Artvin Motosiklet Festivali ve Karagöl Gezimiz
Reklamlar
-
25 Haziran 2012, 16:55
Reklamlar
-
26 Haziran 2012, 00:56
Uşaklar çok iyi gezmişiniz Allah bize de nasip eder inşallah
-
26 Haziran 2012, 01:24
yine çok güzel bir gezi olmuş abi yüreğinize sağlık
-
26 Haziran 2012, 01:35
Yusuf keşke uygulamadan daha önce haberim olsa idi,
Cuma günü Osman kardeşin doktor onayı gelirse,Allah izin verir ise,Temmuz 2 İstanbuldan en az 2 motor geliyoruz,bilgine
-
26 Haziran 2012, 03:08
fotolar için tşk ler abi eline sağlık
-
26 Haziran 2012, 10:23
teşekkürler sağolun.
özer bey, umarım onay gelir ve gezinizi gerçekleştirirsiniz. bekliyorum abi. görüşmek üzere
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
Göl ve çevresi güzel görünüyor,kamilet vadisine hiç gittinmi,nasıl bir yer kamp yapılabilirmi
Peki ayı popülasyonu nasıl
Üç sene geçmiş üzerinden ama Artvinle ilgili fazla motor gezisi göremedim
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Göl ve çevresi güzel görünüyor,kamilet vadisine hiç gittinmi,nasıl bir yer kamp yapılabilirmi
usta neden bu kadar soru sordun yoksa cubla oraya mı gideceksin
işin şakası her zaman küçük cc ile büyük geziler yapan büyük motorcudur benim gözümde
bizde 3 kişi karadeniz yapacaktık scooter le ama bi arkadaşın maça yemedi ve gidemedik
ama o korkak arkadaş bundan önce de gitti hemde iki defa karadeniz e bu yılda NC ile gideceğiz bakalım kısmetse
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Akşam trt hd kanalında bir belgesel vardı,Artvini tanıtıyodu programın ismini bulamadım ama çekimler süperdi
Dusterla geziyor bir adam tek başına,kamilet vadisini çekmişler şu ufoya benzer uçan kamerayla süperdi
Merak ettim belki birgün kafama eser
-
oyunageldim adlı üyeden alıntı
kamilet vadisini ilk defa senden duyuyorum, Artvin'i pek bilmem ben bu arada, Rize'den gitmiştik oraya
Ayı popülasyonu iyi de , o kadar dağ yayla gezdim, hiç karşılaşmadım, ha karşılaşmak istermiyim, tabiki de evet ))))) ama uzaktan
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)