Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

8 Gün, 8 Ülke, 2 Vstrom ve 2 Delikanlı.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    besikcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2012
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    raptor 650i
    abi iyi gezmişiniz eline koluna motoruna saglık. bende o gittigin yerlerin cogunu gezdim ama motorla degil tır la mostara inerken dag yolundanmı indiniz? mostar köprüsünden tırların gecişi yasak oldugu icin aşagıda başka kopruden gecmiştim nehir boyunda güzel balık yaparlar. o gectiginiz tunellerde tırla gecemeyip cok arabanın ustüne cıkıp taş kaya kırdım. yıllardır gitmiyorum ama emekli olursam bende tırla gezdıgım yerleri gezmeyi düşünüyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Karahisar03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2008
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    DL 650 K8
    Evet arkadaşlar artık dönüş başlıyor.


    Hızlı bir Karadağ geçişi ile Arnavutluk a geliyoruz. Bozaj sınır kapısından Karadağ dan çıkıp Arnavutluk a giriyoruz. Shoder gölü etrafında seyire başlıyoruz. Sınır kapısından sonra yol çalışması ve 10 Km kadar devam ediyo, toz toprak Stabilize, yüklü motorlarla dans edip duruyoruz. Hemen sınırı 2-3 km geçince ilk benzinlik var. Oradan birileri el kol hareketleri ile bize sesleniyolar gelin diye. Hayırdır deyip dönüyorum. Peşimde Muhammet abi giriyoruz petrole.
    Alman Toulant Hagi isimli motorcu arkadaş, altında Hayabusa yolda kalmış. Adamda gram İngilizce yok. Petroldekilerde desen Almanca var ama, bize çevirecek, Türkçe , Bulgarca veya İngilizce yok. Neyse olaya ister istemez müdahil oluyoruz. Yardım istediler ya.
    Adamcağız bizden grenajı sökmek için Aylan anahtar istiyo. Vidaları gösteriyo.

     Marş basıyo motor çalışmıyo. Sviçleri kontrol ediyoruz, Problem yok, arkadaşa sigortaları soruyoruz nerede diye. Problemin orada olacağını iletiyoruz. Bu arada Kendisi Almanya da servis ile konuşuyor. İş uzayacak, saat 14 30 civarı. Zaten geç kalıyoruz.
     Muhammet abi alyan anahtarını veriyor, biz devam edelim diyor. Vatandaşa anahtar senin olsun diyoruz. Adam şaşkın ama nasıl olur modunda alman kardeş. Diyoruz problem değil. Parasını vermek istiyo, yok diyoruz. Nolur bir kahve için hesabı tamam diyoruz kahvesini içerken vatandaş elinde 10 Amp. Sigorta atmış, Oyuncağını kırmış çocuk gibi , boynu bükük bir gelişi varki anlatamam.
     Neyse hacı geliyo sigortayı gösterdi bana ne yapacağız gibilerinden , boynu bükük. Baktım dedim problem değil hallederiz, Sigortayı çöpe fırlattım. Adamın gözler çakmak oldu.
     Otur sende kahve iç brader hallederiz. Motora gidiyoruz çantadan bir avuç sigorta getiriyorum , adamın gözleri busefer iki kez fırladı. Neyse 10 Amp. Sigorta veriyorum. Bir tanede yedek. Ne olur nolmaz al bi yedek daha diyorum. Ve Hayabusa çalışıyor. Yaaa bu alman kardeşi görecektiniz. Ne yapacağını şaşırdı , bize sarılmalar, ağabeycim ne fotoğraflar çekti, sitesinde yayınlayacakmış. Adresler alındı verildi.
     Bu arada Muhammet abi Petrolcü ile göbek yarıştırdı. Muhammet abi sayesinde bende Bu gezide Kilo aldım bee.
     Haaaa bir ara hareket etmeden önce motoru topluyorum arkadan bir ses. Petrolde millet toplanmış, Alman dahil Ezel abiiii muhabbeti. Muhammet abi organize ediyo tabii.
    Neyse geciktik ama hareket etetik.













