valla abi şimdi fark ettim, nasıl denk gelmiş de hiç çıkmamışsın....
sanırım mustafa abinin çektiklerinde varsın... o her açıdan yakaladı bizi...
daha resim ekleyecek .... ...
valla abi şimdi fark ettim, nasıl denk gelmiş de hiç çıkmamışsın....
sanırım mustafa abinin çektiklerinde varsın... o her açıdan yakaladı bizi...
daha resim ekleyecek .... ...
ilk gurup göründü,halaoğlu ve tayfası dermişim
ikinci gurupta geldi sonunda,enalçakadam(kadir abi) ve tayfası
daha sonra orada fazla oyalanmadan karnımızı doyurmak için bahtiyarın arkadaşı olan pideciye gittik,bahtiyar gitmeden siparişleri verdi ama yinede en sona ben ve esra kaldık,az kalsın pideciyi yiyecektik(ben çok kızdım )
daha sonra maniaclee'nin arkadaşını görmesi için Balım Sultan tarafına gittik,beklerken 2 kare çekivermişim
daha sonra izmire belevi,selçuk,zeytinköy,özdere,sefe rihisar,menderes güzergahından dönmeye karar verdik,ve bol virajlı bu yol bence günün en keyifli yanıydı,yattıkta yattık,yattıkta yattık,cbf500 honda yı kullanırken içimden gelen "motorun hakkını ver,hakkını" sesiyle 2 kişi olmamıza rağmen motoru neredeyse limitlerine kadar yatırdım virajlarda,sonuçta ne mi oldu? asfalt ağğğladı beeeaa
ve güneşle gelen halaoğlu güneş gibi ışıldıyorsun okhan abim,şiir gibisin maşallah
bu resim toprağım bahtiyar için
esra eski günlerini mi özledi acaba
evet bu alttaki son fotoydu bendeki,daha birde kadir abinin bizim yanımıza gelirken çektiği enfes resimler var,üşenmessem onlarıda atarım belki
asfaltı bırak ben ağladım be yapmayın abi ben gelemedim diye kaç gündür kopan eksozu tekmeliyorum yaktıracaksınız bana makineyi yaya kalacağım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)