şu sağdaki kızı sanki bi süpersport motorun üstünde görmüştüm önceki fotolarda... festivale gelmiş bilekliğe baksanıza
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Paylaşım için teşekkürler. Dediklerinde sonuna kadar haklısın.
Biz de oradaydık :
Bu organize ilk defa yapılıyor olsa belki anlarım ama niye böyle yaptılar hayret.
Bizi tecrit etmek istercesine uzak bir dere kenarını seçmişler. Navigasyon yok, dil bilen yok ki rahat rahat gezesin.
Kendi halimizce gündüz dolandık Batum'u, karanlığa kalmadan da çadırımıza dönüp uyuduk.
Baktık ki bir numara yok cumartesi sabahı dönüşe geçtik.
Arzu edenler için benim gözümle şuraya bakabilirler :
http://www.motosiklet.net/forum/etki...hikayemiz.html
Karadeniz'de kendi ülkemizde bir yere çadır açsaydık daha güzel vakit geçirirdik herhalde.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Hepimizin Ortak Noktası; BATUM MOTOSİKLET FESTİVALİ Bir Rezaletti...
Seneye cok merak ediyorum kimler gelecek
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bizede önceden Batum festivaline giden arkadaşlar öyle bir anlattılarki işimizi bırakıp bu yıl bizde gitmeye karar verdik bayramın 3 günü yola cıktık neticede Batuma geldik bizi 30 km dere kenarına çamlık lı bir alana bıraktılar girişte 30 TL Giriş ücret 25 lari çadır parası 5 lari telefon hat kartı aldım 1 gece yattık ertesi günü kendimize kalacak ve daha eylenceli bir yer aradık bulduğumuz yer bir tatil beldesi kabulati burda deniz kum güneş ve bira burda kalmaya karar verdik pansiyonlar gezdik 5 dolarada gülük yatak başı odalar var biz 3 arkadaş 43 lariye 3 günlüğüne bir pansiyon ayarladık gerci sabah ları 6 da geldik ama çevreyi gezdik eğlendik güzel vakit gecirdik bu ranın halkı sıcak kanlı bizlere yardımcı oldular benim görüşüm FESTİVALE DEGİL GEZMEYE GİDİN aynı zamanda yetkililere sordugumuzda neye bu fistival yerini şehirden uzak yere taşıdınız dediğimizde valinin demesi motorcuları şehir içine koymayın.demiş bana göre festival sedece para tuzagı başka birşey değil.
yani evet organizasyon kötü olabilir ama sonucta degişik bi ortam oldu ben yinede zevk aldım. kamp alaında gecelere kadar dost muhabbeti, yeni kişilerle tanısmalar falan zevkliydi yinede. seneye giderim yine ama sadece etkinlik olursa ona katılmaya. yoksa bi kaç arkadas gezerim sadece
@ Barış53 ;
O dediğin Muhabbet ORDU 'da yok heralde. O muhabbeti biz her gün yapıyoruz; bu tarafa gel , daha cok zevk alırsın emin ol
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)