Süper olmus Ilhan kardes.
Hatirlarsan beni cikartirsin.
Yayinladigin fotoraflardan birini ben cekmistim, Muhsin kardesle olan fotoraf Izmir Inciraltinda cay icerken.
Ne tesadüf olmasa baglanti kuramayacaktik, yasasin
Cok sevindim Selamlar
Süper olmus Ilhan kardes.
Hatirlarsan beni cikartirsin.
Yayinladigin fotoraflardan birini ben cekmistim, Muhsin kardesle olan fotoraf Izmir Inciraltinda cay icerken.
Ne tesadüf olmasa baglanti kuramayacaktik, yasasin
Cok sevindim Selamlar
ilhan abicim ybr yi aldıktan sonra sanırım zaman imkan 2 lisini, bir arada yakalayıp gezi olayını koparma çabaların gerçek olmuş
abicim resmler harika emeklerine sağlık zira o kadar resmi buraya yüklemek bile sıkıntıdır iyi bilirim
gezi olayına gelince yapacak yorum bulamıyorum , eski dostları görmenin , yeni dostlarla tanışmanın, yeni yerler görmenin değerine paha biçebilirmiyiz ?
ama samanyolu tv de ayna peroğramı var bilirmisin , senin resimlere baktıkça sunumnla birlikte ayna proğramını izliyormuş gibi oldum , o kadar söyleyeyim
inşallah bir gün bu yollara hep beraber gaz basarız yada sen biraz beni beklersin ( emekli olmamı )
tekerine taş değmesin.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İlhan abim Tekerlerine sağlık..
ne zaman gidiyoruz Yunan kardeşleri ziyarete.
çok sevecen İnsanlarmış Savaş abi öyle diyor..
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
çok teşekkürler arkadaşlar,beğenmenize sevindim,
hatırladım dostum,aramıza hoşgeldin,tekrar görüşürüz umarım.
Yorumların için teşekkürler İrfan'ım,sağlığım elverdiğince motora binerim İnşallah ama emekliliğini görürmüyüm Allah bilir,seninle yol yapmak benim için de ayrı bir mutluluk olur.
Teşekkürler Tamer'cim,pasaport hazır vize işlemlerini de hallettikmi her teklife açığım sen yeterki işlerini ayarla,yunan kardeşlerden daha sevecenler de varmış,onlara da gideriz
selamlar abime güzel bir sunum olmuş motorun düz bassın her daim. yalova motor fes. arabayla gelen kardeşinim ya arkadaşlar sağolsun ilhan abin bana orda çok yardımcı oldu. tekrar sağol orda tanıştığım diyer arkadaşlarada selamlar. inşallah ileride sizlere katılmak nasip olur ... hayırlı günler
İlhan hocam, uzun zamandır buraya takılmıyorum. Geziyi raporladınız mı diye merak edip girdim ve buldum. Emeğine sağlık, gerçekten güzel olmuş. Keşke resimlerin bir kısmını kaybettiğiniz telefonla gitmemiş olsaydı. Her zaman bekliyorum. Selam ve sevgilerimle.
===================================
Kaskını tak. İki damla ter akması Kan akmasından iyidir.
TB5DT
Tanıştığımıza memnun olduk İlhan Abi
Önümüzdeki sene yapmayı planladığın rotayı beğenmedim, eksik olmuş
Hatay'a uğrayıp misafirimiz olursan daha güzel olur
Ben bu başlığı nasıl gözden kaçırmışım yahu Keşke hiç görmeseydim, keşke görüpte iç geçirip kıskanmasaydım
Tekerine sağlık abi. Nice böyle güzel, kazasız belasız geziler. Yalova'ya her zaman bekleriz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
İlhan topiği ve resimleri yeni gördüm,iyiymiş valla
Şu Yunanı bahar yada yaz başına bırakın derim.
abi hani gelecektin sakarya ya harbiden ayıp ettin şimdi
güzel gezmişsin tekerine sağlık
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Eyvallah sevgili kardeşim rota dediğin nedir uzatırız,yeterki yolumuzda ziyaret edecek dostlarımız olsun.
Teşekkürler Erdem'cim,geliriz İnşallah.
bırakalımda sen vize işini ne yaptın araştırdın mı?(unuttunmu yoksa)
geldiiiiiim,senin için "çok uzaklara gitti o ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki de hiç dönmez" dediler
Doğa ve manzara harika resimler süper güzel bir gezi olmuş kazasız belasız geziler dilerim
Muhteşem bir gezi....Kesinlikle cesaret isteyen ve öyle herkesin de yapamayacağı bir gezi....Paylaşım için çok teşekkürler..Sanki ben de bu gezideymişim gibi oldu...
merhaba artvinden herkese sevgi ve selamlar mükemmel bir gezi yanlız artvine fazla yer vermemişsizin burası motorcuların tavaf yeridir tabiri caizse ben fotolara saat 24-00 itibariyle başladım ve şuan saat 03-00 ve hala gözlerim fotoğraf arıyo desem yeridir gerçekten tebrik ediyorum umarım bir gün beraber bi avrupa turu yaparız nasip diyelim kazasız belasız sürüşler diliyorum saygılar
Merhaba Köksal öncelikle aramıza hoşgeldin.Artvin konusunda haklısın,aslında bizim rotamız Gürcistan dönüşünde Poti-Kutaisi üzerinden türkgözü sınır kapısından girerek Artvin'i komple gezmekti,sadece Artvin'e iki gün ayırmıştık ama bazı nedenlerden dolayı maalesef bu planı iptal etmek zorunda kaldık.Önümüzdeki sezon müsait olduğun bir zamanda haberleşirsek özel olarak gelip,rehberliğinde Artvin'i gezmekten memnuniyet duyarım,hatta memlekete(Gürcistan)bile geçebiliriz.Avrupa turunu önümüzdeki sezon bende düşünüyorum,ortak zaman ayarlayabilirsek neden olmasın,haberleşiriz.
Selamlar.
ne demek ilhan abi başımın üstünde yerin var. o zaman bu sene artvin festivaline bekliyoruz abi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)