[Adana MT] 26 Martta En Geniş Katılımlı Geziyi Yapalım
Reklamlar
-
Arkadaşlar , 26 Mart Pazar (önümüzdeki pazar) günü Adana'da , bugüne kadar yaptığımız en geniş katılımlı geziyi yapalım . O sabah 9:30'da motor türü ve zevki ne olursa olsun , çevre il ve ilçelerdekiler de dahil bütün motorcu arkadaşları kulübün önünde bekliyoruz . Rotamızı , cumartesi akşam veya pazar sabahı belirler ilan ederiz .
mail ve msn: oguzyigitsozlu@yahoo.com
gsm:0 532 607 81 76
Reklamlar
-
antakyaya gidelim anasını satim oy yeahın yanına uyarmı
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Ehlen Ehlen şeref Verirsiniz
Dostlar Hepinizi Bekleriz Sizin Agirlamak şereftir Bizim Için Rota Belirlemek Isterseniz Biz Hataydan Ikip Iskenderun Da Sizi Karşilariz.oradan Arsuz Dan Gecip Sahilden çevlik Yapariz Oradan Samandag Sonra Isterseni Yayladagi Suriye Sinir Kapisi Yapip Antakya Merkezde Sonlandirriz Olmazsa Samandagdan Kaleye Geceriz Pişman Olmazsiniz Zaten Yakinda Askeriz. Son Gezimiz Olsun Motor Sana Katiliyorum
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
-
Ehlen Ehlen şeref Verirsiniz
Dostlar Hepinizi Bekleriz Sizin Agirlamak şereftir Bizim Için Rota Belirlemek Isterseniz Biz Hataydan Ikip Iskenderun Da Sizi Karşilariz.oradan Arsuz Dan Gecip Sahilden çevlik Yapariz Oradan Samandag Sonra Isterseni Yayladagi Suriye Sinir Kapisi Yapip Antakya Merkezde Sonlandirriz Olmazsa Samandagdan Kaleye Geceriz Pişman Olmazsiniz Zaten Yakinda Askeriz. Son Gezimiz Olsun Motor Sana Katiliyorum
-
o zaman pazar günü 9 30 da klubun onun de bulusuyoruz
ben varım ...
daha baska kimler var??????????????????????????????
-
-
slm tekin özdil kozandan programı bilirsem iyi olur malum kozan adana 70 km
-
Tekin Abi proğram yarın (cumartesi) akşam belli olur . Telefonlaşalım abi .
o 532 607 81 76
-
hocalar şu ehliyeti alamadık gitti.. haftaya elimde olur.. sonrada gezilere bende eklenirim.. aslında mersinde küçük çaplıda olsa gezi düzenliyoruz.. neyse haftaya bir adanalı olarak bende aranzdaym..
-
beyler antakya tarafına gidecekseniz iskenderundan geçerken aber verin.. okey mi iskenderun mehmet bilgin
-
abii bana uyar antakyada olur erzin'de problem yok benim için
-
slm
arkadaşlar programı belirleyin ama ahyeoh yok askerde bizler varız mehmet kontak yapalım
motorlu avukat agırlıgını koyarsın artık
-
şim di durum nedir ? ben geliyorum da ya dierleri?
-
arkadaşlar hava şartlarıda önemli, yarın için yağmur veriyor,
şekilde görüldüğü üzere,arkadaşlara duyurulur.Tehlikeli olabilir haftaya erteleyelim derim çünkü yağışlı havada cross motor kullanmak çok tehlikeli,içimizde uzun yol tecrübesi olmayan arkadaşlarımız var onların hayatını tehlikeye atamayız.
-
selam arkadaşlar
metoroloji raporlarını veren arkdaşım geçen hafta yağmur var demişti ama hepimiz gördükkkkk.heheh.
o arkadaşa izmi lazım değil(motor) ilk görvinde yanılttı bizi sizi onu dinlememeye davet ediyorummmm.
sabah 9.30 buluşalım kulüpte
Haa söylemeyi unuttum bu ismi lazım değil arkadaşın toplam 142 tane yegeni var sürekli onlara serviz yapıyor motoruyla ve bu hafta da gene servis olayı gündemde olduğu için kendide gelemicek ya geziye işte buyüsden yağmur var diyorrrrrr.
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
bence yarın kesin yağmur var abiş hava korkunç olacak aklınızı başınıza alın
-
kılıçbalığı bugün tanıştımıza çok memnun oldum bu arada
-
kanki vedat babayıdamı dinlemiyon yarın yağmurluuuuuuuuuuuuuu iptal
-
vay adem abi sendemi burdasın
-
YAGMUR geliyooooooooor gerçi benim için fark etmez yagmur,çamur ama...
Neyseee
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler