bizim yazlığımız eriklice de geçen hafta da oradaydık ya keşke söyleseydin söylediysen de görmedim ağırlardık seni bu arada sahildeki teyzeler sürekli bi şeyler konuşurlar orada konu bitmez
bizim yazlığımız eriklice de geçen hafta da oradaydık ya keşke söyleseydin söylediysen de görmedim ağırlardık seni bu arada sahildeki teyzeler sürekli bi şeyler konuşurlar orada konu bitmez
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
:D aslında ılk gece ben tekırdagda kalcaktım ama olmayınca yol benı erıklıceye kadar goturdu mekan sahıbıde uygun fıyat cekınce dedım kalıyım guzel yer erıklıce bı daha gecersem haber verırım eyvallah hocam cok saol:D
çinli ile 1400 km,çıkmadan önce topik açaydında,anti çinliler japon reklamı yapaydı.-))
güzel gezmissin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ant kamping de deniz nasıl ya ben kirli falan diye duymuştum birde 1 motor 2 kişi kendi çadırım var günlüğü ne kadar olur ki telefon numarası falan varmı??
denizi kirli degıldı
bence bı gıt bak cok ıyı adam sahıbı aynı sekılde kızıda cok ılgılı sagolsun...
internet sıtelerıne bakabılırsın campingant.com
1motor bi cadır iki kişi 22 lira olur...
GÜzel gezi olmuş. Ben ant kampingte 3 yıldır kalıyorum. Temiz nezih bir ortam. Arabam ve ailemle gittiğimde elektrik dahil 45 tien son. Tek motor bir çadır 15- 18 arası. Orada çadır başı ve araç başı ücret uygulaması var. Elektrik istersen çadıra extra. Gitmek isteyene tavsiye ederim.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Hakikatten büyük bi tesadüf oldu Furkan ile tanışmamız
Kendisi mükemmel bi insan, 2 günümüz birlikte dolu dolu geçti.
Benim elimde yaklaşık 170 tane fotograf var, normalde gezi resimlerimi paylaşmıyorum ama bu resimleri müsait bi zamanda paylaşacağım.
Bu geziyi tamamladıktan sonra ben birde Edirne gezisine çıktım, toplam 2100 km yol yapmışım.
Müsait olursam resimleri atarım
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
paypaşım için saolun güzel keyifli bi gezi olmuş
Motosiklet mucidi
tebrikler
darısı bir gün başıma
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Bu yazıyı okudum acil çadır kampingim geldi kendimi tutamadım kilyosa, baykuş plajına gittim
Hiç fena değildi
yemekler 10/10
sahil temizliği 10/9
Su temizliği 10/7 (dalgalı olmasa hiç fena değil )
Tuvaletler -tvalet kağıdı ,lavabo kagıt havlu sıvı sabun... 10/7
Duşlar açık 10/6
Otopark ücretsiz 10/10
Çadır alanı aydınlık ve güvenlik çok iyi 10/10
Plaj çadır, elyaf minder, şezlong ... tamamı üzretsiz 10/10
Fiyatlar giriş hafta içi 10 TL / haftasonu 20 TL ( ben cuma giriş yaptım )
Oradaki mevcut çadırlardan kiralamak 10 TL
Akşam gibi canlı müzik başlıyor, gayette başarılı
Benimki sırf kamping olayıydı motosiklet ile uzun yola çıkmadan hemen ulaşmak en sıkıcı olan tarafı, uzun yol içimde kaldı sıra uzun yolda
Paylaşımınız gayet teşvik edici, okadar net açıklamışsınız ki herşeyi ancak 1-2 gün tutabildim kendimi, fakat uzun yol kursakta kaldı
Tekrardan teşekkürler
Amcaoğlu çok güzel bir gezi olmuş yüreğine tekerine sağlık
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
tesekkurler yorumlar ıcın:D
ramazan sonrası yakın yerolarak baykus kamp tercıh edılebılır demekkı=)
Mondial ile 1400 km yol cok iyi ancak 3.5 litre / 100km çok çok kotu bir tuketim olmuş. Paylaşım için tesekkurler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)