tesekler arkadaşlar..
eray ensarın motorun önüne geçemedim..
insallh en kısa zamanda görüşürüz..
tesekler arkadaşlar..
eray ensarın motorun önüne geçemedim..
insallh en kısa zamanda görüşürüz..
Drift i böyle uzun yollarda görmek çok güzel :D
ellerinize tekerinze sağlık sonuna kadar her şey güzeldi ciğer ve künefe bitirdi beni işin yoksa çık şimdi yemek yicek bir yer bul )
Hiç ciğer sevmezdim ama canım nedense ciğer çekti Tekeriniz düz bassın.
bizde geçen hafta sonu gittik hatahasan ile
en güzelini yapmışsınız.
tesekler arkadaşlar..
ciger çok degişik ti..patates cipsi gibi geldi bana o tarz..çok farklı..
hızım 100-120 arası idi.motorum gayet güzel çıkardı bu yolu ..omuzlarım hiç agrımasaydı durmadan giderdi yani..
gelirken gece geldim gece yolculugunu dAHA çok seviyorum motor ısınmıyo daha rahat gidiyo..
neyse edirne gezilmek için mükemmel biyer heryerde tarik kokuyo
Vay ümit süper gezmişsiniz. Helal size valla imrendim
bende gelebilseydim daha güzel olurdu ama işte hfta içi gitmeniz bitirdi beni neyse sağlık olsun...
inşllah berbaer başka bi geziye gideriz..
Böylece Drfitlerin sağlamlığını yolda bozulur ön yargılarını çin malı kullanıpta çinlere laf atanı geri plana koydunuz teşekkürler.
resimleri çok beğendim allah kazasız belasız uzun yollar nasip etsin
Özellikle MCX Roadracer almama ramak kalmışken böyle driftçi arkadaşların bu tür şehirler arası gezileri cesaretime cesaret kattı. Paylaşım için teşekkürler. Demekki uzun geziler için küçük bütçeli motorsikletlerde kullanılabilir!...
Madem Edirne'ye kadar gitmişsiniz bundan sonra ki gezinizi de Gelibolu'ya yapmanızı rica ederim. Orası benim askerlik yaptığım yer Gelibolu Dirikköy Yüzücü Şerit Köprücü bölüğü. özledim oraları sayenizde oraları görmüş hasret gidermiş olurum sayenizde. )
teşekkler arkadaşlar..önerdiginiz ve beklediginiz yerlere şuan deilde seneye inşallah gelmeye çalışacam..
ayrıca motor uzun yola gidiyo her motor gibi..daha 2 hafta öncede bursa trilyeye gittik 450 km olmuştu..
kulak asmayın çin motoru uzun yola gitmez diye..
ve emin olun ki 500 deil bi 500 km dahi olsa giderdi..)
Çok güzel bir gezi olmuş niye yalan sölim kıskandım valla bir kaç sorum olacak bilgilendirirsen çoğu arkadaşlar içinde faydalı olabilir.
Mondial MH125 Drift:
uzun yolda yakıtı nasıldı 100 km kaç litre yaktı?
titreşim durumu nasıldı kolları çok yoruyormuydu
birde böğle bir gezi için yola çıkacak olsak ne tavsiye edersin (tecrübene dayanarak)
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Usta ben bu ay nisanda gitmek istiyorum orada arkadaşım var bana biraz bilgi verirmisiniz
Motorum TVS Apache rtr150
*Neler giymeliyiz,
*Kaç km hızla gidersek kaç saatte varırız
*Yanımıza almamız gereken mutlak şeyler nelerdir
*ve diğer değerli bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
saygılar..
www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
A Rh (+)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)