arkadaşlar başka forumlarda da paylaşacağım için her forumda tek tek oluşturmak yerine blogumda hazırladım.
dilerseniz oradan bakabilirsiniz.
http://king-tiara.blogspot.com/2012/...y-bolum-i.html
arkadaşlar başka forumlarda da paylaşacağım için her forumda tek tek oluşturmak yerine blogumda hazırladım.
dilerseniz oradan bakabilirsiniz.
http://king-tiara.blogspot.com/2012/...y-bolum-i.html
Çok güzel bir gezi olmuş okurken çok keyif aldım teşekkürler
anlatımımı beğenmeniz ziyadesizyle mutlu etti beni zira ilk yazımdı bu ve bir sonrakileri için şevk verdiniz.
bende çok beğendim, soluksuz okudum, gerçekten çok güzel bir gezi yapmış ve bunu çok güzel bir şekilde bizlere aktarmışsın.
Çok güzel bir gezi olmuş bol fotoğraflı ve her fotoğrafın nerde nasıl olduğu hakkında yazı yamışsın bazıları açıklama yapmaya tenezzül etmiyor hiç bişey anlamıyor insan ama seninki çok güzel olmuş...Daha başka gezilerini ve o geziden karalerini bekliyoruz....
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
Sunum çok iyi, fotoğraflar keza öyle ,betimleme süper...
Keşke Kapıdağ yarımadasının tamamını dolaşabilseydiniz, harika koylar ve manzaralar insanı adeta büyülüyor. 2 yıl kadar önce Yarımadayı tam turlayarak gezmiş ve büyük keyif almıştık.
Paylaşım ve emeğiniz için teşekkürler
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Her şey çok güzelde ormanlıdan geri dönmeniz yazık olmuş. Devam edip diğer köy ve koylarıda görmenizi isterdim.
çok mutlu ettiniz beni değerli yorumlarınızla, hepinize tek tek teşekkürler
Bravo,güzel gezi,güzel anlatım.Tebrik ederim.
"Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal isen, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olmalısın"
tek kelime ile süper,, kıskanıyorum doğrusu bu gezileri.
Tek kelimeyle resimlere,güzergaha, hazırlık aşamasına,dostlarınıza,atmosferinize,yağmura ve en önemlisi motorunuza BAYILDIM. Elinize,ayağınıza ve yüreğinize sağlık,paylaşım için sonsuz teşekkürler ve şimdiden iyi bayramlar dilerim.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Gezi ve anlatım çok güzel olmuş.Yalnız tavaf yarıda kalmış.Aslında bi süre öncesine kadar kapıdağ yarımadası turunu planlamıştım.Yakın zamanda sizin yarıda bıraktığınız tavafı tamamlıcam.
değerli yorumlarınız için teşekkürler (:
@nomotonocry, sizden tam turun fotoğraflarını bekliyoruz transkapıdağınız ile (:
Eline sağlık =)
BE
Cok guzel bi gezi olmus
dalgiclik da ayri bir guzellik beceri
hayati yasamayi bilmek hayattan zevk almak
bunu birkez daha ogrettiginiz icin tekrar tesekkurler
Gezi güzel. Gezi yazısı güzel.Örnek bir paylaşım. Okurken ve fotorafları izlerken çok keyif aldım. Elinize sağlık.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
10 numara olmuş
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
ben de yıllardır bu tip yazılaro kuyordum bburası ve sair forumlarda ve çok özeniyordum, özenim sonuç getirdiyse ne mutlu bana.
@burdurlu aslında dalmadan pek anlamam lakin yüzmenin ve dalmanın müptelasıyım. o yüzden elimden geldiğince bu konuda kendime fırsat yaratmaya çalışıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)