Şaka yapalım dedik ; Bodrum' dan Gürcistan'a kaçtık...
Reklamlar
-
15 Temmuz 2012, 13:18
emeğinize yüreğinize sağlık...mükemmel ötesi gezi olmuş..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Reklamlar
-
15 Temmuz 2012, 16:24
haha cok komik bi durumdu ama ya özer ve osman abi sabahın köründe ordudan bana haber vermeden sıvısma niyetinledermiş ama kadere bak ki bende evden cıkmıs iş yerine gecerken karsı seritte 2 shadow sinsice ilerliyor. tabi hızlo göz temaslarından sonra kaçma şanslarının kalmadıgını anlayan suclularımız yolun sagına cekip beklemeye karar vermişler. neyseki beni onları yakalamak için urastırmadılar fazla:p
-
15 Temmuz 2012, 17:00
Ya abiler aklımda istanbulda Ordu istikametine bi gezi yapmak vardı. Ama aklımdaydı sizin bu fotoğraflarınızdan sonra iyice netleştii.. Çok iyisiniz Tebrik ediyorum. Çok güzel gezi olmuşş.. Allah kazasız belasız sürüşler nasip eder inşallah Saygılar Hürmetleerr
Hiçbir şey olmaz diyen sürücüden uzak dur
http://yilmazugur.tr.gg/Motorsikletlerim.htm
-
16 Temmuz 2012, 01:26
Gecelemeyi Kastamonu da yapmıştık,havasındanmı yoksa yorgunluktanmı bilinmez,sabah 08:00 de uyanabildik
Hazırlık filan derken ancak 10:30 civarı yola çıkıverdik.
Sabah klasik sıkı kahvaltı,kondüsyon lazım
Sonra yola devam...
Yine bir yol ayrımı,
Nede çoklar,Hayattaki seçimlerde böyle kolay olsa keşke değilmi
Buralara geldikte Safranbolu'ya uğramadan geçilirmi,hele hele hiç görmemişsen
Tak girişte enselendik
Motorlara meraklı memur arkadaşlarla sohbet uzadıkça,ben sıcaktan bunalmış vaziyette nasıl kaçarız bunların elinden modundayım.
Müzenin önünde ancak yer bulabildik.
---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:10 ----------
Safranbolu dan bir kaç kare.
Kardemirden birkaç kare,
Resimde pek belli olmuyor ancak bütün şehir kömür dumanı içinde!..
Karabükten yaklaşık 20km çıktıktan sonra sağda bu tesisler var,daha öncede beslendiğim bu yeri ve yemek seçenekleri Osmanında başını döndürdü
Saç kavurmada karar kıldık Vallahi obezlik aldı başını gidiyor.
Bendeki son kare..
Otoban daki mola yerinde renkli kişilik,eski sheraton otel aşçısı Mengenli Yusuf ustanın ısmarladığı çaydan sonra soluksuz İstanbul'a dönüş
Kalan resimleri ve yorumları,topiğin diğer yorulmazı Osman aga tamamlar artıkın
Sabırla bizleri takip eden sizlere,samimi duygularımla teşekkür ediyorum.
Umarım başka gezilerde sizlerde aramızda olursunuz.
-
16 Temmuz 2012, 04:35
Ellerinize sağlık Özer'cim,sorunsuz ve keyifle tamamladığınız ve bizlerle de paylaştığınız bu güzel gezi için tebrik ve teşekkürler.Darısı başımıza İnşallah.
-
16 Temmuz 2012, 07:58
Adana İl Temsilcisi
evet özer ve osman kardeşlerim,sorunsuz/kazasız/belasız bitirdiğinize sevindim. Ve bizlerle paylaştığınız için de çok teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
16 Temmuz 2012, 08:22
esirci adlı üyeden alıntı
Ellerinize sağlık Özer'cim,sorunsuz ve keyifle tamamladığınız ve bizlerle de paylaştığınız bu güzel gezi için tebrik ve teşekkürler.Darısı başımıza İnşallah.
