emegi geçen herkez sağolsun irfan ayrıcana hakkını helal et kardeşim
motorumu yıkayıp yola çıkmaya hazır hale getirdim benim için en sevindirici olaysa ferenbahçe çatısı altında iftar açmak oldu
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Uğur, ömer ve Emrah abi ile d.dere ışıklardan çıkış videomuz.kısa öz emrah abi yine uçuşlarda :D
Irfan abi ellerine sağlık abi nedense senin düzenlediğini organizasyonlar bir başka oluyor
Abi bidaha isteriz...
İrfancım,pideler müthişti.Ellerine sağlık kardeşim.Hakkını hela et,çok emeğin geçti.
Dostlarla görüşmek,yeni ahbaplarla tanışmak güzeldi.
Tekrar görüşebilmek dileğiyle,hoşçakal.
Oooo İrfan kardeş çok güzel bi organizasyon olmuş katılım ise baya bi çokmuş resimlerden anladığım kadarıyla Allah kabul etsin inş.
Eveeeettttt Ramazanın 15ide geçtiğine göre şimdi gelelim kuru fasulyanın faziletlerine değilmi anladın sen
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
bende organizasyona tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. çelikatlıyla beraber döndük. yolda sıkıntı yaşamadık. sağ sağlim döndük.
Böyle Kareler görmek nasıl benı heyecanlandırdı. keşke böle organızasyonda bende olabilseydım. ama Makum şehir Uzak.... Ama HONDA mavi üstlü abimizin tişörtü hoşuma gitti bende Hondacıyım sonucta
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
ah ah ben olsaydım size pide falan kalmazdı.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
irfan abi emeğin için teşekkürler.
Hondaaaaaaaa
Skutır cı çocuk sana da teşekkür ederiz çok çalıştın seviyoruz seni
Uploaded with ImageShack.us
istanbuldan ilk gelen bizlerdik
sülalem raat vaziyeti
hangimiz yaşlıyız benim aklım karıştı,her gezide daha bi gençleşiyor bu adam
mekan
reşiti zor zapt ettik,sonra problem çıkarmadı
komtanım saygılar
irfanım bi denem arı gibi koşturdu durdu arka planda
vay bir zamanların harbitürk'ü seni gördüğüme çok sevindim,
katılan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim.sağlıcakla kalın
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Vay be cok guselll bir iftar olmus
irfan abi ye katilamasam dacok tesekkurler
resimleri paylasan arkadaslara da paylasimlari icin
tesekkurler
Çaşkun abi fotoğraf için teşekkürler.
Hondaaaaaaaa
Resimlerden gördüğüm kadarıyla süper bir iftar olmuş valla altımda motorum olsa düşünmeden gelirdim ama malesef ki şuanda yok nese artık seneye yapılan iftar şenliğine katılırım bende.İrfan abi ellerine sağlı süper bir organizasyon olmuş resimlere bakarkan bile canım çekti seneye olan iftar listesinin en başına beni yaz şimdiden .Bu arda fotoğrafları yükleyenlerede ayrıca teşekkür ediyorum bizlere o anları yaşattıkları için
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
Ayağımıza sağlık. Bende çok gelmek istedim fakat kısmet olmadı. :(
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)