Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

iftar fotoğraflarımızı paylaşalım (4 ağustos cumartesi)

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben balık yemem ama sucuk köfte tuttarsan gelme garantisi verebilirim
    ahaaaa ilk defa yemediğin bir besin kaynağına şahit oldum ölceeenmi yaklaştı şekerim ne iş balık yemem filan ama sıkma canını 29 nisandaki küftecinin yanından geçeceğiz eğer gidersek tabi , sana oradan aparatif atıştırmalık 4-5 kg sucuk ve küfte alırız
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam ben yorumu yazdım resimleri yeni gördüm yarmagülüm ama işi çöz artıkın öğren şu balık tutmasını küçüğüm her zaman yanında uğur yada başkaları olmayacak bebişim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

çadırlı konaklamalı kamp olayı güzel olacak tarihi ortak bi,r noktaya vararak beraber kararlaştırmamız uygun olur bayramdan sonraki ilk hafta olursa bana uyar fatihede uyuyor , ortak noktada buluştuğumuzda konu açar paylaşırız

bana kalırsa iznik gölü hem çadır kamp olarak uygun yerlerinin olduğundan hemde balık tutma garantisi diğer yerlere göre yüzdesi yüksek olduğundan iznik gölü benim favorilerim arasında lakin ben bir şey söylerken abartmayı sevmem ,olmayacak duaya amin demeyi de ! ama umduğum arkadaşlar müsait olurlarsa balığa doyma garantisi verebilirim , daha güzel fikirleri olanlar tabiki söylesinler benim için her yol ankara

zaten uzun zamandır o arkadaşlarıda görmedim onlar bizi yalnız bırakmaz geç saate kadar yanımızda takılıp giderler daha öncede öyle olmuştu , geceden oltaları ağı atarız sabah erken saatte toplarız bütün gün balık yeriz hatta belkide evdekiler bi,le bir kaç gün balık yiyebilir

bayramdan sonraki ilk haftaya açalım konuyu ne dersiniz bence bir kaç kişiyle kısıtlı kalacağını sanmıyorum , ne kadar kalabalık o kadar muhabbet ve güzellik demek
    abi tamam artık aç şu konuyu 25 ağustos ta buluşalım 26 da dağılırız evlere kaçarız yani
    katılım çok olur bence de böyle ortamı kimse kaçırmak istemeyecektir
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çoşkun abiyle bu fotorafımıza es geçmişin uğur....
    http://b1208.hizliresim.com/10/7/bm0zd.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

http://f1208.hizliresim.com/10/8/bm33z.jpg
    Abi karıştı resimler,yükledim sandım kusura bakma..

Amca35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250 Chopper / Kawasaki VN800 Vulcan
    Emeğinize sağlık, mükemmel bir iftar sofrası olmuş. Etkinliği takip ediyordum ancak mesafe biraz fazla uzak olunca gözüm kesmedi gelmeyi. Resimler bir harika çıkmış bayıldım. İrfan ın motorunun römorkoruna da koptum valla.Ayrıca iftar buluşmasında aranızda Türkchopper İstanbul temsilcilerininde bulunması beni ayrıca sevindirdi.İzmir-MT den sevgiler saygılar.
    piyanist_irf, esirci ve speedy2 bunu beğendiler.
    Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
    BİLGİ ve SEVGİ

Motosikleti
    evet arkadaşlar bendeki resimler geliyor ardından videoyu paylaşacağım

Bozkurt74 ibrahim abimiz sapanca

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Pideler karpuzlar....
    Akşam akşam neetin yahu..
    Paket servis yokmu?...
    Sarıverin 2 tane
    piyanist_irf bunu beğendi.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pideler karpuzlar....
    Akşam akşam neetin yahu..
    Paket servis yokmu?...
    Sarıverin 2 tane
    alper üstadım keşke yakın olsanda sarıversem inşallah bir gün beklerim

