Tokat - Antalya Turu. (Olimpos, Adrasan, Çıralı) kamp. 2400 km. 5 gün.
Reklamlar
-
24 Ağustos 2012, 11:00
Reklamlar
-
24 Ağustos 2012, 11:20
PO ile bende daha cok km yapıyorum katılıyorum bu yorumuna... Çok güel bir gei olmuş tebrikler.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
24 Ağustos 2012, 11:30
Motorun hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.
Güzel ve bol deneyimli bir gezi olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
25 Ağustos 2012, 05:01
antalyaya vardıktan sonraki resimler manyak olmuş
kemer yolunu biliyorum hakkaten güzel virajlar var motorcuların zevkle gideceği bir güzergah
motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
25 Ağustos 2012, 06:19
güzel gezi,güzel fotolar tekerine sağlık.
Antalya'ya gitmeyeli 4 sene oldu resimler tazeledi anıları bir ara gitmeli.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
25 Ağustos 2012, 08:08
güzel resimler.. özledim oraları....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
25 Ağustos 2012, 12:27
güzel gezi olmuş tebrik ederim..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
25 Ağustos 2012, 21:01
zenon adlı üyeden alıntı
PO ile bende daha cok km yapıyorum katılıyorum bu yorumuna... Çok güel bir gei olmuş tebrikler.
Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı
Motorun hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.
Güzel ve bol deneyimli bir gezi olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
speed_dream adlı üyeden alıntı
antalyaya vardıktan sonraki resimler manyak olmuş
kemer yolunu biliyorum hakkaten güzel virajlar var motorcuların zevkle gideceği bir güzergah
motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın
manzara oradan sonra güzelleşiyor teşekkür ederim. sizlerinde.
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
güzel gezi,güzel fotolar tekerine sağlık.
Antalya'ya gitmeyeli 4 sene oldu resimler tazeledi anıları bir ara gitmeli.
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
güzel resimler.. özledim oraları....
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş tebrik ederim..
Arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. sizlerin de gezi fotoğraflarınızı heyecanla bekliyorum. ben bu tür gezi fotoğraflarına ve yorumlarına sıkılmadan saatlerce bakabiliyorum. herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
-
25 Ağustos 2012, 22:26
Güzel bir gezi olmuş..Tekerine sağlık.. Adrasan'ı geçen yıl keşfettik, bu yıl 2. defa gittik.. Eylül sonu veya Ekim ortası gibi yine gitmeyi düşünüyoruz..Denizi harika..Sessiz sakin tam kafa dinlemelik..
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
-
25 Ağustos 2012, 22:45
Motorun hayirli olsun gezi de super ama size darildim iki nedenden dolayi
burdurdan geciyorsunuz ve bir cayimi icmeden terkediyorsunuz aaaaaa bu birinci neden
gelelim ikincisine gelecek cumartesi esimle birlikte bizde gitmeyi planliyoruz olimpos-adrasana ve ben de paylasacaktim resimleri anlasilan sizinkinden daha ii kareler yakalamam gerekecek saka bi yana
elinize emeginize saglik cok guzel bi gezi olmus
bu arada cadir kiralamak da mumkun mu ada campingte ve ucreti ne kadar ogrenebilir miyim tesekkurler
-
26 Ağustos 2012, 00:21
İbrahim Büyükcevher adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş..Tekerine sağlık.. Adrasan'ı geçen yıl keşfettik, bu yıl 2. defa gittik.. Eylül sonu veya Ekim ortası gibi yine gitmeyi düşünüyoruz..Denizi harika..Sessiz sakin tam kafa dinlemelik..
bende Adrasan'ı çok severim. yolculuk kararımla yola çıkmam arasında ki zaman farkı çok az olduğundan dolayı ve gittiğimden sonraki günün bayram olmasından dolayı maalesef Adrasan'da yer bulamadım. ne otel ne çadır alanı vardı... ben de Olimpos'a gittim. zaten arası 10 km civarı.
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
Motorun hayirli olsun gezi de super ama size darildim iki nedenden dolayi
burdurdan geciyorsunuz ve bir cayimi icmeden terkediyorsunuz aaaaaa bu birinci neden
gelelim ikincisine gelecek cumartesi esimle birlikte bizde gitmeyi planliyoruz olimpos-adrasana ve ben de paylasacaktim resimleri anlasilan sizinkinden daha ii kareler yakalamam gerekecek saka bi yana
elinize emeginize saglik cok guzel bi gezi olmus
bu arada cadir kiralamak da mumkun mu ada campingte ve ucreti ne kadar ogrenebilir miyim tesekkurler
öncelikle teşekkür ediyorum. biraz aceleye geldiği ve plansız olduğu için ilk nedeninizden dolayı sanırım affedersiniz daha planlı bir organizasyon olduğunda çayınızı içmekten zevk duyarım. ikinci kızma nedeninize ise söyleyebileceğim; okadar güzel yerler ki, nereleri çekerseniz çekin kötü fotoğraf çekme ihtimaliniz yok.
benim kaldığım kamp alanında kendileri çadır vermiyor. kamp alanı, elektrik, duş, tuvalet, sabah kahvaltısı, akşam yemeği dahil günlüğü 25 lira. sabah kahvaltısı ve akşam yemeğini istemezseniz eğer kalanlara sadece 10 lira ödüyorsunuz. çok ideal rakam. başka kamp alanlarıda vardı. telefonla görüştüklerimden biri çadır bizden olursa 30 lira kamp alanı demişti. ama yemek falan yoktu. ada camping yemekli 25 lira olduğu için çadırımı götürdüm.
