Çayeli-> Samsun-> Ankara Toplam 1000km
Reklamlar
-
17 Haziran 2012, 21:55
Reklamlar
-
17 Haziran 2012, 22:27
çok güzel bir gezi olmuş güzel kareler
tekerine sağlık
-
17 Haziran 2012, 22:40
hem iş hem eğlence olmuş ne güzel yapmışsınız darısı bana (hanımmm gel bak adam ne yapmış eşinide almış taaaa nerelere motor almaya gitmiş sende benimle markete bile gelmiyorsun )
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
17 Haziran 2012, 22:59
Hayırlı olsun yeni motorunuz.yakıtı çok iyi, az yakmış. bu arada gezi güzel olmuş.paylaşım için teşekkürler
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
17 Haziran 2012, 23:01
güzel bir gezi olmuş elinize sağlık motorunuzda hayırlı olsun güle güle kullanın
-
17 Haziran 2012, 23:08
öncellikle yeni motorunuzz hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim yolculukta çok keyeifli ve eğlenceli geçmiş anladığım kadarıyla bu güzel geziyi biz motor severlerle paylaştığınız için teşekkürler tekeriniz her daim düz bassın
-
17 Haziran 2012, 23:11
marka model konusunda hızlı geçişler yaşıyorsunuz,umarım gönlünüzdeki motoru bulmuşsunuzdur bu sefer.hayırlı olsun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
18 Haziran 2012, 01:51
YENİ MOTORUNUZ HAYIRLI OLSUN KAZASIZ SÜRÜŞLER.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
-
18 Haziran 2012, 03:12
yeni motor hayırlı olsun güzel seçim
benimde ilerleyen zamanlarda düşündügüm motosiklet'ler arasında bulunmakta ,ama bmw k1200lt veya gt daha agır basıyor gibi görünüyor,zaman nasıl olsa daha var belki daha kullanışlı ve fonksiyonel motorlar çıkar piyasaya.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
18 Haziran 2012, 09:14
dostum,tebrik ediyorum,motorunu güle güle kullan.
-
18 Haziran 2012, 09:47
Vay çayelinde NT 700 mü vardı yahu. Motoru garajdan çıkarmıyordu herhalde
Tebrikler. Tam yol motosikleti almışsın.. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.
-
18 Haziran 2012, 20:31
çok güzel gezi olmuş.çubuk da 2 senem geçti.hatta ehliyetimi ordan almıştım..çook istedim A2 ile beraber almayı ama babam izin vermemişti.bu ay sonuna nasipmiş çubukda olsaydım hala mutlaka beraber takılırdık.sanırım cubukda teksin MT de ..
saygılar
-
18 Haziran 2012, 20:36
hayırlı olsun mevlam kem gözlerden korusun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
19 Haziran 2012, 00:16
Gökhan adlı üyeden alıntı
Vay çayelinde NT 700 mü vardı yahu. Motoru garajdan çıkarmıyordu herhalde
Tebrikler. Tam yol motosikleti almışsın.. Kazasız belasız kullanman dilegiyle.
Evet varmış Çayeli'nde NT 700 Deauville. Teleferikçi Mehmet Abiden aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
eroldayı adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun mevlam kem gözlerden korusun
Çok teşekkür ederim tüm iyi dilekleriniz için
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Ama gezi sonrası insan yine uzun yol istiyor
savaskayan adlı üyeden alıntı
dostum,tebrik ediyorum,motorunu güle güle kullan.
Arjantinli69 umarım Allah gönlüne göre verir. Ama anladım ki benim tarzım touringmiş.
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
yeni motor hayırlı olsun güzel seçim
benimde ilerleyen zamanlarda düşündügüm motosiklet'ler arasında bulunmakta ,ama bmw k1200lt veya gt daha agır basıyor gibi görünüyor,zaman nasıl olsa daha var belki daha kullanışlı ve fonksiyonel motorlar çıkar piyasaya.
Çok Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
isg adlı üyeden alıntı
YENİ MOTORUNUZ HAYIRLI OLSUN KAZASIZ SÜRÜŞLER.
