Gürcistan-BATUM Motosiklet Festivali Rezaleti ve Fotoğrafları
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 20:27
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 20:34
o kadar'da övüyolardı geçen seferden....bu nasıl festival arkadaş?adı üstünde festival deyince eğlence olur,gösteri olur,insanları eğlendirecek faaliyetler olur....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
26 Ağustos 2012, 20:34
Uluslar arası festival dendi fakat 2 tane gürcü vatandaş gördüm onlarda sıkıldı geri döndüler zaten
dj gelecek dendi laf olsun diye geldi yarım saat çaldı kendi çaldığından sıkılıp başı ağardı bastı gitti oda
sadece en güzel yanı sizlerle tanışmış olmamdır festival tam bir rezaletti.
-
26 Ağustos 2012, 20:43
Tam benlikmiş. Paso yatardım sessiz sakin. Fotoları koyanlarıda tebrik ederim. Rezaleti bile eğlenceye dönüştürebilecek kapasitede arkadaşlarsınız.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
26 Ağustos 2012, 20:51
-
26 Ağustos 2012, 20:53
34 JET 53
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
26 Ağustos 2012, 21:38
İzmir foçadan İlhami kardeşte orada idi.onlarla telefonda görüştüğümde rezaleti anlatmışlardı,anladığım kadar tekrar gidemedik diye üzülmenin manası yokmuş
Dahada gelmem der,kaçarım
-
26 Ağustos 2012, 21:47
iyi ki gitmemişiz o kadar, bir ara aklımdaydı çünkü gidermiyim diye. Foto lar için teşekkürler, yol yapmış oldunuz en azından iyi tarafından bakarsanız
-
26 Ağustos 2012, 22:02
"bir çok" kişinin kaza yapmasının ortak bir sebebi var mıydı?
-
26 Ağustos 2012, 22:09
yani soylenecek birsey yok bir daha kimse gitmezse yeterli cezayi vermis oluruz organizatorlere
-
26 Ağustos 2012, 22:24
sen memnun kalmadıysan gerçekten kötü bir organizasyondur.. aama yol yapıp gezdim say kendini...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2012, 22:32
2 senedir plan yapıp iş-güçten fırsat bulamayıp ta gidemediğim Batum motosiklet festivali bu muymuş
Böyle b.k tan festival düzenleyip hata ediyorlar. Seneye festivale gitmek için pekte istekli olmayacağım demekki kimbilir
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
26 Ağustos 2012, 22:38
-
26 Ağustos 2012, 23:06
Güzel gezi yapmışsınız.Festival haricinde güzel kareler de çekmişsiniz.Elleriniz ayaklarınıza sağlık.
''Esirci'' nikli sevgili İlhan Bey'de gelecekti.Karşılaştınız mı?
Esenlikler dilerim.
-
26 Ağustos 2012, 23:13
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
26 Ağustos 2012, 23:20
valla arkadaşlar bayramda kolum kırılmasaydı eğer bende sizinle gelmeyi planlıyordum
Her işte bir hayır varmış demek ki
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
26 Ağustos 2012, 23:21
valla üzüldüm ben de gidemeyip merak edenlerdendim..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
26 Ağustos 2012, 23:49
alper abi biraz düzelteyim, tişört azdı ben alamadım, alsamda toz bezi yapacaktım
20000 lari (gürcü para birimiyle)ye kiraladıkları müzik arabası 20dk bile durmadı.baş ağırttı gitti.
bir rivayete göre de organizatörler o kadar motorcuyu bırakıp rezilliğin en büyüğünü yaparak 3.gün tiflise kamp kurmaya gitmişler.
uthec adlı üyeden alıntı
BATUM çok güzeldi çok beğendim..özellikelr akşamları;)
abi bizim döndüğümüz akşam naptınız açık açık söyle kimseye demiycem
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
-
27 Ağustos 2012, 00:56
vespalı yabancı işi biliyormuş. festival tanıtım sayfasını gördüğümde keşke imkan olsa da gitsem diye hayaller kurmuştum.
nasip belki ilerleyen senelerde gidebilirim ama sanırım festivali için gidilmiyecek bir yer.
-
27 Ağustos 2012, 02:11
Bir gürcü ve batumlu olarak gerçekten çok utanıyorum.Organizasyonu düzenlemeye çalışan Artvin motosiklet klübü ve rezilliğin esas sebebi olan Bayartoura sövmekten bi hal oldum.Güzelim şehri belki de hiç olmayacağı kadar güzel tanıtabileceklerine ne hale soktular.Böyle rezil festival olmaz.Batumda evim vardı festival alanına gidip geliyordum ama festival alanı izci kampı gibi olmuş.Bayartour sahibi Bayar Şahin para peşinde olduğu için festivali düzenleyen olmasına rağmen 2.gün festivali terk edip başka bir yerde konser vermiştir.Kamp alanının bulunduğu yer chxutuneti adında daha çok köylülerin hayvanlarını barındırdığı bir yerdir.Batumda onca alan varken orasını seçmişler.Diğer yandan türk araçlarına hiç saygı göstermeyen batum sürücüleri ve polisleri motosikletli arkadaşlarımıza gösterdikleri saygıdan dolayı teşekkür ediyorum umarım seneye mükemmel bi festival olması dileğiyle.(Batum da hayat gece 12den sonra başlar planlarınızı ona göre yapın )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)