Paylaşım için tesekkürler. Güzel gezi ve guzel izlenimler olmuş
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Tekerinize sağlık güzel gezi ve paylaşım olmuş. Yalnız ben kilitbahirden geçerken 8 tl ödemiştim. motora göre muamele yapıyorlar galıba. Birde o mondiallerin kutuları daha orada öyleyse dagıtılana kadar ne hallere gelır bilinmez .
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Sanırım ilk uzun yolun ilk gezindi bu ehh hadi muradına erdin kutlarım seni tebrikler güzel bi gezi olmuş memleketini eşini dostunu akrabanı görüp hasret gidermişsin gerçi ben Alanyadaydım Kötayaaaa dopraklarından geçerken aradın ama görüşmek kısmet olmadı napalım bir dahaki sefer diyelim bende bi 2250 km kadar yol yaptım iznimde benim konuda bu gün yarın ellerinizden öper artıkın kal selametle doprağım...
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Ben daha yeni gördüm hakkaten ne güzel gezmişin tekerine sağlık 1956 bmw o kadar götürmüşün onada şükür En azından tecrübe olmuştur
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
Sağol...raphae1 evet bayadan beri duruyor herhalde o mondialler paslanir be yauu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
Evet abi ilk gezimdi çokta güzel geçti çok şükür bi sorun çıkmadı..çok şükür bi sorunda çıkmadı. Eşi dostu da gördük
Iyi dileklerin için sağol abi inşallah bi dahaki sefere seninlede görüşürüz yüzyüze ...
Abi sende meraklandirma bizi daha fazla artık..bekliyoruz konuyu
Bi gözümüz gönlümüz açılsın abi kal sağlıcakla.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
Sağol fatih...ya bmw sürdük sürmesine de serumla giden bmw okadar gidiyor..
arkadaşım gezin güzel olmuş,
bende cbf 150 ile 2500 km lik bir gezi yapmıştım 5 günde
bir sorum var sana plaka gj sultangazi nin neredensin ?
bende sultangazideyim..
98 Beygir.....
bende denizlideydim.. adam bir uğrar... güzel bir gezi olmuş eline sağlık..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Valla ramco keşke gelseydim yanina civrilden @yasewi nickli arkadaşımızın yanina gidecektim mesaj attım ama o tabi 3 gün sonra görmüş mesaji onun için görüşmedik keşke senin yanina gelseydim bayramyerinde kebapçı enver e giderdik. Bi tandır yerdik. neyse ilk fırsatta yanındayım kardeşim tanışalim kaynasalim....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
Yaa bende sultangazi deyim ısmetpaşa mahalleseindeyim işyerim tekstilkenttte
Yaa cihan aynı semtteyiz bi gorusemedik gitti
nice gezilere
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
vay be ne baktım bu konuna püüür dikkat tek tek motorumu almadan tam 2 gün önce
kardeşim, bu yaz eğer buralara gelmez iseniz misafirim olmaz iseniz biirdaha konusmam sizle ona göre.
birGarip..
Güzel gezi olmuş.Allah nice geziler nasip eylesin cümlemize.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Vay toprak sanki geldinde mangal yapmadık ayıp ettin yauu sen gel bi haftasonu mangalın babasını yaparız topragam ya
Ramazanım ayıp ettin sende gel benim yanıma herzaman beklerim.Bende gelicem bu sezon yanına kesin inşallah diyelim..
Sağol kartdeşim darısı yapamaynların başına bu sezonda yerimde durmayacam zaten
mayıs nisan gibi bende düşünüyorum çanakkale yolculuğu 1gün konaklamalı yapacağım inşallah..paylaşım için teşekkürler... gitmiş kadar olduk hani..
olurmu ganga yaa senin yerin ayrı
ben senin gönlünü almasını bilirim...)))))
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:52 ----------
valla çanakkale iyidir candır ) mutlaka gez abi keşke bende eşlik edebilsem..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)