Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kütahya-Kuşadası (Motofest) Kuşadası-Kütahya(Aydın Uşak üzeri) 905 km

REKLAM ALANI
    egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Rica ederim bende farkındayım resimler baya ağır oldu fakat resim yüklediğim sitede 640x480 boyut yoktu imageshack lede bi türlü iyi anlaşamıyorum resim yüklerken neyse bir dahakine dediğiniz boyutlarda yüklemeye çalışırım
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motonoyedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tebrikler güzel gezi.yalnız manisamızdan foto çekmemişin galiba hiç.ben mi göremedim hiç?

Motosikleti
    Teşekkür ederim sağolun Manisa merkezden geçmedi yolum ama Salihli ilçesinde durdum Kurşunlu kaplıcalarında oradan resimler var
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

jackal_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Abi şu uşak tabelasını gördüm ya senin fotoda bi de ben çekerim insaalah...

Motosikleti
    2o12 YaMaHa YBR Esd
    abi walla butun fotolarına cok cok dıkkatlı baktım ben manısa salihliliyim bu yıl nazillide sağlık meslek lısesınde son yılımı okumustum o yuzden oralarıda bılırım ve fotolarında kursunluyu - kuyucağı görünce heveslenıp heyecan yaptım keske haberım olsaydı da bı ıkramdada ben bulunsaydım manısada sana. bır daha tekrarlıcak olursan muhakkak mısafırım ol
    egelim 43 bunu beğendi.
    :bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::

onurpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Scooty Pep + Kawasaki EN 500
    Çok güzel bir yolculuk olmuş hocam, tebrikler

Benim merak ettiğim ayıp olmazsa nasıl bir bütçe hazırladınız yolculuk için ? Benzin, konaklama, yemek vs..

Motosikleti
    Alıntı jackal_64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi şu uşak tabelasını gördüm ya senin fotoda bi de ben çekerim insaalah...
    İnş. Onu çekerken aklıma hemşerin Metehan gelmişti gerçi ama sanada iyi gelmiş demekki

---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:26 ----------

Alıntı grossefox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi walla butun fotolarına cok cok dıkkatlı baktım ben manısa salihliliyim bu yıl nazillide sağlık meslek lısesınde son yılımı okumustum o yuzden oralarıda bılırım ve fotolarında kursunluyu - kuyucağı görünce heveslenıp heyecan yaptım keske haberım olsaydı da bı ıkramdada ben bulunsaydım manısada sana. bır daha tekrarlıcak olursan muhakkak mısafırım ol
    Eyvallah kardeşim tekrarı olursa tabikide Bu taraflara doğru yolun düşerse bende beklerim her daim

---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:28 ----------

Alıntı onurpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir yolculuk olmuş hocam, tebrikler

Benim merak ettiğim ayıp olmazsa nasıl bir bütçe hazırladınız yolculuk için ? Benzin, konaklama, yemek vs..
    Sağolun teşekkür ederim Ne kadar benzin yakacağımı ve rotamı googlemaps den tasarladım 420 km X 2 = Gezdiğimi farz edersem 1000 km x 12-15 Kuruş arası yaksa 120 yada 150 TL olarak hesapladım,Konaklama için çadır uyku tulumu mat v.s aldım yaklaşık 100 TL tuttu,Motora uzun yol için yedek buji,zincir kilidi,bağlama lastiği falan aldım bunlarda 15 TL tuttu, yemek işinide yol boyu kamyonların çok olduğu tesislerde hallettim 50-60 TL arasıda yemek masrafı hesaplamıştım.Çok şükür bütün hesaplarım tuttu.

esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    Çok istememe rağmen gelemediğim Festivali sayende görmüş olduk,raporların da çok güzel ellerine sağlık,umarım bir yerlerde karşılaşır tanışırız.

Motosikleti
    Alıntı esirci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok istememe rağmen gelemediğim Festivali sayende görmüş olduk,raporların da çok güzel ellerine sağlık,umarım bir yerlerde karşılaşır tanışırız.
    Teşekkür ederim sağol inş. Bende isterim sizlerle tanışmayı ee ne diyelim nasip kısmet belkide sizin ordaki Düzce festivalinde olur

onurpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Scooty Pep + Kawasaki EN 500
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağolun teşekkür ederim Ne kadar benzin yakacağımı ve rotamı googlemaps den tasarladım 420 km X 2 = Gezdiğimi farz edersem 1000 km x 12-15 Kuruş arası yaksa 120 yada 150 TL olarak hesapladım,Konaklama için çadır uyku tulumu mat v.s aldım yaklaşık 100 TL tuttu,Motora uzun yol için yedek buji,zincir kilidi,bağlama lastiği falan aldım bunlarda 15 TL tuttu, yemek işinide yol boyu kamyonların çok olduğu tesislerde hallettim 50-60 TL arasıda yemek masrafı hesaplamıştım.Çok şükür bütün hesaplarım tuttu.
    Yanıt için çok teşekkür ederim Yaklaşık 250 TL bütçeyle çok güzel bir festival yaşamışsınız Benim gibi uzun yola çıkacak arkadaşlar içinde güzel bilgiler verdiniz hocam Çook çok teşekkürler, umarım birgün bir başka festivalde de tanışma fırsatımız olur

Motosikleti
    Rica ederim bende isterim günün birinde sizinle tanışmayı

grognard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bunlarda benden ;)

abi selamlar sevgiler burdan...

Motosikleti
    Çok sağol Erhan kardeşim teşekkürler

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Maşallah abi yolunuz açık olsun güzel gezi yapmışsınız bu arada bizim buralardan geçtiniz sanırım Güney Şelalesi gezimizi yapmıştık Denizli MT olarak güzel bir yer görülmesi gerek. Nasip olursa ayın 7 sinden sonra bizimde uzun yol gezimiz başlayacak arkadaşlarla. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Selamlar.
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Teşekkürler sağolun evet gezinizi takip edip okumuştum ve o yüzden bi rotada ben yapmak istedim müsait bi zaman şelaleye

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)