Çadırlı kamp organizasyonuna taaaaa Kötayadan bende katılıcam tarihi belirleyelim hakkaten ama 25i olmamalı
Çadırlı kamp organizasyonuna taaaaa Kötayadan bende katılıcam tarihi belirleyelim hakkaten ama 25i olmamalı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Abi senlede.bi yüzyüze tanışmış oluruz..
Harika olur. Inşallah tarih sanada uyar..
Bendeee istereeemmm sizlerle tanışmak eee artık tek iş irfan aganın zamanı ayarlamasına kalıyor
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Dort gozle bekliyoruz hafta sonuna gelirse harika olur (ordayiz tabiki)
Mevlüt abii resimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
İrfanım eline koluna sağlık..
Burdan göründüğü kadar pideler can yakıyor..
Bize kısmet olmadı..Abilerim..Kardeşlerim yemiş..Yemiş kadar oldum..
Allah senden razı olsun..
Bu arada bende bir sonraki gün karamürsel yakınlarındaydım .. :(
Mezit sen bu fotoğrafların boyutlarıyla ilgili sorunlarını bi çözemedim abicim..
Vazgeç bence sen artık..daha fazla debelenme ..
resimleri face yükledim ordan hallderseniz çok mesut ve bahtiyar olurum 2 gündür ömrümü yedi sonun da başardım uğur ve berkay hadi yapın bi güzellik...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
hallettim saonunda nasılsın gözükmüyosun hiç...
Mevlüt Abi'deki resimler
aha uğur benden önce davrandı .D::D:D
kim organize ettiyse kim davet ettiyse kim toplanıp gittyse kim pişirdiyse kim yediyse kim fotoğrafladıysa kim yayınladıysa a,sından z,sine herkezin eline koluna yüreğine sağlık..gerçekten keyifli anlardı...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
tamam ben yorumu yazdım resimleri yeni gördüm yarmagülüm ama işi çöz artıkın öğren şu balık tutmasını küçüğüm her zaman yanında uğur yada başkaları olmayacak bebişim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
çadırlı konaklamalı kamp olayı güzel olacak tarihi ortak bi,r noktaya vararak beraber kararlaştırmamız uygun olur bayramdan sonraki ilk hafta olursa bana uyar fatihede uyuyor , ortak noktada buluştuğumuzda konu açar paylaşırız
bana kalırsa iznik gölü hem çadır kamp olarak uygun yerlerinin olduğundan hemde balık tutma garantisi diğer yerlere göre yüzdesi yüksek olduğundan iznik gölü benim favorilerim arasında lakin ben bir şey söylerken abartmayı sevmem ,olmayacak duaya amin demeyi de ! ama umduğum arkadaşlar müsait olurlarsa balığa doyma garantisi verebilirim , daha güzel fikirleri olanlar tabiki söylesinler benim için her yol ankara
zaten uzun zamandır o arkadaşlarıda görmedim onlar bizi yalnız bırakmaz geç saate kadar yanımızda takılıp giderler daha öncede öyle olmuştu , geceden oltaları ağı atarız sabah erken saatte toplarız bütün gün balık yeriz hatta belkide evdekiler bi,le bir kaç gün balık yiyebilir
bayramdan sonraki ilk haftaya açalım konuyu ne dersiniz bence bir kaç kişiyle kısıtlı kalacağını sanmıyorum , ne kadar kalabalık o kadar muhabbet ve güzellik demek
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)