6. sakarya motosiklet festivali resimler duygu düşünceler
Reklamlar
-
Super Moderator
Reklamlar
-
Alper_tim adlı üyeden alıntı
güzel bir festivali daha geride bırakırken yeni arkadaşlıklar bol sohbet muhabbet ve uzun zamandır görüşemediğim dostlarla hasret gidermem iyi oldu
gidiş ve dönüş yolu uzun yol özlemimi doyurdu diyebilirim ancak dönüş yolunda yağmurun azizliğiyle ölümden döndüm diyebilirim
dönüşde ilk benzin istasyonunda mola verdikten sonra yola çıkarken yağmur hafiften başlamıştı
daha sonra hızlanmaya başladı tam bir viyadükten geçiyordum ki 3-4sn içinde şunları yaşadım tam bir kamyonu sollamıştım kamyonu geçer geçmez çok şiddetli bir yağmurla beraber sağdan sert şekilde esen rüzgarında etkisiyle orta şeritten sağ şeride uçtum nerdeyse ve allahtan arkadan gelen araç yoktu bariyerlere baya bi yaklaştım sonra motoru zor bela sağ şeride attım ama arkamda bu seferde bir tır belirdi dörtlüleri yakmış bi şekilde gaz açıp kurtuldum ama öyle bir yağmur ki 3mt önümü zor görüyordum vizörü açıyorum içeri yağmur doluyo az kapıyorum ön gözükmüyor ve neyseki biraz ilerde üst geçit altına kendimi atabildim ve şenol abilere denk geldim orda
tanıdık bir yüz görmek iyi geldi ama baya bi korktum sanırım
Allah hepimizi doğal afetlerden korusun
birazdan resimler
amin paşam
ve buyuk geçmiş olsun ormalde sakaryaiçin hazırlık yaptım hazırlandım ama malesef bende babamın oyununa geldım busabah erkenden trabzona cıkacakken malesef salı sabahına ertelendi yada bana sırf sakaryaya gitmiyeyim die babam tarafından oyun oynandı ve hala ıstanbulda beklıyorum off sakarya kursagımda kaldı nasıpse seneye ınş:(
yinede sana cok geçmiş olsun
BaNa TaKıL EvDeN aTıL
)
-
Super Moderator
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
C.tesi öğleden sonra Sakarya'da olabildim.ancak mt nin pankartını göremedeğim için mtden kimse ile görüşme fırsatımda olamadı.Geçtiğimiz yıla göre sönüktü genel olarak.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
Festival alanını çok beğendim bu tür organizasyonlar için çok ideal bir yer.Kısa süreli de olsa orada bulunmaktan ve dostlarla sohbet etmekten büyük keyif aldım.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
bende güzel bi gece gün ve gece geçirdim festivalde mt den yabancı hiçbir arkadaşa ile tanışamakdık ama sağlık olsun seneye görüşürüz...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
festival alanını bende çok beğenenler arasındayım
normal zamanda oraya çadır kurmazsam gözüm açık gider heralde
bu arada alpercim aman dostun nasıl rüzgarmış o öyle
ben olsam kesin bariyerlerin üzerinden uçardım heralde
biz , ben , fatih (f54), ibrahim (bozkurt74 abi ve emre kardeşim ile cuma gününde oradaydık ama fatik kurnzlık ve uyanıklık yapıp kalmış oarada
tamda böye bir yerde çadır kurma hayalim varken fatihin verdiği moral iyi geldi
aga çadır da kurarız mangal da yakarız sen yeter ki gel her türlü ayar çekeriz ramazan sonu bi gün çökelim poyrazlara yani ne olur işi gücü unutcaksın ama telefonları da kapatacağız bakacağız dalgamıza
-
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
09 Temmuz 2012, 13:01
şenol abi sana cuma gecesi ve cumartesi sabahı ulaşmaya çalıştım ama nafile seni göremedim fest alanında bi kahve içmek isterdim
-
13 Temmuz 2012, 16:36
Alper_tim adlı üyeden alıntı
güzel bir festivali daha geride bırakırken yeni arkadaşlıklar bol sohbet muhabbet ve uzun zamandır görüşemediğim dostlarla hasret gidermem iyi oldu
gidiş ve dönüş yolu uzun yol özlemimi doyurdu diyebilirim ancak dönüş yolunda yağmurun azizliğiyle ölümden döndüm diyebilirim yaklaşık olarak 300 küsur km yol yapmışım eski motoruma göre hiç yorulmadım diyebilirim
dönüşde ilk benzin istasyonunda mola verdikten sonra yola çıkarken yağmur hafiften başlamıştı
daha sonra hızlanmaya başladı tam bir viyadükten geçiyordum ki 3-4sn içinde şunları yaşadım tam bir kamyonu sollamıştım kamyonu geçer geçmez çok şiddetli bir yağmurla beraber sağdan sert şekilde esen rüzgarında etkisiyle orta şeritten sağ şeride uçtum nerdeyse ve allahtan arkadan gelen araç yoktu bariyerlere baya bi yaklaştım sonra motoru zor bela sağ şeride attım ama arkamda bu seferde bir tır belirdi dörtlüleri yakmış bi şekilde gaz açıp kurtuldum ama öyle bir yağmur ki 3mt önümü zor görüyordum vizörü açıyorum içeri yağmur doluyo az kapıyorum ön gözükmüyor ve neyseki biraz ilerde üst geçit altına kendimi atabildim ve şenol abilere denk geldim orda
tanıdık bir yüz görmek iyi geldi ama baya bi korktum sanırım
Allah hepimizi doğal afetlerden korusun
birazdan resimler
senin bize katıldığın yerde bende çok korktum çünkü TIRların gelişini sende görmüşündür arkamıza o arbada yanaşınca zaten gözgüzü görmüyor bayağı sitres yaşadım şimdi biri bizi biçecek diye .
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
fatihciğim kısmette yokmuş ben cuma 6 ya doğru oradaydım bayağıda dolandım çoğunluklada kayıt masasının oradaydım ama dediğim gibi kısmette yokmuş görüşmek çok kalabalıktı 1500 kişiyi buldu enson ..
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
15 Temmuz 2012, 14:47
-
15 Temmuz 2012, 18:34
-
19 Temmuz 2012, 12:13
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
festival alanını bende çok beğenenler arasındayım
normal zamanda oraya çadır kurmazsam gözüm açık gider heralde
bu arada alpercim aman dostun nasıl rüzgarmış o öyle
ben olsam kesin bariyerlerin üzerinden uçardım heralde
biz , ben , fatih (f54), ibrahim (bozkurt74 abi ve emre kardeşim ile cuma gününde oradaydık ama fatik kurnzlık ve uyanıklık yapıp kalmış oarada
İrfan kardeş normal zamanda festival alanında çadır kurmayı düşünürsen haberim olsun bende çok istiyorum
tamda böye bir yerde çadır kurma hayalim varken fatihin verdiği moral iyi geldi
Normal zamanda festivalin yapıldığı yerde çadır kurmayı düşünürseniz haberim olsun festivale gelemedim bende çok istiyorum
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
19 Temmuz 2012, 12:39
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)