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    alper üstadım keşke yakın olsanda sarıversem inşallah bir gün beklerim
    Yakın olsa zaten ben kaçırmam bu organizasyonu..
    Valla helal olsun sana...
    Geçen seneki pide olayını da unutmuş değilim haaa...

esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    çadırlı konaklamalı kamp olayı güzel olacak tarihi ortak bi,r noktaya vararak beraber kararlaştırmamız uygun olur bayramdan sonraki ilk hafta olursa bana uyar fatihede uyuyor , ortak noktada buluştuğumuzda konu açar paylaşırız

bana kalırsa iznik gölü hem çadır kamp olarak uygun yerlerinin olduğundan hemde balık tutma garantisi diğer yerlere göre yüzdesi yüksek olduğundan iznik gölü benim favorilerim arasında lakin ben bir şey söylerken abartmayı sevmem ,olmayacak duaya amin demeyi de ! ama umduğum arkadaşlar müsait olurlarsa balığa doyma garantisi verebilirim , daha güzel fikirleri olanlar tabiki söylesinler benim için her yol ankara

zaten uzun zamandır o arkadaşlarıda görmedim onlar bizi yalnız bırakmaz geç saate kadar yanımızda takılıp giderler daha öncede öyle olmuştu , geceden oltaları ağı atarız sabah erken saatte toplarız bütün gün balık yeriz hatta belkide evdekiler bi,le bir kaç gün balık yiyebilir

bayramdan sonraki ilk haftaya açalım konuyu ne dersiniz bence bir kaç kişiyle kısıtlı kalacağını sanmıyorum , ne kadar kalabalık o kadar muhabbet ve güzellik demek
    İrfan'ım,Bayramdan sonra gitmeyi düşündüğüm Batum ve ardından Eskişehir motosiklet Festivalleri var,onların peşine de Yalova festivali var,kamp tarihini ayarlarken lazım olabilir bilgin olsun.

Motosikleti
    Yakın olsa zaten ben kaçırmam bu organizasyonu..
    Valla helal olsun sana...
    Geçen seneki pide olayını da unutmuş değilim haaa...
    Sağolasın alpercim gönüller bir olsun yeri geldiğinde sürekli söylediğim bir sözcük var gönül dostları (gönül ) diyorum bu işlerin ardında hakikaten gönül var dostluk var, arkadaşlık , güzellik var başka ne olabilirki ?

aslında böyle aktivite ve etkinblikleri düzenlemek yönetici arkadaşlara yada üyelere mahsus bir durum değildir herkez düzenlemeli, düzenlemeli derken tabi bunlarda beraberinde insana hem sitres hemde tatlı sıkıntılar getiren bir durumdur , yani birazcık fedakarlık etmek gerekir ama maddi ama manevi bunlar madalyonun görünmeyen yüzü aslında ama ben hiç bir zaman şikayetçi olmadım olmamda ,bu fedakarlığı bu gün sen yapmayacaksın ! ben yapmayacağım, o yapmayacak ! peki kim yapacak ?

benim hayat görüşüm ve idoolojim tamamen sanal diye oturduğumuz şu ekranın karşısındaki bizleri bir arada görmek, tanışıp güzel dostlar arkadaşlar edinerek tanıdığım insanları sadece monütör karşısından değil gerçek yaşamdada görmek , sanırım bunu başarıyorum

çünki senden iyi olmasınlar çok güzel insanlar tanıdım yani ben bu işi çözdüm paşam bundan beni vazgeçiremezsiniz ben her daim maddi manevi bu ortamda yapmam gereken ne varsa her daim buna hazırım bundan önce öyleydim bundan sonrada aynıyım ,

ben monütör karşısında kendimi ifade edip ertesi gün hiçliğe karışacak unutulacak biri olmak istemiyorum belkide ondandır

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

Alıntı esirci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrfan'ım,Bayramdan sonra gitmeyi düşündüğüm Batum ve ardından Eskişehir motosiklet Festivalleri var,onların peşine de Yalova festivali var,kamp tarihini ayarlarken lazım olabilir bilgin olsun.
    aynen ilhan abi bir karara bağlayacağız inşallah yalova festivali hangi tarihteydi abi yaa ): valla kusura bakma kafam çok karışık şu an
    esirci bunu beğendi.

