Bursa Enduro Bahar Şenliği
Reklamlar
-
28 Haziran 2012, 00:00
Reklamlar
-
28 Haziran 2012, 00:08
Bak sen,,
Güzel resimler be abi,,
Eğlenmene sevindim.Beraber bir gün inşallah
-
28 Haziran 2012, 00:15
keşke ben de oralara yakın olsaydım, ben de gelirdim. güzel bi festival olmuş. paylaşım için teşekkürler
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
28 Haziran 2012, 00:19
Vay vay vay !!!
Dostum işte bu! Emeklilik ne güzel .
36 Senedir iş hayatındayım inşallah bende bir gün emekli (???) olurum.İmrendim doğrusu ,hemde burnumun dibinde....
Belli ki güzel zaman geçirmişsiniz.
Paylaşım için teşekkürler
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
28 Haziran 2012, 01:00
speedy2 adlı üyeden alıntı
Bak sen,,
Güzel resimler be abi,,
Eğlenmene sevindim.Beraber bir gün inşallah
Teşekkürler Özer'cim,işlerin bi hafiflese de beraber yapsak bişiler.
fusuy364 adlı üyeden alıntı
keşke ben de oralara yakın olsaydım, ben de gelirdim. güzel bi festival olmuş. paylaşım için teşekkürler
Festival açısından bakarsak "keşke"nize katılırım,bölge ve mekan açısından bakarsak hiç hayıflanmayın,çünkü siz hemen hemen tüm motorcuların büyük bir özlem duyduğu ve yapmayı planladıkları rotaların başında gelen Karadeniz bölgesindesiniz,yapmış olduğunuz gezileri gıpta ile izliyoruz,umarım biryerlerde karşılaşırız.
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Vay vay vay !!!
Dostum işte bu! Emeklilik ne güzel .
36 Senedir iş hayatındayım inşallah bende bir gün emekli (???) olurum.İmrendim doğrusu ,hemde burnumun dibinde....
Belli ki güzel zaman geçirmişsiniz.
Paylaşım için teşekkürler
İşleri çocuklara devrettiğin anda emeklisin dostum,Allah sağlık ve ömür versin nicelerine gideriz İnşallah.
-
Resimlere zevkle baktım ve tekrar festivale gidip geldim. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum, sohbetler güzeldi. Benim resmimde güzel çıkmış hanii. Selam ve sevgilerimle.
===================================
Kaskını tak. İki damla ter akması Kan akmasından iyidir.
TB5DT
-
Güzel bir gün geçirmişsiniz resimler de çok güzel.
-
Karahisar03 adlı üyeden alıntı
Resimlere zevkle baktım ve tekrar festivale gidip geldim. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum, sohbetler güzeldi. Benim resmimde güzel çıkmış hanii. Selam ve sevgilerimle.
Tanıştığımıza bende çok memnun oldum Muhsin'cim,en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere,
Kendine iyi bak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)