harika fotolar emeğine sağlık hemşerim
birşey sorayım yayladaki tesis 1 tanemi var yemek olayı için yemek lerde harikaymış bayılırım yöresel yemeklere fiatlar nasıl pahalımı ucuzmu biraz bilgi verirsen memnun olurum bakarsun bu yaz giderum oralara
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
Vallaha Hocam Rizenin kültür ateşesi gibi çalışıyorsun yav paylaşım için teşekkürler.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
çok güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekkürler.
inş bi gün görürüz oraları.
sağolun teşekkürler.
ahmetusta61,bu yaylada 4 tane pansiyon var. yatmaya kalacaksan geceleği sanırım yemekler dahil 70 lira olması lazım. o yediğim yemeklerin hepsi 30 lira, ama 3 kişi rahat doyar
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Sen bu fotoğraf çekimi konusunda aştın dostum. Harika yerler mükemmel fotoğraflar sayende tabiat görüyoruz teşekkürler.
bu fotoğraflara varya resmen bittim bittim yaa...hocam siizin meslek fotoğrafçılık mı? yok yani ancak usta bir fotoğrafçı yakalar bu kareleri de ondan sordum
şeytan diyor buradan sonra tayini iste karadenize al bi kross o o yayla senin bu yayla benim gez-dolaş
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
sağolun teşekkürler ben öğretmenin, fotoğrafı seviyorum ve ayrıca vakit ayırıyorum. yalnız fotoğraflar o kadar abartılacak kadar değil.
bu arada Karadenize bekleriz. tam krosluk yerler buralar. siz de öğretmensiniz sanırım
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
valla hepside kartpostal tadında. teşekkürler
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
her zamanki gibi süpersin yusufcum konuya bakınca galiba haziran ayında gitmişssin yiyecen motorun başını dağda tepede , kırılan kütüklüğün kafama takıldı geçmiş zamanda kütüklüğün kırılmasını zannediyorum yapmışssındır , halen ihtiyacın varsa uyacaksa mz kütüklüğü var yollayayım sana akı mokunu geçermi onun hesabınıda sen yap
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Harika ya, süper resmetmişsin, ellerine, tekerine sağlık
Allah kaza bela vermesin, daha iyilerini nasip etsin
teşekkürler sağolun.irfan abi kütüklük derken bu arada ben sattım motoru zaten motorsuzum şu an
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)