Açık söylemek gerekirse benzin parasını saymazsak 5 günlük gezime sadece 150 lira harcadım.(kamp alanında 2 gece, Ankara / Polatlı'da 1 gece ve gece de Antalya'da konakladım.) bu rakama sigarada dahil. 500 - 550 civarıda yakıt aldım.
-
26 Ağustos 2012, 00:41
tamda carettaların çıkma zamanında gelmişsiniz . sanırım görmediniz. yanartaş yolu gerçekten çok bozuk ben stablizede biraz gittikten sonra arabaya acıyıp geri döndüm. fazla bir espirisi olduğunuda düşünüyorum. kışın iyi olabilir ateş yanında sıcak yatılabilir. güzel gezi. bu antalyadaki motor tamircisini merak ettim kimki acaba? sanırım alelade mahalle arası motorcusu felandı. neyse ucuz atlatmışsın. tamda benim korkum olan sorun dağın başında motor bozulsa ne olur. bir akadaşımın geçen sene motoru hava alanı civarında bozulmuş motoru terk edip tamirci aramaya gitmiş sonra tamirciyle gelince bir bakmış motor yok. allah korusun.
-
26 Ağustos 2012, 00:48
vabisciler adlı üyeden alıntı
tamda carettaların çıkma zamanında gelmişsiniz . sanırım görmediniz. yanartaş yolu gerçekten çok bozuk ben stablizede biraz gittikten sonra arabaya acıyıp geri döndüm. fazla bir espirisi olduğunuda düşünüyorum. kışın iyi olabilir ateş yanında sıcak yatılabilir.
güzel gezi. bu antalyadaki motor tamircisini merak ettim kimki acaba? sanırım alelade mahalle arası motorcusu felandı. neyse ucuz atlatmışsın. tamda benim korkum olan sorun dağın başında motor bozulsa ne olur. bir akadaşımın geçen sene motoru hava alanı civarında bozulmuş motoru terk edip tamirci aramaya gitmiş sonra tamirciyle gelince bir bakmış motor yok. allah korusun.
Evet. aslında ben Adrasan'da denizdeyken bazı yüzen arkadaşlar caretta carettaların kayaların orada olduğunu konuşuyorlardı. biri yüzerek gitti geldi ve yoklar dedi. bende şansımı denemedim açıkçası. zaten olay akşamüstü ve ben tam denizden çıkacakken olmuştu. yoklar deyince de çıktım ve olimposa döndüm. motosiklet tamircisi birkaç motor parçası satıcısı tarafından önerilmiş, ana yolda dükkanı olan ve anladığım kadarıyla çevresinde tanınmış olan bir tamirci. ismini şimdi buradan söylemeyim. ama beni Manavgat'ta zor durumdan kurtaran Metin Usta'ya teşekkürlerimi sunuyorum. kendisi Sivas'lıymış. pazar günü Sivas'a yola çıkıyor. numarasını aldım ve Tokat'a kebap yemeye davet ettim. o gelmezse ben gidip getireceğim
-
26 Ağustos 2012, 01:15
Abi tesekkur ederim. İnsallah birdahaki sefere yolunuz duserse beklerim mutlaka en azindan bir caya
bilgiler icinde tesekkur ederim hatunu ikna edersem cadirda kalalim diyorum ama olmazsa pansiyon nasip artik
-
26 Ağustos 2012, 01:37
Olimposta kamp için kaktüs'ü tavsiye ederim fiyatlarıda gayet makul
güzel rota, güzel gezi
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
27 Ağustos 2012, 01:42
serdar bey tekerinize ağlık allah kaza bela vermesin...
mesut kardeşim gibi ben de biraz kırıldım...geleceğinizi antalya sayfasına yazsaydınız en azında evren büfede buluşur bir çay içerdik...
bir dahakine ayrıntılı rota belirleyin hem kendimizi ayarlayalım...hem tanışalım...
------------------------------------------------------
mat dediğiniz nesne antalyada bol miktarda vardır nasıl bulamadınız anlamadım...
(gelmişken haber vermemenin zararları)...en basitinden real süpermarkete...hatta bizim şarampoldeki şok da bile görmüştüm..neyse...
bir dahaki gezide görüşürüz inşallah...sağlıcakla kal...
-
27 Ağustos 2012, 14:56
Birdaha ki sefer daha planli olacak. Tecrubesizlik iste. real de olabilecegini soyleyenler oldu baktigim yerlerde. Fakat gec kaliyorym diye yolumun ustundeki yerlere bakma firsati buldum. Birdahaki gezide gorusmek uzere.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)