sakarya-keremali yaylası-kefken (cb 125 ile toplam 600 km...)
Reklamlar
-
21 Ağustos 2012, 19:35
Reklamlar
-
21 Ağustos 2012, 19:39
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
21 Ağustos 2012, 20:18
Tekerinize sağlık güzel gezi.
-
21 Ağustos 2012, 22:22
çok güzel bir gezi olmuş tebrik ederim..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
21 Ağustos 2012, 22:51
Off söylemeden edemiyicem 5. viteste 90'la giderken motor kaç CB125E gösteriyo
-
21 Ağustos 2012, 23:27
tekerinize sağlık.kendim gezmiş kadar oldum
-
22 Ağustos 2012, 14:10
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Off söylemeden edemiyicem
5. viteste 90'la giderken motor kaç CB125E gösteriyo
anlamadım?
sağolun teşekkür ederim,gerçekten bütün stresimi attığım ve dinlendiğim bi gezi oldu...
-
22 Ağustos 2012, 14:48
Çok güzel gezi olmuş Mücahit, emeğine sağlık.
Fotoğrafları eleyip forumda da paylaşsan etkisi farklı olur
Bende bi 400-500 km civarı yol yapma fırsatı bulabildim yine, bu sefer fotoğraf makinemide yanıma aldım inanırmısın 1 kare çekmeden döndüm, çantada gördüm makineyi
Birde senin bazı fotoğraflarındaki çekim yöntemlerini çok merak ettim, mesela seyir halindeyken, ön tekerlek net, yol arka planda olanları
Çok güzel gezmişsin, içinde her lezzetten var ama ben oyumu akarsu içinde piknik masası olan bölgeye kullanıyorum
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
22 Ağustos 2012, 19:06
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi olmuş Mücahit, emeğine sağlık.
Fotoğrafları eleyip forumda da paylaşsan etkisi farklı olur
Bende bi 400-500 km civarı yol yapma fırsatı bulabildim yine, bu sefer fotoğraf makinemide yanıma aldım inanırmısın 1 kare çekmeden döndüm, çantada gördüm makineyi
Birde senin bazı fotoğraflarındaki çekim yöntemlerini çok merak ettim, mesela seyir halindeyken, ön tekerlek net, yol arka planda olanları
Çok güzel gezmişsin, içinde her lezzetten var ama ben oyumu akarsu içinde piknik masası olan bölgeye kullanıyorum
fotoğrafları foruma koymadığım için kimsenin dikkatini çekmedi bunu anladım bence face eklenen fotolara fazla bakmıyorum zatenama zamanım yoktu öyle konu açtım resimler var zaten gerek yok
fotoğraf tekniği konusunda kompakt makina az çok kullanabiliyorum makinayı sadece çoklu odaklama moduna getirdikten sonra motorla giderken kafama göre foto çekiyorum ve bunlar çıkıyoama şunu anladım bitane pro makina lazım kesinlikle...
-
23 Ağustos 2012, 19:07
eline sağlık kardeşim cok güzel fotolar inşallah bir gün beni de davet etmen dileğiyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)