Ağlamak istemiyorum
Ağlamak istemiyorum
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Tesekkurler..
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
erhan abi kocaman yüreğine sağlık senin..maşallahın var abi.inan sana imrenerek bakıyor ve gezi raporlarını bir solukta okuyorum..daha nice gezilerde ve km lerde seni yollarda ve gezilerde görmek dileğiyle..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Teşekkürler sevgili ilker senin gibi izleyicilerim olduktan sonra bana karada durmak yok ilginiz alakanızdan çok mutlu olduğumuda söylemeden geçemiyeceğim herşey gönlünce olsun inşallah birgün biryerde karşılaşır tanışırız sevgili kardeşim az sonra yatağan festivalini yayınlıyacağım şimdilik hoşçakal
Memleketimdeki festivale gidememek çok kötü oldu özellikle ilk festival benim içinde çok önemliydi fakat zaman sıkıntı oldu. Umarım seneye Muğla festivallerine katılırım.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
vaktim yoktu gelemedim. Dün geldım ama festival yoktu.f54 fatihle geldik. Şelaleye girdik, çiçek baba dağına çıktık falan. Bizimkisi doğa ziyaretiydi. 3 saat uykuyla yola çıktım. 12 saat gezdim. Akşam eve gelir gelmez gene nöbete geldim. Geçe gene uyumadım. Mutlumuyum? Evet mutluyum. Uykusuz kalsamda dostum onca yolu benim için gelmiş. Gezdirmeden olmaz. Köyceğiz çok güzel. Doğası harika. Gırişte toparlar var. Oraya girmeden 5 km kadar geride değirmen deresi şelalesi, ağla köyünden yukarı çıkılan çiçekbaba dağı zirvesi, sultaniye kaplıcaları, ekincik koyu, dalyan, iztuzu, çamur banyosu mükemmel.
Uzun zamandır forumu fazla inceleyemediğimden paylaşımınızı yeni gördüm,o tarihte Karadeniz bölgesinde olduğumdan katılamamıştım paylaşımınız sayesinde oraları da görmüş olduk,teşekkürler.
Bu arada İzmir'e geldiğimde görüşemedik,umarım başka bir zaman görüşüp tanışırız.
kısmet olursa bu hafta sonu ben,motokurt ve deka Gümüldürde olacağız.
Öncelikle tekirinize sağlık güzel vakit geçirmişsiniz.Umarım benimde emekliyim televizyon karşısında kumandayla diyilde böyle sizinki gibi motosiklet üzerinde geçer
Birde eyer izniniz olursa Erhan abi burdan sizin aracılığınızla Yalçın abiye tekrar teşekkür edeyim.Niye derseniz ben artçımla birlikte İstanbuldan EMOK'a giderken artçımın ayağını geriye ittirmesinden ve egzosa deymesinden dolayı çadırımız resmen kül olmuştu ve kamp alanında kara-kara düşünürken Yalçın abi imdadımıza yetişti şans erseri ondada yedek bir çadır vardı hiç tereddüt etmeden çıkarıp vermişti.Bence bu motorcu dayanışmasına güzel bir örnek olur.(Tekrar Teşekkür Ederim Yalçın Abi )
Uploaded with ImageShack.us
aşk olsun Erhan abi bi çamur banyosuna götürmedin beniii
inşallah abiciğim, sizle birlikte çok güzel bir gezi oldu bu sefer bizde motorla geleceğiz, ama çamur banyosuna birlikte gidelim
Sevgili arkadaşlar YouTube ta " MOTOKURT'UN OBJEKTİFİNDEN KARELER " Yazıp Tıklarsanız benim CBR 250 R ileyapmış olduğum İZMİR - GÜRÇİSTAN gezisinin fotoğraflarını müzik eşliğinde video olarak zevkle izliyebilirsiniz şimdiden iyi seyirler ( yorum yazmayı unutmayın ) hoşçakalın ...motokurt
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)