    Ağabeylerim Tiran ın içindeyi. Muhammet abinin açlık krizi tuttu yine. Abi diyorum buralar tekin değil bak gidelim Sana Makedonya Ohdrid te bi güzel yemek yedireyim. Yok gözlerim kararıyo. Neyse Börekçinin önünde durduk. Üç polis memuru var, birisi bayan. Motorları koyduk dedik hemen börek yiyip gidelim. Bayan polis Türkçe öğrenmeye çalışıyormuş. Kız kardeşi izmirde evlenmiş. Gayet güzel muhabbet etmeye çalıştı bizimle. Bu arada etrafımızı çocuklar sardı. Ağabeycim kesin bişilerimiz gidecek ama hayırlısı diyorum. Hemen 5 metre ilersi börekçi. Polis abi Çanta yanına al, Kask yanına al. Diyor tatlı bir Türkçe ile. Durum ciddi. Dedim Motorlar.
     Biz burada motor burada, biz gitti motor gitti.
     Al buyur. Muhammet abi nolur çabuk hadi yiyelim şu börekleri.
     Hemen yedik börekleri Polisler sağolsun motorun başında. Kazasız belasız hareket ettik.

























    Tüm bir gezi boyunca hiçbir yerde konrnaya basmadık. Hiç kimsenin de korna çaldığını duymadık. Trafik kurallarına tüm ülkelerde kesinlikle uyuluyor. Hiçbir yerde sıkıntı yok. Hatalı sollayan biri karşınıza çıkmıyor. Sizi sıkıştıran yok. Herkez öncelik veriyor. Keyifle motor kullanıyorsunuz. Taaaa ki Arnavutluk a kadar. Tabu burasıda aşacaktır bunları. Tüm korna sesleri Arnavutluk ta başladı, bizde burada çaldık kornayı. Dikkat edin . Çooook dikkat edin. Anlatmim.
    Efendim en güzel konrna sesi , Elbasan dan Makedonya sınırına doğru Geçtiğimiz 3 Türk tırının selam kornası idi. ( Yaa abi bir tırın kornası bu kadarmı güzel olurmuş. Sanki memleketim di beee , Gözlerim doldu yaa)
    Makedonya ya Struga tarafında ki sınır dan girdik iki tarafta çalışıyo ama, burada yol daha düzgün dü.


























    Ohrid te dinleniyoruz. 15 Ero ya daire tuttuk. Ohrid turu. Bu arabaların yerleri değişmiş, Geçen sene geldiğimde hemen sağ tarafta bahçe içersinde idi, buraya taşımışlar.











    Yola devam Bitola dayız. Atatürk ün okuduğu Manastır Askeri okulu.





    Bitola çıkışta Son ucuz benzinimizi alıyoruz. Bu arada Muhammet abi bağırıyor, Koş koş, Bir ADV yolda kalmış, servisle Morusan a götürüyolar çek fotomuzu diyo. İşte çektim. Muhammet abinin söylemi aynen aktardım. 



    Sınırda bir Tur otobüsü biz Yunanistan a girerken onlar Makedonya ya giriyodu. Oldukça ucuz bir tur. Otelleride otobüsün arkasındaki romörk. Bakın ne çözümler var.








    Hızlı ve seri bir şekilde Yünanistan ı geçmeye karar veriyoruz. Zaten Muhammet abi için süre uzadı. Artı yağış var Kampingde kalalım diyodum, iş sakat, dedik gidelim. Otobanda bastık 150 civarı seyrettik ve 1 depo 340 Km civarında gitti. Aslında gayet iyiydi. En uzun da Karadağ da 454 km ve ilk yedek yandı 10 Km gidilmişti.


    Yolda kısa molalar veriyoruz. Sadece Kavala ya girdik. Bir iki motor mağzasına baktık. Yakıt ikmali yaptık ve devam. Buralarda pek foto çekmedik. Geçen sene bu rotayı ben aracımla yapmıştım. Muhammet abide istemedi zaten.



    Geceyi Lapseki Öğretmen evinde geçirdik ve sabah yola çıktık. Yine yağmur altında biraz sürüş yaptık ve İzmir e ulaştık. Muhammet abiyi dükkanına bıraktım ve orada bir fotoğraf çekindik. Bende eve hareket ettim.






    Klasik bitiş Km fotoları çekildi. Toplamda 3918,8 Km yol yapmışız.. Umarım isteyen arkadaşların hepsi gönlüne göre geziler yaparlar. Bizi okuyan, izleyen herkeze teşekkür ediyoruz,

    Bu arada gezinin enlerini çıkartıp onlarıda ekliyeceğiz. Maliyet merak eden arkadaşlarda olacak elbette, her yerde not aldım fiyatları, detaylı bir maliyet hesabıda birkaç güne kadar çıkartırım. Ama şunu söylim 500 Ero yu bulmadı sanırım. ( Her şey , Free deki sigara ve hediyeler dahil) Tüm arkadaşlara selam ve sevgilerimizle. Hoşçakalın.
    ===================================
    Kaskını tak. İki damla ter akması Kan akmasından iyidir.
    TB5DT