Evet tespitiniz doğru. Ama bu kez istediğim motoru buldum diyebilirim. Ben şehir içi kullanımı kolay, uzun yola rahat gidebilecek ve artçı konforu arıyordum, sonunda oldu galiba.
babaçi adlı üyeden alıntı
marka model konusunda hızlı geçişler yaşıyorsunuz,umarım gönlünüzdeki motoru bulmuşsunuzdur bu sefer.hayırlı olsun
sheqlche çok teşekkür ederim. Toplu geziler daha zevkli olur kanımca. Resimleri beğenmenize ayrıca mutlu oldum
sheqlche adlı üyeden alıntı
öncellikle yeni motorunuzz hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim yolculukta çok keyeifli ve eğlenceli geçmiş anladığım kadarıyla bu güzel geziyi biz motor severlerle paylaştığınız için teşekkürler tekeriniz her daim düz bassın
Çok teşekkü
fat280 adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi olmuş elinize sağlık motorunuzda hayırlı olsun güle güle kullanın
fusuy364 yol bilgisayarı olunca refleks gereği gazı açmak insanın içinden gelmiyor. 5. vites 110 - 130 km arasında yol almaya çalıştım. 4000-5000 devir arasında
fusuy364 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun yeni motorunuz.yakıtı çok iyi, az yakmış. bu arada gezi güzel olmuş.paylaşım için teşekkürler
Eşim sağolsun bana çok destek oluyor bana bu konuda. 30 yaşından sonra motor aşkıma hep destek verdi kendisi
cbf 150 adlı üyeden alıntı
hem iş hem eğlence olmuş ne güzel yapmışsınız darısı bana (hanımmm gel bak adam ne yapmış eşinide almış taaaa nerelere motor almaya gitmiş sende benimle markete bile gelmiyorsun )
Teşekkür ederim v max
v max adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş güzel kareler
tekerine sağlık
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
-
20 Haziran 2012, 14:54
Rize deyken bi görüşseydik keşke...
Hayırlı olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
20 Haziran 2012, 16:52
oo fatih kısa sürede endroo cu aldun hayırla kullan gv yi ne ettin bunu neye mal ettin güzelde gezi olmuş darısı başımıza
-
20 Haziran 2012, 22:48
-
20 Haziran 2012, 23:23
Abi hayirli ugurlu olsun izinden yuruyorum esimle karadeniz turu istiyorum bende ama once motorumu buyutmem lasimmm:-(:-(:-(
-
21 Haziran 2012, 00:24
gv650i adlı üyeden alıntı
oo fatih kısa sürede endroo cu aldun hayırla kullan gv yi ne ettin bunu neye mal ettin güzelde gezi olmuş darısı başımıza
Kaya abi uzun yol çok zevkli tavsiye ederim. GV 650 duruyor ama satılık ilanı verdim sahibinden.com da.
chaosbaris adlı üyeden alıntı
öncelikle hayırlı olsun dilerim, bende çok düşündüm NT 700 , çok tavsiye edilen bir makina, ben bütçemi zorlamak istedim ama XL 650 ye kadar çıkarabildim ama pişman değilim çok keyif verici bir makina Transalp de, servisteki ustam hatta bundan sonra NT700 al diyor
ben bilhassa ABS olması ve shaftlı olmasından dolayı bu makinayı istiyorum yoksa makinamdan çok memnunum, Allah kazasız belasız en güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin.
ya bu arada ben motosiklet.net e çok kırgınım, bende istiyorum o yeleklerden
yelek yoksa en azından stiker da olabilir
Kesinlikle tavsiye edilebilecek, yakıtı, artçı konforu iyi bir motor. Umarım Allah gönlünüze göre verir.
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
Abi hayirli ugurlu olsun izinden yuruyorum esimle karadeniz turu istiyorum bende ama once motorumu buyutmem lasimmm:-(:-(:-(
Kesinlikle karadeniz motorla gezilecek bir yer. Özelikle sahil şeridi muazzam güzel. Ünye'den sonra yola dikkatini verebilmek oldukça zor olabilir )
cakalaz adlı üyeden alıntı
Rize deyken bi görüşseydik keşke...
Hayırlı olsun
Teşekkürler... Tekrar gelebilirim bir ayağım hep Samsun'da )
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
-
21 Haziran 2012, 17:01
süper bi gezi ve alışveriş hayırlı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)