Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

alanya-anamur-mersin-adana-iskenderun-nizip-şanlıurfa 983 km

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    uzun zamandır hayalini kurduğum geziyi sonunda gerçekleştirdim.eşim ve ben 19.06.2012 salı sabahı alanyadan hareket ettik bizim için 2. balayı oldu bu gezi

alanya anamur arası bazı manzaralar

kaledran köyünden bir görüntü

anamurdan önce manzaralara devam

anamura ulaşıyoruz orada benzin takviyesi ve meslektaşım abim ercan abi ile hsret gideriyoruz sahilde oturup soluklanıyoruz

ercan abi ile vedalaştıktan sonra meşhur anamur kalesini geziyoruz(anamurium)

bozyazı ilçesine tepeden bakış

bundan sonra yeşilovacık kasabasına kadar geçtiğimiz sarp ve virajlı yollar ve manzaralar

yeşilovacık kasabasına vardığımızda deniz kenarında küçük bir cafe de duduk ve yemeğimiz gelene kadar ben denize girdim hava öyle sıcaktı ki hararet yaptım

yemekten sonra yola devam taşucuna doğru. taşucuna varana kadar güzel manzaraları resmetmeye devam ediyoruz

sonunda taşucu rıhtımına geldik yine hararet bastı dondurma yedik

mersine varmadan 70 km kadar batıda ünlü susanoğlu plajı

oradan sonra yol üzerinde gezilecek yerlere uğrayarak devam ediyoruz cennet-cehennem obrukları

kız kalesi

19:06:2012 saat 20:30'da mersin merkeze ulaşıyoruz mersinde birlikte çalıştığımız dostum mehmet bizi akşam misafir ediyor akşam malum mersinde tantuni yenir tantuni yiyoruz sabahına da evlenen arkadaşım okan benim mersinde olduğumu öğrenince beni arayıp kahvaltıya davet ediyor bir de bebeği olmuş allah bağışlasın
    IMG]http://img860.imageshack.us/img860/8265/img6942d.jpg[/IMG]

20.06.2012 sabahı saat 11:47 okan ve ailesiyle vedalaşıp yolumuza devam ediyoruz sırada eshab-ı kehf ve tarsus şelalesi var

şelaleyi de gezdikten sonra adananın yolunu tuttuk oraya gidilir de Bora abi ziyaret edilmez mi sağolsun Bora abi'nin çayı bizi kendimize getirdi

adana barajı ve sevgi adasından kareler

vakit akşam oluyor adanadan ikindi namazını kılıp iskenderun 'a geçiyoruz makinamın şarjı bittiği için bizi orada misafir eden arkadaşımla hatıra fotosu çekemedim anca sabaha şarj oldu makinam iskenderun sahilinden seçmeler

iskenderuna kadar gidip de künefe yemeden dönersek ayıp olur demi

21.06.2012 saat 11:30 iskenderundan yola çıktık daha 20 km gitmeden başımıza çok kötü bişey geldi arkaya bağladığımız çanta egzoz sıcağından yandı eşimin elbiseleri vardı içinde telefonu dahil birçok kıyafeti yandı diğer elbiselerini zor kurtardık ve en kızdığım şey de otobanın ortasına çıkıp el salladığım halde hiçbir aracın yardım için durmamasıydı

neyse sağlık olsun dedik yola devam ettik gaziantep'e doğru

osmaniye tünellerinden sonra viyadükler

antep'e 60 km kala hem dinlenmek hem yakıt ikmali için bir tesise saptık ve allahtan sapmışız kış günü gibi yağmur yağdı

yağmur dinince yola devam ettik antepe geldiğimizde acayip bir kum fırtınası ile karşılaştık bundan dolayı gaziantepe sapmadık hava okadar kötüydü ki fırtınadan zor kullanıyorum motoru bir an önce urfaya ulaşmak istiyordum ama nizipe geldiğimizde hava biraz yumuşadı ve fırsattan istifade motorcu dostu Sabri Usta'yı da ziyaret ettik sağolsun bizi çok güzel misafir etti birkaç saat dinlendik orada

Sabri Usta ile vedalaştıktan sonra şanlıurfanın birecik ilçesine de uğramadan edemiyoruz kelaynak kuşları ve fırat nehrinden görüntüler

birecikten çıktığımızda fırtınanın buraya geldiğini farkediyoruz topu topu urfaya kadar 80 km ama 1 saati geçti yolculuk fırtınadan gidilmiyor ki neyse resmen kas yaptım eve gelene kadar gidonu sıkmaktan ve sonunda evimin önündeyim yolculuğun sonu hemen km fotoladım
    babaduru, mLh, zenon ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RiDeR_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX RoadraceR
    öncelikle atlattıgınız yangın için geçmiş olsun
    çok güzel gezmişsiniz maşallah, o sıcakta motora tam koruma binmenizde ayrı bir güzel
    gezilerinizin devamını diliyorum , kazasız belasız