Motosikleti
    7-8-9 Eylül,

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Sağolasın alpercim gönüller bir olsun yeri geldiğinde sürekli söylediğim bir sözcük var gönül dostları (gönül ) diyorum bu işlerin ardında hakikaten gönül var dostluk var, arkadaşlık , güzellik var başka ne olabilirki ?

aslında böyle aktivite ve etkinblikleri düzenlemek yönetici arkadaşlara yada üyelere mahsus bir durum değildir herkez düzenlemeli, düzenlemeli derken tabi bunlarda beraberinde insana hem sitres hemde tatlı sıkıntılar getiren bir durumdur , yani birazcık fedakarlık etmek gerekir ama maddi ama manevi bunlar madalyonun görünmeyen yüzü aslında ama ben hiç bir zaman şikayetçi olmadım olmamda ,bu fedakarlığı bu gün sen yapmayacaksın ! ben yapmayacağım, o yapmayacak ! peki kim yapacak ?

benim hayat görüşüm ve idoolojim tamamen sanal diye oturduğumuz şu ekranın karşısındaki bizleri bir arada görmek, tanışıp güzel dostlar arkadaşlar edinerek tanıdığım insanları sadece monütör karşısından değil gerçek yaşamdada görmek , sanırım bunu başarıyorum

çünki senden iyi olmasınlar çok güzel insanlar tanıdım yani ben bu işi çözdüm paşam bundan beni vazgeçiremezsiniz ben her daim maddi manevi bu ortamda yapmam gereken ne varsa her daim buna hazırım bundan önce öyleydim bundan sonrada aynıyım ,

ben monütör karşısında kendimi ifade edip ertesi gün hiçliğe karışacak unutulacak biri olmak istemiyorum belkide ondandır

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

aynen ilhan abi bir karara bağlayacağız inşallah yalova festivali hangi tarihteydi abi yaa ): valla kusura bakma kafam çok karışık şu an
    Yüreğine sağlık İrfan..
    Bizler de geçen seneye kadar kendi kararımızda bişeyler yapıyorduk..
    Ama gelgelelim tamamen şahsi ego tatminsizliği olan bir kaç arkadaş yüzünden artık yapmıyoruz..
    Yapamıyoruz çünkü yasak..
    Yasaklandık yahu...

Her neyse..Güzel bir etkinliğe turp sıkmayalım....
    Bu taraflara yolunuz düşerse mutlaka haberimiz olsun...

Motosikleti
    7-8-9 Eylül,
    aslında çok uygun tarih ama bir kaç arkadaş daha var 24- ile 27 arası çadır kamp yapalım diyen ortak bir noktada bulup hepbirlikte karar verirsek daha hoş olur 24-27 ağustos arası cumarteside bende sıkıntı var ama halletmenin çaresine bakacağım sen ne diyorsun 24- 27 tarihleri arasına gerçiii daha sonra yalovayada uçulur ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------

Yüreğine sağlık İrfan..
    Bizler de geçen seneye kadar kendi kararımızda bişeyler yapıyorduk..
    Ama gelgelelim tamamen şahsi ego tatminsizliği olan bir kaç arkadaş yüzünden artık yapmıyoruz..
    Yapamıyoruz çünkü yasak..
    Yasaklandık yahu...