  3. #43
    fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2010
    Şehir
    Sakarya
    abi var ya on numarasınız, süper gezi olmuş.hepsini okudum.
    bu arada Alman'ın şaşkınlığını ve sonrasında sevincini tahmin edebiliyorum
    sizin yardımseverliğinizi herkese anlatacaktır.
    başka ülkelerde olmuyor tabi bunlar, e adam haliyle şok oldu tabi
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
    Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali

  4. #44
    valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2012
    Fotolar ve gezi yazısı için teşekkürler. Benim de macaristan/budapeşte hayalim var bakalım. Askerden sonra düşünüyorum. Tekeriniz düz bassın. Yine bekleriz böyle raporları

  5. #45

    Üyelik
    22 Temmuz 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    xciting250i
    abi çok güzel bi gezi olmuş çok zevk alarak baktım tebrik ederim ben tek bişey sorucam. Türkiyeden bulgaristan haskovaya gidip dönme arabayla vize vs ne gibi evraklar gerekir ve ne kadar tutar?

    paylaşım için teşekkürler bidahaki gezileri beklioruz.

  6. #46
    soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2011
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Tekerinize sağlık gezi için elinize ağzınıza sağlık yazı için. Muazzam ve imrenilesi bir gezi olmuş.

  7. #47
    remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Kasım 2009
    Şehir
    büyük bir köy
    Motosikleti
    Var
    Kutluyorum ikinizide...
    Zevkle okudum...

    Simdi sizden biraz bilgi edinmek istiyorum..
    Agustos ayninda Dubrovnik ten Türkiyeye gelmek istiyorum..
    Ama halen kararsizin Arnavutluk Yunanistan üzerimi yoksa Sirp Bulgaristan üzerimi gitsem..
    Burada bazi arkadaslar sakin Arnavutluktan gitme bazilarida eskisi gibi degil hersey ok diyorlar...
    Galiba sizde Arnavuzlukta sorun yasamamissiniz...
    Fikrinizi alabilirmiyim..
    Simdiden tesekkürler...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

  8. #48
    gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Kasım 2010
    Şehir
    HAREM ÜSKÜDAR
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    TEBRİK EDERİM DARISI BAŞIMIZA

  9. #49

    Üyelik
    21 Haziran 2011
    Şehir
    İstanbul/Yenibosna
    Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Alıntı Karahisar03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hesap ortada, geziden beklentinize göre değişir ki ben Tamamen Kamping ve çadır formatında daha doğrusu 2 veya 3 çadır 1 Hostel, yada apart düşünmüştüm. Ama Muhammet abi sayesinde bu tersine döndü. Bimden 2 ton, 2 Barbunda, 2 Sarma konserve aldım. Kahvaltı malzemeleri zeytin, zeytin ezmesi artı, En iyi enerji veren Kampların olmazsa olmazı 2 Pk Helva aldım. Küçük kamp tüpüm var (Gazyağı ve Bütengaz dahil hepsi ile çalışan, 8 Gün boyunca sürekli çayımı demledim 300 gram gazyağı yakmadı yarısını geri getirdim.) dolayısı ile Pahalı olan yerlerde kendin pişir kendin ye. Ucuz ülkelerde Kosova, Karadağ, Makedonya gibi yöresel lezzetleri tatdık. Her yerde marketler var ve herşeyi bulabilirsin , hemde çok uygun fiatlara. Sanırım 11-12 depo benziin kullandık. Buda 16-20 Ero arasında değişen fiatlarda tuttu. Yurt dışı için 7,5 Ero Seyahat sigortası yaptırdım. Otel ve konaklamalar için toplam harcadığımız kişi başı 100 Ero tutmadı çadır ve Kamping ler dahil. Buyrun hesap burda işte.
    Gerçekten çok güzel.Zaten böyle bi yerlere tura çıktığında çadırın ve kamp malzemelerin yanında olacak mutlaka..Doğanın seyahatin tadına varacaksın.Benim de aklımda bu gibi düşünceler var uzun bi yolculuk turu kısmet olursa tecrübelerinizden faydalanmak isterim...