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız yardım etmemeleri insanları oda ayrı bir üzücü durum tabi ama güzel bir gezi olmuş eliniz yüreğinize motorunuza sağlık

not: abi alanyadaydın da insan bir mesaj atardı görüşür tanışırdık senle bir ara konuşmuştuk üstelik bu tarafa tayini mi isteyecem demiştin galiba geldin mi yoksa ?

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız yardım etmemeleri insanları oda ayrı bir üzücü durum tabi ama güzel bir gezi olmuş eliniz yüreğinize motorunuza sağlık

not: abi alanyadaydın da insan bir mesaj atardı görüşür tanışırdık senle bir ara konuşmuştuk üstelik bu tarafa tayini mi isteyecem demiştin galiba geldin mi yoksa ?
    teşekkürler dostum haklısın ama bir seni değil hiçkimseyi arayack durumda değildim düğün yaptım ben o telaşla hiçbişey yapamadım manavgat festivale bile gidemedim :( o yüzden kusura bakma kişisel algılama

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler dostum haklısın ama bir seni değil hiçkimseyi arayack durumda değildim düğün yaptım ben o telaşla hiçbişey yapamadım manavgat festivale bile gidemedim :( o yüzden kusura bakma kişisel algılama
    yok abi ne kusuru ama gelirseniz tekrar görüşelim abi tanışmak isterim inş.

KRAL1146 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    helal olsun. çok güzel gezip eğlenmişsiniz.maşallah size nice gezilere sağlıkla....
    103 hp

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    çok güzel resimler ama ondan daha güzeli.. motorunuz.. çok güzel bir makineya sahipsiniz...tbrikler..

buruc72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir zamanlar 600 rr
    Geçirmiş olduğunuz yangın kazası için üzülmemek elde değil. Geçmiş olsun. Araçların durmaması ayrı bir üzüntü. Sağ salim gezinizi tamamlamışsınız tebrik ederim. Ben de yemek yediğiniz ve denize girdiğiniz Yeşilovacıkta ikamet etmekteyim. Bir başka sefer görüşmek dileğiyle , kazasız belasız geziler dilerim.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    kardeş güzel gezi olduğu senin anlatmandan belliydi.şimdi resimleri görünce de iyice pekişti.yangın için bende üzüldüm.keşke o da olmasaymış.sağlık olsun artık.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Kardeş yangın kazası ile Öncelikle büyük geçmiş olsun.
    Çok güzel fotolar ve çok güzel bir rut paylaştığın için teşekkürler.

1- Bu rutu bu motor ile yapabildiğin için 1 defa tebrik ediyorum.
    2- Bu rutu bu motor ile Artçılı yapabildiğin için 2 defa tebrik ediyorum.

Sana Nacizane önerim eğer sürekli artçılı seyahet edeceksen motor sınıfını değiştirmeni tavsiye ederim.
    Hem kendinin hemde eşinin rahat edeceği çantaları olan orta sınıf Transalp, Vstrom, F650 vs. motosiklet almanı öneririm.

Kazasız sürüşler dilerim.
    speed_dream bunu beğendi.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Çok geçmiş olsun yangın olayı ciddi kotu olmuş allah beterinden saklamış valla. Ben eşini ayrıca tebrik ediyorum benim tanıdığım hic bir bayan bu yolu bu motorla bu sıcakta full koruma gitmez allah mutluluğunuz daimi etsin bol km ler...
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Guzel bır gezı olmus, talıhsız bır olay atlatmıssın gecmıs olsun
    YAMAHA

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    tüm arkadaşlara güzel yorumları ve gecmiş olsun dilekleri için sonsuz teşekkürler

ayrıca belirtmek isterim bu resimler hepsi değil toplam 213 resim çekmişiz ben 94 tanesini seçip paylaştım

fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi çok güzel bir gezi yapmışsınız.bayağı bi yer gezmişsiniz. helal olsun.
    yangın kazası için geçmiş olsun. ucuz atlatmışsınız bence.
    yengeye de helal olsun, size katılmış gerçek anlamda eşlik etmiş
    speed_dream bunu beğendi.
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
    Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)