| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Abi eline sağlık çok güzel ve zevkli bir iftar ve gece oldu. Katılan herkeze saygılar inşallah ilk fırsatta tekrar olur.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
irfan abi,organızasyon cok guzeldı,emegıne,yureğıne sağlık. Katılan,çok hoş vakit geçırmemıze vesıle olan herkese de cok tesekkurler =)
Eeee hadi ama merakla bekliyoruz fotoğrafları ve videoları
Mustafa Kemal ATATÜRK .
irfan seni terlettik biraz,allah razı olsun...pideler harikaydı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
estağfurullah batuhancım saygı hakedenin olmalıdır , ve aslında şunu söyleyebilirim , gerçekten saygınlık kelimesinin altında ağır yükler var , sırtlamayı üstlendiğinde bu değeri haketmek çok uzaklarda değil bence
haberleşelim ben şaka yapıyorum yalovaya gelirim , siz gelirsiniz vs. olur bir şeyler sorun değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:00 ----------
coşkun abi tekerinize sağlık güzel bir akşamdı gönül dostlarıyla bir arada olmak herşeye bedeldi gersi teferruat be abi hamama giren terler zaten alışığım ben afiyet olsun ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------
uğurcum seninde eline ayağına sağlık kardeşim , en az benim kadar terlettim seni kusura bakma asıl ben sana teşekkür ederim
Asıl İstanbul`dan gelen mavi Racer`li arkadaş eve varabildimi acaba deposunda problem vardı merak ettim.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
bende aynı merak içerisindeyim , japon olayı kimin aklına geldiyse iyi etmiş, karbonatla birleşince inşallah yolda sıkıntı olmamıştır ..
şaka maka bir yılı geride bıraktık, eksilksiz noksansız gelemeselerde tüm dostlarımız sağ ve salim , zaman çabuk geçiyor anlayamıyor insan inşallah seneye de hep bir arada olabiliriz ,
hepinize hayırlı geceler
irfan abi emegin için çok tesekkürler..çok güzel bi iftardıı..pideler harikaydı.
mavi racer li arkadaştan şimdi ayrıldık levent sapagından..sorunsuz geldik benzin akıtma olmadı japon dan sonra.
bende yeni eve vardım..
Güzel bir akşamdı. İrfan abi teşekkür ederiz, bizleri çok güzel ağırladın. Pideler çok çok çok güzeldi. Sağ salim geldik evimize, en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere
Abi yıllardır bize ramazanlarda içli pide diye garip şeyler kakalıyorlarmış senin pideni yedikten sonraki fikrim. Sanırım içine sevgini de kattın :D:D:D.... Abim eline koluna yüreğine sağlık. süper 1 organizasyondu süper 1 geceydi. Katılan abilerimin kardeşlerimin tekerine sağlık umarım herkes kazasız belasız evine sağ sağlim varır. Racer200 lü arkadaşta 1 sıkıntı yaşamadan varmıştır umarım. seneye ramazanı iple çekiyorum :D:D..
Fotoğraflar upload oluyor sabredin :D
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)