çok güzel birgezi olmuş pahalıda değil ama dil bilmemek ve bir şeyi ilk defa yapmak biraz zor geliyor
çok güzel birgezi olmuş pahalıda değil ama dil bilmemek ve bir şeyi ilk defa yapmak biraz zor geliyor
Güzel gezi olmuş tebrikler,paylaşım ve özellikle verdiğiniz bilgiler için de teşekkürler.
tek kelime ile süper bir gezi olmuş,size çok imrendim doğrusu.eşinizle birlikte daha nice kazasız keyifli gezilere inşallah..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
...........
birazda motorun performansından bahsetsek merak edıyorum bu modeli iki kişi rahat gittinizmi sıkıntı oldumu hiç?
Tebrikler bu kadar küçük bir motorla (tabii ki güçlü o ayrı) bagaj sorunu olmadan hemde iki kişi bu kadar yol katetmek ;) Gerçekten muazzam ;)
Sağ olsun motorumuz kendi imkanları dahilinde bizi dolaştırdı. Elbette böyle küçük bir motorla o kadar yol gitmek insanı yoruyor. Otobanda dümdüz ve sakin bir yolda 80-90 la gitmekte sıkıcı oluyor.Hele yanınızdan 120-130 la geçen motorlar olunca.
Ama korkmadık çıktık yola yorulduk falan ama bir ülke gezmiş olduk. Çoluk çocuğumuza anlatacak hikayemiz oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
Evet aslında o kadar da pahalı değil Yunanistan da da günlük 200 lira harcadık dönüş yolunda Türkiye dede günlük 200 lira harcadık. Hatta Yunanistan da günlük harcamayı 120-150 lira aralığına çekmek çok kolayken Türkiyede 100TL'nin altında kalmaya pansiyon bile bulamadık.
Daha öncede dediğim gibi dil bilmek o kadar önemli değil. Başka ülkelerde nasıl bilmiyorum ama Yunanlar genelde çok yardımcı insanlar. Bir şekilde anlaşılıyor.
Mükemmel bir anlatım. Çift olarak uyum içinde daha nice geziler dilerim size. Mutluluğunuz daim olsun. Tebrikler.
öncelikle şunu söyliim çift olarak birbirinize çok yakışmışsınız
gezi zaten mükemmel yorum yapmaya bile gerek yok
harley is making love with davidson
Güzel gezi yapmışsınız emeğinize sağlık paylaşımdaki ayrıntılar için ayrıca teşekkür ediyorum küçük motor büyük gezi her zaman daha değerli benim gözümde özveri var istek var sabır var ama en güzelide dönüldüğünde bu motorlamı gittin sorusuna verilen cevap bu yaz böyle bir yunanistan gezi planımız var bakalım hayırlısı artık nice gezilere diyorum
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Güzel bir gezi olmuş , paylaşım için teşekkürler
Kazasız belasız sürüşler dilerim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
biraz geç görmüşüm bu konuyu...
gerçekten şu soğuk günde içim ısındı fotolara bakarken.. (yaz güzel mevsim)
125cc ile beylikdüzünden kartala gidilirmi diyen adamlarda var bu forumda
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
çok güzel gezi olmuş,yazılarınızdan ve önerilerinizden anlıyorum ki bu gibi yerlerde ne olursa olsun et yemeyeceksin.sonradan kusmamak için.yavan ekmek ye ama et türü sakın yeme.en önemli unsur bu.tavukmuş,danaymış,kuzu şişmiş hepsi hikaye desenize arkadaşım.
yapmış olduğunuz gezi için tebrik ediyor zaman ve emek harcayarak burada paylaşımda bulunduğun için ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca yurt dışı evrak bilgilerini vermeniz güzel olmuş. Sanırım kamp yaparak bu yolları aşarsak hem daha fazla km hemde daha fazla yer görme olanağı olur düşüncesindeyim . Tekeriniz her daim düz bassın . izmir'den selamlar
Aklın Yolu Bir .
Dört Teker Bedenini, İki Teker Ruhunu Hareketlendirir.
süper bir gezi olmuş fotoğraflar anlatım süper paylaşım için teşekkürler kazasız sürüşler dilerim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Gezi çok süper ellerinize sağlık.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
çok güzel bir gezi. paylaşım için tşkler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)