyler,hepimizin tekeri düz bassın (virajlar da hafif yatabilir
Cihan, hayallerimdeki geziyi neredeyse yapmışsın... Anlatırsın detayları sonradan. Sıkıntı yaşamadan döndüğüne sevindim.
Görüşürüz!
Utku
Çok güzel bir anlatım ve gezi olmuş Tekerine sağlık ;)
Yıllar önce (23 yıl kadar) yaptığım rotamın biraz daha teferruatlısını yapmışsınız,hatırıma neler geldi bir bilseniz.
Her şey 10 numara,paylaşım harika.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
güzel gezi, imrendim valla. ancak tuz gölünden çıkınca umarım motorunuzu basınçlı bol soğuk suyla yıkamışsınızdır
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Muhteşem olmuş imrenerek baktım fotolara , daha nice gezilere, mutluluklar..
ne güzel gezmişsiniz ya canlarım benim...=) selam söyle güzelime benim, ve en yakın zamanda birlikte ayarlayalım keşke birlikte gidebilseydik...ard arda oldu böyle neyse bidahakine=)
...
Aynı turu temmuzda ayında 11 gün 3.200 km olarak ben yapmıştım.
geçtiğim yerlerden geçmiş, kaldığım yerlerde kalmışsın, benım uğramadığım yerleride görmüşsün, acayip gezmişsin. seni tebrik ediyorum
O gidilesi yollarda görüşmek üzere.
Rüzgarlar ve dalgalar yetkin gezginlerin herzaman yanındadır...
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
çok heyecanlandım resimleri görünce assosun iskele kısmını bende kesinlikle öneriyorum çok çok güzeldir
süper tur yapmışsın ne diyimki
Tabiki Utkucum detaylı konuşuruz,sizin gezide eminim enaz bizimkisi kadar güzel geçmiştir.Görüşürz dostum
Valla sadece zinciri temizleyebildim,ancak bugun tam takım bir temizlik yapabildim,çok tuza girmemiştim sadece kuma fazlaca daldım
Evet beraber ayarlayalım bir sonraki tatili,sağlıklı ve huzurlu olduktan sonra daha çok gezeriz
Senin gezi fotoğraflarından da ilham aldım,bunu da belirtmek isterim.Motosiklet ruhu içinde doğa tutkusunu da içeriyor
Çok teşekkürler,beğenmenize sevindim.
Hocam öncelikle tebrik ediyorum fotoğraflar ve anlatım süper olmuş.Bol bol gezmiş büssürü yer görmüşsün ve fotoğraflarla da bizleri oraları gezdirmiş kadar oldun...Daha nice kazasız belasız gezilere...
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
Cihanoy çok kıskandım valla
Beğenmiyecem fotoğraflarını
Motosikletli Kaplumbağa...
Süper bi gezi olmuş paylaşım ve anlatım ise ayrıca harika emeğine ve tekerine sağlık
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
güzel gezi, tebrik ederim.
yan çantasız 15 km gittiniz yani) Allahtan kimse almamış ya da atmamış başka yere
Pim çıkması da ilginç geldi, Allahtan kaza yapmamışsınız. kontrol etmemişmiydiniz hiç somunları
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Sen beğenme,ama kıskanman geçmeycek,nıhahaa
Sağolun beyler,darısı sizlere inşallah.
Geri döndük bir baktık kamyonun biri sağa çekmiş bizim çantanın içini karıştırıyorlar,''kimlik varmı diye bakıyorduk'' diyorlar dedim verin la çantayı içinde bişey yok,ki gerçekten içinde tabak çanak çaydanlık leş gibi is olmuş tava falan vardı
Ön dişli kapalı yerde olduğu için açıkcası kontrol etmemiştim tabi bundan sonra kesin kontrol şart
Her şekilde mükemmel bir paylaşım ellerinize kolarınıza tekelerinize sağlık , kazasız belasız bunuda tamamlamanın verdiği hazzı hiç bir şey veremez herhlde..
Dikkat, Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..
B.RAGA
süper bir gezi olmuş,paylaşım ve anlatım ise harika emeğine ve tekerine sağlık.ADANA'dan selam olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
benimki yaşamak ise bu ne.....
ben kendime 5 günden fazla zaman ayıramam...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Koçum sağlıkla gidip selametle geldiniz en önemlisi o. Ön dişli pimi ciddi işti Lakin senin şans torban her zaman doluydu ordan yırttın (bkz. beşiktaş girişi bariyer hadisesi) Güzergahındaki hemen her yere eşimle gitmişliğimiz vardı yıllardır. Hep de inşallah şuraya da uğramıştırlar dediğim yerlerin fotoğraflarını gördüm. Süper gezi olmuş. Ne yalan söyleyeyim ben de Sercan gibi KISKANDIM. Biz artık işten güçden veletlerden fırsat bulup çıkamıyoruz bu tip tatillere ama fotoğraflara bakınca neleri ıskaladığımızı daha iyi fark ediyorum. İlk fırsatta bir imkan yaratıp tekrar gitmek lazım oralara. Yine de motorla zor Veletleri de yüklenip arabayla gideriz galiba.
Garaj'da görüşelim. Özledik.
Gökhan YAŞDAL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)