İlhan ım her zamanki inceliğinle takiptesin.Teşekkür ederim.
adanalı adlı üyeden alıntı
evet özer ve osman kardeşlerim,sorunsuz/kazasız/belasız bitirdiğinize sevindim. Ve bizlerle paylaştığınız için de çok teşekkürler.
sensiz bu Adana ne yapardı bilmem,herşey gönlünce olsun kardeşim
-
16 Temmuz 2012, 16:25
Super bir gezi Super fotolar. paylaşım için tesekkürler. Eminim daha cok foto vardır..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
16 Temmuz 2012, 16:42
Kaçar kilo aldınız şekerler ??? ))))))
-
16 Temmuz 2012, 17:50
Abiler dizliklerden drseklik çok yaratıcı tebrik ederim. harika bir gezi olmuş.
Ride it like you stole it!
-
16 Temmuz 2012, 18:47
Elinize ayağınıza sağlık süper bir gezi yapıyorsunuz. Dönüş yolunuzda Kocaeli'den geçmek varsa buyrun 1 çay içelim size pişmaniye ikram edelim abi. Kazasız belasız hayırlı yolculuklar..
-
16 Temmuz 2012, 21:54
BENZEMİYOR MU ?
-
16 Temmuz 2012, 23:19
soa adlı üyeden alıntı
Elinize ayağınıza sağlık süper bir gezi yapıyorsunuz. Dönüş yolunuzda Kocaeli'den geçmek varsa buyrun 1 çay içelim size pişmaniye ikram edelim abi. Kazasız belasız hayırlı yolculuklar..
Çooookk geç,ne güzel olurdu Bir dahaki sefere.
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Super bir gezi Super fotolar. paylaşım için tesekkürler. Eminim daha cok foto vardır..
Haklısın çok foto var ancak sizleri sıkmamak adına yüklemiyorum
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Kaçar kilo aldınız şekerler ??? ))))))
Yarın tartılmayı düşünüyorum...
yasdal adlı üyeden alıntı
Haklısın,çok güzel değilmi
Bu da hazırlarken bile çok keyif alıp,manyak gibi tekrar tekrar seyredeceğim video oldu
Daha önce topiğe yüklediğim ancak nasıl kaybolduğunu anlayamadığım,Ordu da bize ilgisini esirgemeyen Barış kardeşimizin küçük bir video paylaşımı
-
18 Temmuz 2012, 10:42
Kocaeli İl Temsilcisi
speedy2 adlı üyeden alıntı
Çooookk geç,ne güzel olurdu
Bir dahaki sefere.
Haklısın çok foto var ancak sizleri sıkmamak adına yüklemiyorum
Yarın tartılmayı düşünüyorum...
Haklısın,çok güzel değilmi
Bu da hazırlarken bile çok keyif alıp,manyak gibi tekrar tekrar seyredeceğim video oldu
Daha önce topiğe yüklediğim ancak nasıl kaybolduğunu anlayamadığım,Ordu da bize ilgisini esirgemeyen Barış kardeşimizin küçük bir video paylaşımı
özer abi korkuyorum , korkuyorumda bir gün video çekecem diye telef olacan motür tepelerinde ama iyi beceriyorsun bu işi vesselam süper kareler elinize sağlık
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
18 Temmuz 2012, 20:31
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
özer abi korkuyorum , korkuyorumda bir gün video çekecem diye telef olacan motür tepelerinde
ama iyi beceriyorsun bu işi vesselam
süper kareler elinize sağlık
Bazen bende düşünmüyor değilimama bana basit geliyor,çok da fazla risk aldığımı düşünmüyorum.Motorun ağırlık merkezi aşağıda olmasıda ayrı kolaylık sağlıyor.
-
18 Temmuz 2012, 21:16
İİİYİ SAĞLIKLA GELMİŞİNİZ BİZDE GELDİK GÖRÜŞEMEDİK ORALARDA GÖNUL İSTERDİ BERABER OLALIM KISMETSE BAŞKA GEZİLERDE GÖRÜŞÜRÜZ
-
21 Temmuz 2012, 22:35
-
22 Ağustos 2012, 16:40
-
23 Ağustos 2012, 02:00
gv650i adlı üyeden alıntı
devamı seneye inşallah
Tüm kalbimizle Kaya kardeş,
-
10 Haziran 2013, 19:40
Özer abi vallahi tebrik ederim ben devamını görememişim Muhtemelen 15 20 hazirandan buraya kadar geldim yüreğinize sağlık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)