İrfan'ım ellerine sağlık,yine güzel bir ortamdı.ama dikkat ediyorum fazla sohbet edip kaynaşamadan zaman bitiyor..bir ara bu toplaşmayı vakti bol zamana ayarlasak daha iyi olur.
resimleri bekleriz.
İrfan'ım ellerine sağlık,yine güzel bir ortamdı.ama dikkat ediyorum fazla sohbet edip kaynaşamadan zaman bitiyor..bir ara bu toplaşmayı vakti bol zamana ayarlasak daha iyi olur.
resimleri bekleriz.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
İrfan Hocam basta olmak üzere, tüm katılımcı arkadaslara güzel bir muhabbet için teşekkür ederim. Elinize saglik.
Evet arkadaslar saga salim evimize geldik karbonat ve japon karisimi benzin depopuzu eskisinden daha iyi yapti :-) guzel bir aksamdi emegi gecen herkese tesekkurler
arkadaşlar gerçekten çok güzel bi etkinlik olmuşş..
fotolara baktıkça özendim hepinize..
bende çok gelmek istedim, kocaelideyim, fakat nöbet yüzünden nasip olmadı..
birdaha ki etkinliğe inşalah ..
Fırından yeni çıktı
Gemi muhabbeti başka oluyor.
Yemekler yenmiş,hazmetme aşamasına geçilmiş
Sonrasımı foto alamıyacak kadar meşguldük.
Gece saat 2:00 civarı eve girdim,bu arada tamer'e katılıyorum,şöyleki
Yemeğe öylesine odaklanılıyorki,sonrasında şişen göbeklerle muhabbet zor oluyor Bu tür toplaşmaları Ramazan ayı dışında da yapmamız lazimdır.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bir sürü resim var yükleyemiyorum kamyon gibi...işliyor..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
erol abi senle uzun zaman önce aramızda geçen bir diyalog olmuştu gerçeğe dönüşmüş olmasına sevindim zira sevdiğim saydığım ve tanışmayı istediğim büyüklerim arasındaydın , kısmet nasip bu zamanaymış , her daim yolun bu taraflara düşerse beklerim abim çok güzel oldu , görüştüğümüz dostlarla hasret giderirken yüz yüze görüşmediğimiz abi ve kardeşlerimizlede tanışmış bir nebzede olsa kaynaşmış olduk
eeee zaten amacımız bu değilmiydi bundan dolayı memnunum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
bence çadırlı bir kaç gün konaklamalı olmalı ve düzenlenirken araya en az 20 gün konmalı ki hep bir araya gelebilelim mesela bayramdan sonra adapazarı festival alanında çadırla bir kaç gün olabilir agam ne dersin ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
arkadaşlar katılan katılamayan tüm gönül dostlarına güzel düşünceleri için çok çok teşekkür ederim elinize ayağınıza sağlık ..... resimleri görünce hakkaten güzelmiş ama araya daha uzun görüşebileceğimiz bir etkinlik şart bence
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Evet ya pide yemek nasip olmadi motorla ugrasmaktan seneye artik nasipse :-) yeni depo alacaz gibi gozukuyor kaynak pas yapiyormus yapistirici icin de teminat vermiyor tamirci depoyu yenileyecez gibi gozukuyor sanirim :-(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)