alanyadan balıkesir erdek festivaline
Reklamlar
-
05 Temmuz 2012, 01:52
arkadaşlar tebrik ederim iştahım kabardı benimde yolları görünce nasip olursa bizimde yakında gezimiz olucak bende atıcam sitiresi Yolunuz açık olsun
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
-
05 Temmuz 2012, 11:54
F54 adlı üyeden alıntı
ooo fatih yolların tozunu attırmışsın helal olsun sana gez bakam nereye kadar
teşekkürler fatih abi aynen yaz geldi gezmesek olmaz demi fırsatları değerlendirmek gerek
zongoku adlı üyeden alıntı
arkadaşlar tebrik ederim iştahım kabardı benimde yolları görünce nasip olursa bizimde yakında gezimiz olucak bende atıcam sitiresi
Yolunuz açık olsun
sağol kardeş inş. seninde gezin çok güzel geçer şimdiden hayırlı yolculuklar
-
05 Temmuz 2012, 13:01
fat280 adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim muhammed kardeş inş. inş. beraberde gezeriz bazen sizin o tarafada gelmeyi düşünüyorumda işte mersin yolundan gelesim gelmiyor
bende daha önce otobüsle sahil kesiminden hatay-antalya yaptım sadece alanya-silifke arası berbat ötesi..yol hakkındaki düşüncelerinde haklısın daha başka alternatif güzergahları bilmiyorum ama iç kesimden gelebilirsin sahil kenarından gelmen şart değil sadece Mersin ve Adana'ya gelme Hatay'a da beklerim :D
"Koruma ekipmanlarım tam sıra kısmette varsa motosiklet satın almak."
-
05 Temmuz 2012, 16:32
imirgi adlı üyeden alıntı
bende daha önce otobüsle sahil kesiminden hatay-antalya yaptım sadece alanya-silifke arası berbat ötesi..yol hakkındaki düşüncelerinde haklısın daha başka alternatif güzergahları bilmiyorum ama iç kesimden gelebilirsin sahil kenarından gelmen şart değil
sadece Mersin ve Adana'ya gelme Hatay'a da beklerim :D
muhammed dağ yollarından mersine yol var ancak ben hiç gitmedim zaten gidersem oradan gideceğim değişiklik olsun diye bu arada zaten ben mersin adanaya gitmem gidersem hatay antep tarafına giderim biliyorsun mersin yakın gelir bana km az
-
05 Temmuz 2012, 23:25
muhammed dağ yollarından mersine yol var ancak ben hiç gitmedim zaten gidersem oradan gideceğim değişiklik olsun diye bu arada zaten ben mersin adanaya gitmem gidersem hatay antep tarafına giderim biliyorsun mersin yakın gelir bana km az
herşey gönlüne göre olsun kardeş sen nasıl istersen herzaman beklerim buralara.iki arkadaşla daha anlaştık allahtan bişe olmazsa onlarıda misafir edecez,o arkadaşlar mersinden sercan ve istanbuldan meşur namıdeğer panda metehan abi..hayırlısı olsun
"Koruma ekipmanlarım tam sıra kısmette varsa motosiklet satın almak."
-
06 Temmuz 2012, 01:29
Bravo kardeşim,istek,cesaret,yürek...hepsi var maşallah,sorunsuz ve keyifli nice geziler yaparsınız İnşallah.
-
06 Temmuz 2012, 01:32
imirgi adlı üyeden alıntı
herşey gönlüne göre olsun kardeş sen nasıl istersen herzaman beklerim buralara.iki arkadaşla daha anlaştık allahtan bişe olmazsa onlarıda misafir edecez,o arkadaşlar mersinden sercan ve istanbuldan meşur namıdeğer panda metehan abi..hayırlısı olsun
seninde kardeş gelen arkadaşlara benden slm söyle bende musait olursam mutlak gelecem o tarafa sizleride beklerim
esirci adlı üyeden alıntı
Bravo kardeşim,istek,cesaret,yürek...hepsi var maşallah,sorunsuz ve keyifli nice geziler yaparsınız İnşallah.
teşekkür ederim abi sağolun iyi dilekleriniz için (egelim43) var şuan yanımda zaten alanyada tatil yapıyor selamı var size
-
06 Temmuz 2012, 01:45
seninde kardeş gelen arkadaşlara benden slm söyle bende musait olursam mutlak gelecem o tarafa sizleride beklerim
teşekkür ederim abi sağolun iyi dilekleriniz için (egelim43) var şuan yanımda zaten alanyada tatil yapıyor selamı var size
Aleyküm selam kardeşim benden de selamlar,iyi tatiller.
-
09 Temmuz 2012, 10:38
esirci adlı üyeden alıntı
Aleyküm selam kardeşim benden de selamlar,iyi tatiller.
a.s. sağol abi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)