II. Uluslararası Yatağan Motosiklet Festivali motokurt un deklanşöründen
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Erhan abi yine kısmet olmadı beraber gitmek. bi dahakine inşallah.
-
Çok güzel bir alan ve resimlerden de belli çok temiz ve bakımlı benım hosuma gitti kacırdığıma uzuldum sımdıden ınsallah seneye burada ve tum katılamayan motor sevdası dostlarımla orada bulusmak adına...
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
-
Sevgili arkadaşlar şimdilik yorum yazmayın, fotoğraflarda kopukluk olmasın...! Daha yükleyeceğim yüze yakın fotoğraf var şu an bir sorun oluştu şimdilik yüklyemiyorum sorunu giderir gidermez fotoğrafları yükleyeceğim o zaman yorumlarınızı bekliyorum şimdilik hoşçakalın
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
-
Daha yayınlanacak 95 harika fotoğraf var ama benim fotoğraf yayınlama kotam dolmuş onun için yayınlıyamıyorum ( bu konu hakkında çözüm üretebilecek arkadaş varsa bilgilerinden yararlanmak isterim hoşçakalın)
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
-
motokurt adlı üyeden alıntı
Daha yayınlanacak 95 harika fotoğraf var ama benim fotoğraf yayınlama kotam dolmuş onun için yayınlıyamıyorum ( bu konu hakkında çözüm üretebilecek arkadaş varsa bilgilerinden yararlanmak isterim hoşçakalın)
http://postimage.org/
Burayı deneyin efenim,çoklu yüklemede yapabiliyorsunuz.
-
motokurt adlı üyeden alıntı
Erhan abi resimlerini facebook atın. chorme tarayıcısıyla resmin üzerine gelip sağ tıklayın resmin url kopyala deyin. Sonra forumda cevap yaz kısmındaki image botonundan resimlerinizi ekleyebilirsiniz. Yardımcı oladabildiysem ne mutlu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)