Her neyse..Güzel bir etkinliğe turp sıkmayalım....
    Bu taraflara yolunuz düşerse mutlaka haberimiz olsun...
    çok teşekkür ederim bilesinki kocaeli karamürselde açık bir kapın her daim vardır inşallah bir gün yolun düşerse yüzyüze görüşmek nasip kısmet olur ): allah sağlık versinde gerisi hallolur

bu arada yasak olayını anlamadım ama ne demek istediğini anladım üzerine düşimüyorum masuzcuktan

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Resimler de fevkaledenin fevkinde İrfan abi
    orgizasyonun herşeyi mi bu kadar ince planlanır

Motosikleti
    aslında çok uygun tarih ama bir kaç arkadaş daha var 24- ile 27 arası çadır kamp yapalım diyen ortak bir noktada bulup hepbirlikte karar verirsek daha hoş olur 24-27 ağustos arası cumarteside bende sıkıntı var ama halletmenin çaresine bakacağım sen ne diyorsun 24- 27 tarihleri arasına gerçiii daha sonra yalovayada uçulur ya [COLOR="Silver"]
    Batum Festivaline gidersem o tarihlerde yokum ama henüz belli değil eğer gitmezsem yanınızdayım,sen diğer arkadaşların durumuna göre ayarla ben burada olursam katılırım İrfan'cım.

Motosikleti
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimler de fevkaledenin fevkinde İrfan abi
    orgizasyonun herşeyi mi bu kadar ince planlanır
    yok be uğurum valla fazla uğraşamadım eldeki imkanlar neyse onu kullanmaya çalıştım olduğu kadar kardeşim bütün dostları gördük birdahakine gelemeyenleride görmek için gündoğuyor yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------

Batum Festivaline gidersem o tarihlerde yokum ama henüz belli değil eğer gitmezsem yanınızdayım,sen diğer arkadaşların durumuna göre ayarla ben burada olursam katılırım İrfan'cım.
    tamam abim 24-27 arası şu an makul tarih görünüyor inşallah ölmezsek kısmet diyelim o zaman

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

yok be uğurum valla fazla uğraşamadım eldeki imkanlar neyse onu kullanmaya çalıştım olduğu kadar kardeşim bütün dostları gördük birdahakine gelemeyenleride görmek için gündoğuyor yani
    Valla abi bu organizasyonlar vesilesiyle çok çok kıymetli abimlerle,kardeşlerimle tanıştım.
    En az ayda bir bu tip şeyler olmalı.
    Her anlamda müthiş keyifli.
    Yenilen-içilenler bahane,muhabbet şahane...

Motosikleti
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla abi bu organizasyonlar vesilesiyle çok çok kıymetli abimlerle,kardeşlerimle tanıştım.
    En az ayda bir bu tip şeyler olmalı.
    Her anlamda müthiş keyifli.
    Yenilen-içilenler bahane,muhabbet şahane...

bir şeyi itiraf edeyimmi aslında ben bu iftar etkinliğini 11 ağustos cumartesi diye düşünmüştüm ama kafamın karışması ve topiği açmayı düşündüğüm tarihte 4 ağustosa 12 gün olduğunu sanmam işi karştırdı

çünki bir çok arkadaş gelemedi , araya zaman darlığından dolayı plan yapma mesafesi kalmadı , tabi burada hata benim mermer kafada yada harddiskler doldu artık veri taşıyamıyor fazla

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

bir şeyi itiraf edeyimmi aslında ben bu iftar etkinliğini 11 ağustos cumartesi diye düşünmüştüm ama kafamın karışması ve topiği açmayı düşündüğüm tarihte 4 ağustosa 12 gün olduğunu sanmam işi karştırdı

çünki bir çok arkadaş gelemedi , araya zaman darlığından dolayı plan yapma mesafesi kalmadı , tabi burada hata benim mermer kafada yada harddiskler doldu artık veri taşıyamıyor fazla
    Sağlık olsun abi,Allah,sağlık,afiyet,ömür verdikçe ins nice organizasyonların altına imzanı atarsın.
    Bu arada Kocaeli Mt olarak bi Keramete gidelim abi,gündüz yüzülmüyor bari gece yüzeriz

jackal_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Ya irfan abi ben yine kizarmişmıyım bana mı öyle geliyor..heee ya gündüz de değildi güneş carpiyyo abi beni

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)