Rica ederim bende farkındayım resimler baya ağır oldu fakat resim yüklediğim sitede 640x480 boyut yoktu imageshack lede bi türlü iyi anlaşamıyorum resim yüklerken neyse bir dahakine dediğiniz boyutlarda yüklemeye çalışırım
Rica ederim bende farkındayım resimler baya ağır oldu fakat resim yüklediğim sitede 640x480 boyut yoktu imageshack lede bi türlü iyi anlaşamıyorum resim yüklerken neyse bir dahakine dediğiniz boyutlarda yüklemeye çalışırım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
tebrikler güzel gezi.yalnız manisamızdan foto çekmemişin galiba hiç.ben mi göremedim hiç?
Teşekkür ederim sağolun Manisa merkezden geçmedi yolum ama Salihli ilçesinde durdum Kurşunlu kaplıcalarında oradan resimler var
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Abi şu uşak tabelasını gördüm ya senin fotoda bi de ben çekerim insaalah...
abi walla butun fotolarına cok cok dıkkatlı baktım ben manısa salihliliyim bu yıl nazillide sağlık meslek lısesınde son yılımı okumustum o yuzden oralarıda bılırım ve fotolarında kursunluyu - kuyucağı görünce heveslenıp heyecan yaptım keske haberım olsaydı da bı ıkramdada ben bulunsaydım manısada sana. bır daha tekrarlıcak olursan muhakkak mısafırım ol
:bestmt:[COLOR="DeepSkyBlue"]ßy_qrossefox[/COLOR]::plus1::
Çok güzel bir yolculuk olmuş hocam, tebrikler
Benim merak ettiğim ayıp olmazsa nasıl bir bütçe hazırladınız yolculuk için ? Benzin, konaklama, yemek vs..
İnş. Onu çekerken aklıma hemşerin Metehan gelmişti gerçi ama sanada iyi gelmiş demekki
---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:26 ----------
Eyvallah kardeşim tekrarı olursa tabikide Bu taraflara doğru yolun düşerse bende beklerim her daim
---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:28 ----------
Sağolun teşekkür ederim Ne kadar benzin yakacağımı ve rotamı googlemaps den tasarladım 420 km X 2 = Gezdiğimi farz edersem 1000 km x 12-15 Kuruş arası yaksa 120 yada 150 TL olarak hesapladım,Konaklama için çadır uyku tulumu mat v.s aldım yaklaşık 100 TL tuttu,Motora uzun yol için yedek buji,zincir kilidi,bağlama lastiği falan aldım bunlarda 15 TL tuttu, yemek işinide yol boyu kamyonların çok olduğu tesislerde hallettim 50-60 TL arasıda yemek masrafı hesaplamıştım.Çok şükür bütün hesaplarım tuttu.
Çok istememe rağmen gelemediğim Festivali sayende görmüş olduk,raporların da çok güzel ellerine sağlık,umarım bir yerlerde karşılaşır tanışırız.
Rica ederim bende isterim günün birinde sizinle tanışmayı
Çok sağol Erhan kardeşim teşekkürler
Maşallah abi yolunuz açık olsun güzel gezi yapmışsınız bu arada bizim buralardan geçtiniz sanırım Güney Şelalesi gezimizi yapmıştık Denizli MT olarak güzel bir yer görülmesi gerek. Nasip olursa ayın 7 sinden sonra bizimde uzun yol gezimiz başlayacak arkadaşlarla. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Selamlar.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Teşekkürler sağolun evet gezinizi takip edip okumuştum ve o yüzden bi rotada ben yapmak istedim müsait bi zaman şelaleye
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)