Tiger'la ilk kısa turlamam
Reklamlar
-
13 Ağustos 2012, 01:28
Reklamlar
-
13 Ağustos 2012, 01:47
paylaşım için teşekkürler..yakıt sarfiyatı konusunda bilgi verebilir misiniz?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
13 Ağustos 2012, 01:47
hayırlı olsun saglam motosiklete benziyor
-
13 Ağustos 2012, 01:49
İşte süper bir motosiklet her yola gider, artçı ile rahat rahat seyahat edersin, istediğinde seni uçurur motorun hayırlı uğurlu olsan çok güzel bir seçim yapmışsın
-
13 Ağustos 2012, 01:54
Hayırlı olsun. Bakım masrafları otalama ne kadar acaba?
-
13 Ağustos 2012, 02:05
Tıger deyince bende kanuni sanmıştım hayırlı olsun tekeriniz düz bassın
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
13 Ağustos 2012, 04:07
motorun hayırlı ugurlu olsun tekerin daima duz bassın ve bu makına sanırımbmw gibi alman malı oldugunu sanıyorum doğrumudur yoksa nerenin imalatı dır
BaNa TaKıL EvDeN aTıL
)
-
13 Ağustos 2012, 04:13
GeNç61 adlı üyeden alıntı
motorun hayırlı ugurlu olsun tekerin daima duz bassın ve bu makına sanırımbmw gibi alman malı oldugunu sanıyorum doğrumudur yoksa nerenin imalatı dır
ingiliz sanırım
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
13 Ağustos 2012, 04:25
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Tıger deyince bende kanuni sanmıştım
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın
al benden de o kadar..
yakışıklı makina
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
13 Ağustos 2012, 04:37
dîğer arkadaşlar gibi bende kanuni zannettim tiger deyince. Mobil den girdiğim için resimler geç açılıyor . O sırada yazıyı okurken titreşim sıfır yazınca baya şaşırdım :D
-
13 Ağustos 2012, 09:40
Dönüş yolundaki ıslanmanız hariç her şey güzel görünüyor. Ramazan biter bitmez, mıhlama ve güveçte mantar yemeye gidicez İNŞALLAH abi....
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
13 Ağustos 2012, 09:56
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
paylaşım için teşekkürler..yakıt sarfiyatı konusunda bilgi verebilir misiniz?
Henüz sağlıklı ölçme şansım olmasa da şehir içinde 5,5-6 litre gibi yakıyor. Tabi bu yakıt konusu göreceli, nedense motosiklet sahipleri olarak genelde az yaktığını iddia ediyoruz makinalarımızın. Ancak bu birazda elimizin yarıyla alakalı, az olsa bile agresif kullanımda her motosikletin tüketimi bariz artıyor. Keyifli sürüşler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:54 ----------
GeNç61 adlı üyeden alıntı
İngiliz markası.. Bildiğim kadarı ile de dünyadaki tek 3 silindirli motosiklet üreticisi..
-
13 Ağustos 2012, 11:33
Yakışıklı motor. menemen harika. Fenerbahçe harika.. OGS yürümesin oradan.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
13 Ağustos 2012, 12:13
güle güle kullanın. ogs ordan gezmeye gidebilir bence başka yere alın onu
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
13 Ağustos 2012, 12:25
Servis bakımları ne kadar tutu ve neler yapıldı?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
13 Ağustos 2012, 12:44
üstat merhaba...
Öncelikle hayırlı olsun.Kazasız belasız onbinler yapman dileklerimle.Uzun zamandır takip ettiğim makinadır kendisi.Kullanıcısının ağzından yorumları bekliyorum merakla.Ben deauville kullanıyorum.Motorumdan gayette memnunum ama bir enduro ile değiştireceğim galiba artık gücü ve manevra kabiliyeti tatmin etmez oldu.Tiger ın artı ve eksilerini bekliyorum senden.
saygılarımla...
-
13 Ağustos 2012, 12:54
zenon adlı üyeden alıntı
Servis bakımları ne kadar tutu ve neler yapıldı?
Ön amortisör keçeleri ve motul fork oil; ön amortisör ayar birkaç santim aşağı alındı, motor temizleme sıvısı motul, motor yağı motul 300v 15-50,yağ filtresi, soğutma sıvısı motul,Kn hava filtresi özel sıvısı ile temizliği, 2 ad.ngk platin buji, scotoiler otomatik zincir yağlama çift tırnak, zincir ayarı,philips H7 far ve park ampülü, ön arka fren hidrolikleri motul dot 5.1, ön ve arka fren balataları ebc, ve bir kaç küçük ayar. 1.000tl
-
13 Ağustos 2012, 13:03
Biraz yazmakta gecmı kaldım bılmıyorum ama ılk once hayırlısı olsun motorunuz Allah kaza bela vermeden bınmeyı nasıp eetsın kısa ve özlu bır gezıymıs artık yenı motorla cok daha uzun gezıler beklıyoruz))
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
-
13 Ağustos 2012, 13:32
-
13 Ağustos 2012, 15:04
selcuksemerc adlı üyeden alıntı
üstat merhaba...
Öncelikle hayırlı olsun.Kazasız belasız onbinler yapman dileklerimle.Uzun zamandır takip ettiğim makinadır kendisi.Kullanıcısının ağzından yorumları bekliyorum merakla.Ben deauville kullanıyorum.Motorumdan gayette memnunum ama bir enduro ile değiştireceğim galiba artık gücü ve manevra kabiliyeti tatmin etmez oldu.Tiger ın artı ve eksilerini bekliyorum senden.
saygılarımla...
Eyvallah sağolasın, kendimi motosikletler hakkında ahkam kesecek kadar tecrübeli hissetmesem de dilimin döndüğü aklımın yettiği kadarıyla bilgilendirme yaparım Tiger 1050 hakkında..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)