Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

aspuzu firarda (akdeniz- d.anadolu 13 gün 3700 km)

REKLAM ALANI
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Güzel gezi olmuş,el,ne yüreğine motoruna sağlık..paylaşım için teşekkürler.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aspuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 250
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim tekerine sağlık

bu "aspuzu" nicki nereden geliyor? karanlıkdere ile alakası var mı ?
    aspuzu malatyanın eski adlarından biri... karanlıkderede malatyanın bir köyü (adı değişti galiba aydınlar köyü oldu) çevre yolu üzerinde...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım Malatya'da çekilen resmin 2 sokak üst tarafında benim ev... insan önceden bi haber verir... görüşürdük bir yemek yerdik...
    eyvallah saolasın, bnde tahtalıminarenin orda oturuyodum eskiden...

Alıntı vabisciler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel gezi tek motor iyi cesaret bende bayramda memlekete gideyim dedim geceye kalacam karşıdaki xenon lanet farlı araçların yüzünden önümü göremiyorum zaten motorun farıda beş para etmez. birde ters rüzgar faktörünü eklersek 4-5 saatlik yol cehenneme dönüşür kanımca ama yoldaş bulabilseydim denemek isterdim. bu arada topkapıyı çekmişin orası mng kargonun azerininki ise ilerideki mardan ikinci foto . bizim oralara gelmişin yani. saygılar.
    gece suruş gözlukleri var sarı renkli onlardan kullanabilirsin ama kesinlikle gece yolculuğunu tavsiye etmem bde gideceğin yol tek şerit ise vay haline ... resimleri tersten okumuşsun önce yorum sonra resm

Alıntı mali_181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bi gezi olmuş eline koluna sağlık şu 250 likte gözüm var ama yakıtı nedir??
    cbf 150 ile kıyaslarsan birz çok gbi 170-190 kr faln...
    Alıntı cepcell-apo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    on numara bi gezi olmuş emeğin sağlık kardeşim bir sorum olacak senn ampül xenon mu yoksa beyaz ampul mu bende almayı düşünüyorum gece görüşü nasıl teşekkür ederimm
    zenon vardı muayene de gecmez die çıkardım tekrar taktım olmadı motoru bozulmuş bnde çiftı 30 tl olan beyaz ompul aldım fakat zenon gbi olmadı ama fena değil sarı ampulden daha iyidir...

TLGYLDZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Uzun bır yol guzel resımler ellerınıze tekerınıze sağlık)
    “Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler