Selam Motorcu dostlar
Bugün hava durumu çok iyi görünmüyordu ama herşeye ragmen sabah kulüp önüne teker teker damladık
v yaklaşık 12 motor falan toplandık.birkısım arkadaşlar mola da (otoyol üzerindeki bir tesis) toplanmışlar haberini aldık.çayları içtikten sonra racing ci dostlarımızda geldiler onlarla ayak üstü sohbetler başladı .tabiki herzaamnki gibi biz onları chopper cı yapmaya onlarda bizi racing ci yapma çalışmaları başaladı bir deneyelim bakalım motor üzerinde nasıl duruyoruz.önce turan kardeşim ve ardından ben motor üzerinde kendimizi denedik .ama yok ya olmadı sanırım.ama ismini vermicem ama en azından cross dan daha karizmatik makinalar olduğu kesindi bu tartişma götürmezdi
Buara ben çok degerli bir dostumu buaraya bu haftaki geziye davet etmiştim.Ama o birazdan göreceginiz fotoğraflarda ki yerleri bizimle gezip bu gezinin keyfini çıkarmak yerine orman ve agaçların olduğu ve herzamn gördüğü yerde geçirmeyi tercih etti.
ahhh sincap arkadaşım benim bak neler kaçırdın nelerrrrrrr.
Şimdi resimleri ve alt yazılarını eklemek istiyorum herkese iyi geziler iyi tatiller hep iki teker üstünde kalın
Yaaaa sincap bak bakalım
Turan kardeşim ve ben
Turan ın racing denemesi
Buda ben sizce olmuş mu yok ben almayım ben siyah incimden memnunum
Ve sonun da Tarsus off road alanındayız önce hakim tepeden alanı bir inceledik nerede daha iyi konuşlanırız diye ve arkamızda bulunana sizler tam göremiyosunuz ama tüm grupların olduğu alan a gitmeye karar verdik
veee tekrar at bin komutuyla lana daogru yol aldık
At larımıza binmeden onlar park halindeyken
Veeee ofroad ın yapıldığı aktivitelerin yapıldığı alanın içindeyiz.yaklaşık 35-40 motor bir anda alana sırayla girince ordaki herkes offroad ı of etti ve herkes bizimle ilgilenmeye başladı .tama dedim bir an şimdi bizi kovalayacaklar ve bizden öncede orda olan arkadşlarımız vardı oarası tam bir motoshow alanına döndü
ve iste medarı iftiharımız AGAH ımız bu kardeşimiz daha 8 yaşında ve 50 cc de türkiye 3.cüsü ve kardeşim toplamış yaşıtlarını onlara bilgi veriryorrr.haaa birde agah ın abisi var bide 2 yaşında ömer var ömer imizide sene ye motor üstünde görücez inşallah
Bu kızımızda osman kardeşimizin .oda gelecegin racing cisi olacak sanırım
Bu offroad alanında ki resimler bende bukadar var hasan(makina) dostum devamını eklicek .bana kalırsa birazda yemek muhabbetine girelim
burasıda yemek molası için toplandığımız restaurant ve herkes kurtlar gibi acıkmış bekliyor .burdaki en ilgin olayda biz motor ları park ettik ve mütiş bir yağmur başladı otur duğumuz yerin üstü çinko kaplı olduğundan o yağmurun sesi okadar güzel geliyordu ki anlatamam nerdeyse ninni gibi .ahhh keşke uyuyacak bir yer olsaydıda uyusak demeyen yoktu sanırım içinden
Veeeee muhteşem salata hafif taze srmısaklı ve en saglamından nar ekşili.şuan agızlar sulanır gibi oldu dimiiii.yaaa sincappp bunlar sana hitaf olunur
Ön aperatif sucuklarrrrrrr hımmmm kokusu hala burnumda buda sana olsun sincap
Yeni yaptırdığı bandanam ve yeni thsort üm üzerinde avaratdaki logom ve sag elimdeki sucuk ekmekte senin için sincap bunuda senin içinyedim afiyetle.sen gelmeeee
Ve son olarak atommm.muz,çilek,elma.kivi ve bal
ve dönüş hazırlığı
Otoban gişelerinnden çıktıktan sonra yagmur altında adana ya varmadan önceki son sigara molamız.Doslarım benden bukadar.diğer resimleride arkadaşlarım yüklerse bazıııı ismi lazım degil baş harfi sincap olan arkadaşım neler kaçırdığını çok ii anlıcak ) herkesi seviyorum yolunuz farınız hep açık olsun hep biirlikte olalım ve bu kardeşliğimiz nesilden nesile davam etsin sitemizle beraber.Bu sitenin kurucuları ve bugüne gelmesinde emeği olan tüm dostalara teşekkürlerrrrrr
Ve ayrıca dostlarım SHEMOTO,SKULLHUNTER,BBRR sizlerinde burda olmanızı çok isterdim.fuar ve site için çok emek harcadınız sizlerin hakkını ödeyemeyiz inşallah bir gün misafirimiz olursunuzda bu yorgunluklarınızı keyifle atarsınız