alanya-anamur-mersin-adana-iskenderun-nizip-şanlıurfa 983 km
Reklamlar
-
24 Haziran 2012, 13:52
Reklamlar
-
24 Haziran 2012, 14:04
öncelikle atlattıgınız yangın için geçmiş olsun
çok güzel gezmişsiniz maşallah, o sıcakta motora tam koruma binmenizde ayrı bir güzel
gezilerinizin devamını diliyorum , kazasız belasız
-
24 Haziran 2012, 14:15
öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız yardım etmemeleri insanları oda ayrı bir üzücü durum tabi ama güzel bir gezi olmuş eliniz yüreğinize motorunuza sağlık
not: abi alanyadaydın da insan bir mesaj atardı görüşür tanışırdık senle bir ara konuşmuştuk üstelik bu tarafa tayini mi isteyecem demiştin galiba geldin mi yoksa ?
-
24 Haziran 2012, 16:03
fat280 adlı üyeden alıntı
öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız yardım etmemeleri insanları oda ayrı bir üzücü durum tabi ama güzel bir gezi olmuş eliniz yüreğinize motorunuza sağlık
not: abi alanyadaydın da insan bir mesaj atardı görüşür tanışırdık senle bir ara konuşmuştuk üstelik bu tarafa tayini mi isteyecem demiştin galiba geldin mi yoksa ?
teşekkürler dostum haklısın ama bir seni değil hiçkimseyi arayack durumda değildim düğün yaptım ben o telaşla hiçbişey yapamadım manavgat festivale bile gidemedim :( o yüzden kusura bakma kişisel algılama
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
24 Haziran 2012, 16:11
speed_dream adlı üyeden alıntı
teşekkürler dostum haklısın ama bir seni değil hiçkimseyi arayack durumda değildim düğün yaptım ben o telaşla hiçbişey yapamadım manavgat festivale bile gidemedim :( o yüzden kusura bakma kişisel algılama
yok abi ne kusuru ama gelirseniz tekrar görüşelim abi tanışmak isterim inş.
-
24 Haziran 2012, 23:33
helal olsun. çok güzel gezip eğlenmişsiniz.maşallah size nice gezilere sağlıkla....
-
24 Haziran 2012, 23:37
çok güzel resimler ama ondan daha güzeli.. motorunuz.. çok güzel bir makineya sahipsiniz...tbrikler..
-
25 Haziran 2012, 01:03
Geçirmiş olduğunuz yangın kazası için üzülmemek elde değil. Geçmiş olsun. Araçların durmaması ayrı bir üzüntü. Sağ salim gezinizi tamamlamışsınız tebrik ederim. Ben de yemek yediğiniz ve denize girdiğiniz Yeşilovacıkta ikamet etmekteyim. Bir başka sefer görüşmek dileğiyle , kazasız belasız geziler dilerim.
-
25 Haziran 2012, 07:37
Adana İl Temsilcisi
kardeş güzel gezi olduğu senin anlatmandan belliydi.şimdi resimleri görünce de iyice pekişti.yangın için bende üzüldüm.keşke o da olmasaymış.sağlık olsun artık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
25 Haziran 2012, 10:12
Kardeş yangın kazası ile Öncelikle büyük geçmiş olsun.
Çok güzel fotolar ve çok güzel bir rut paylaştığın için teşekkürler.
1- Bu rutu bu motor ile yapabildiğin için 1 defa tebrik ediyorum.
2- Bu rutu bu motor ile Artçılı yapabildiğin için 2 defa tebrik ediyorum.
Sana Nacizane önerim eğer sürekli artçılı seyahet edeceksen motor sınıfını değiştirmeni tavsiye ederim.
Hem kendinin hemde eşinin rahat edeceği çantaları olan orta sınıf Transalp, Vstrom, F650 vs. motosiklet almanı öneririm.
Kazasız sürüşler dilerim.
-
25 Haziran 2012, 11:33
Çok geçmiş olsun yangın olayı ciddi kotu olmuş allah beterinden saklamış valla. Ben eşini ayrıca tebrik ediyorum benim tanıdığım hic bir bayan bu yolu bu motorla bu sıcakta full koruma gitmez allah mutluluğunuz daimi etsin bol km ler...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
25 Haziran 2012, 12:00
Guzel bır gezı olmus, talıhsız bır olay atlatmıssın gecmıs olsun
-
25 Haziran 2012, 14:01
tüm arkadaşlara güzel yorumları ve gecmiş olsun dilekleri için sonsuz teşekkürler
ayrıca belirtmek isterim bu resimler hepsi değil toplam 213 resim çekmişiz ben 94 tanesini seçip paylaştım
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
25 Haziran 2012, 17:40
abi çok güzel bir gezi yapmışsınız.bayağı bi yer gezmişsiniz. helal olsun.
yangın kazası için geçmiş olsun. ucuz atlatmışsınız bence.
yengeye de helal olsun, size katılmış gerçek anlamda eşlik etmiş
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)