güzel yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
speed_dream, osman abinin motor tam bir toplamaher markadan var, egzos da araba egzosu
güzel yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
speed_dream, osman abinin motor tam bir toplamaher markadan var, egzos da araba egzosu
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
vaytt beaa süper yerler ne denirki tebrik ederim bizde sizin sayenizde fotolardan görmüş oluyoruz bu güzel yerleri yolunuz açık olsun
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
teşekkürler sağolun
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Harika.. Kros alasım geldi Ruhunuza, kadrajınıza, tekerinize sağlık.. Selam olsun Rize'me..
Gönül zevkinizi göz zevkimizle paylaştığınız daha nice güzel gezilere..
En büyük hayalim budur böyle bir ortamda yaşamak sizin şansınız havadan değil yaşadığınız memleketten bence İnşallah bir gün bende basıp dağ çayır çimen bayır gezerim oralarda Ayriyetten resimlerinizde muhteşem elinize sağlık akşam akşam içim ferahladı valla
Mustafa Kemal ATATÜRK .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)