Karasu - Kefken Arası Kumdan Moto Kross ( Bol Resimli )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
maşallah..........................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Hem motora hem köpeciğe maşallah
-
Teşekkürler arkadaşlar. Bu tarafa yakın olan arkadaşlar varsa misafir etmek isterim. Bütün kross'cu arkadaşlarımızın bu araziyi görmesini isterim.
-
Yavru son iki foto super hepsin gölgede bırakmış tüyü kadar ömrü olsun :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
o ince kumda batmadan rahat gidebiliyormusun?
-
sgurdal adlı üyeden alıntı
o ince kumda batmadan rahat gidebiliyormusun?
Tam deniz kenarına indiğim zaman motor zorlanıyor biraz. Ama hafif üst taraflarda 2. vitesi baya bi doldurduktan sonra 3. vitese takabiliyorum.
-
-
Süper Moderatör
Güvenlik ekipmanlarını fotoğraf çektirmek için mi çıkarttınız?
Köpek de çok güzelmiş gerçekten, maaşallah.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Köpeğin yanındaki yerde duran şeyler ne pislik mi anlayamadım? İlk başta gübre sandım da sanırım değil
-
kardeş ''kumdan motocross'' demişsin de ben cross yaparken çekilmiş resim göremedim
bi de hep aynı yerde aynı şekilde pozlar çekmişsin
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
kardeş ''kumdan motocross'' demişsin de ben cross yaparken çekilmiş resim göremedim
bi de hep aynı yerde aynı şekilde pozlar çekmişsin
Bu konuda haklısın. Fakat elimizde giderken fotoğraf veya video çekme imkanımız yok şimdilik. İnşallah ileride kask kamerası alırsam o zaman daha iyi resimler eklerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
turbocharge adlı üyeden alıntı
Köpeğin yanındaki yerde duran şeyler ne pislik mi anlayamadım? İlk başta gübre sandım da sanırım değil
Kabuklu fındık oluyor onlar Fındığın dalından toplandık'dan sonra ki hali Yani makineye vurulmadan önceki hali Dilersen adresini ver pm'den taze fındık yollayayım sana biraz
-
-
Kadir54 adlı üyeden alıntı
Kabuklu fındık oluyor onlar
Fındığın dalından toplandık'dan sonra ki hali
Yani makineye vurulmadan önceki hali
Dilersen adresini ver pm'den taze fındık yollayayım sana biraz
Sana zahmet olmasın sağolasın yemiş kadar oldum
-
güzel ama ekipmansız geziyorsunuz arkadaşlar..tehlike..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)