  10. #50
    eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Eylül 2010
    Şehir
    ataşehir, istanbul
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    abi tekerinize emeğinize sağlık muhteşem bi gezi olmuş. motorla yurt dışı seyahati benim de hep içimdedir bakalım Allahım kısmet edecek mi o günleri
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

  11. #51
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Motorla çıkılan her gezi gibi bu gezi de şahane olmuş.. dikkatimi sıvı yakıt ile çalışan ocak çekti bende bunlardan bir adet temin etmeyi düşünüyorum .. özellikle Optimus hiker dikkatimi çekti

    http://www.ebay.com/itm/OPTIMUS-HIKE...#ht_1598wt_698

    Türkiyede de kamp malzemeleri satan yerlerde mevcut ama fiyat fahiş pahalı 600 tl ( Optimus Hiker için bu fiyat daha ucuza başka markalarda mevcut ) civarı oysa yurtdışında 140-200 $ arası biz motorcular için olmazsa olmaz aksesuarlardan biri .. sizdeki ne marka ve kaça aldınız ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  12. #52
    Karahisar03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2008
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    DL 650 K8
    Alıntı cbr125races adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi çok güzel bi gezi olmuş çok zevk alarak baktım tebrik ederim ben tek bişey sorucam. Türkiyeden bulgaristan haskovaya gidip dönme arabayla vize vs ne gibi evraklar gerekir ve ne kadar tutar?

    paylaşım için teşekkürler bidahaki gezileri beklioruz.
    Bakın bildiğim kadarı ile Vize işlemleri nedir ne tutar pek bilgim yok. Çünkü bende Yeşil pasaport olduğundan ihtiyacım yoktu. Ancak, Araçla yurt dışına çıkmanız için Prosedür çok basittir. Turing sitesinden öğrenebilirsiniz. Kısaca özetliyeyim size, Araç kendi üzerinize ise Triptik tanzim ettirmenize gerek yok Pasaportunuza işlenir. Araç Başkasının üzerine ise vekaleti gerekir. Yada yanınızda sahibi ise onun pasaporta işlenir. ( Ben eşimin aracı ile gittiğimizde bu şekilde oldu), Diğer husus Uluslar arası ehliyet, Bu da turing kurumundan çıkarılıyor. Bunu Yunanistan istiyor, diğerleri istemiyor. Tüm bunları sınırda yaptırabilirsiniz. Bürolar 24 saat açık. Ehliyet isterlerse geri döner 5 dk da yaptırırsınız. İstemezlerse paranız cebinizde kalır.
    Bulgaristan için Otobanlarda vinnet gerekli dir bunuda Bulgaristan girişinde Gümrük kapılarının hemen sol tarafında bina var oradan alabilirsiniz. Araç için yurtdışına çıkaarken Yeşil sigorta yaptırmanız gerekir. Bununda 15 günlüğü 64 Ero. dur. Ancak size bir tüyo vereyim. Çoğu arkadaş bunu yapıyor. Eğer sadece Bulgaristana gidecekseniz veya AB ülkelerine gidecekseniz Bulgar gümrük girişinde bahsettiğim yerde Bulgar Trafik sigortası yaptırabilirsiniz. 1 aylık 50 Leva dır. Lani 25 Ero. Bu sigorta ile Yunanistan, italya , yukarıda Fransa , isviçre , almanya vs... Tüm AB ülkelerinde geçerlidir. Türkiyeden çıkarken kimse sana Sigortan varmı sormaz. Tavsiye 7 veya 8 ero verip seyahat sigortası yaptırın . Ne olur ne olmaz, hastalık var kaza var bu durumda sizi kurtarır.
    Sigorta yaptıracağın yerin resminide vereyim size.

    Selam ve sevgilerimle umarım işinize yarar.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------

    Alıntı Barış Şuşut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorla çıkılan her gezi gibi bu gezi de şahane olmuş.. dikkatimi sıvı yakıt ile çalışan ocak çekti bende bunlardan bir adet temin etmeyi düşünüyorum .. özellikle Optimus hiker dikkatimi çekti

    http://www.ebay.com/itm/OPTIMUS-HIKE...#ht_1598wt_698

    Türkiyede de kamp malzemeleri satan yerlerde mevcut ama fiyat fahiş pahalı 600 tl ( Optimus Hiker için bu fiyat daha ucuza başka markalarda mevcut ) civarı oysa yurtdışında 140-200 $ arası biz motorcular için olmazsa olmaz aksesuarlardan biri .. sizdeki ne marka ve kaça aldınız ..
    Buyur sana linkini vereyim. Senin bahsettiğin ürün çok pahalı ve pratik de değil. Benim önereceğim. Hem sıvı yakıt hem Tüpgaz ile çalışır. Kamp sobalarında kullanılan LPG tüpleri ilede çalışır. 15 günde PTT ile kapına gelir. Kolay gelsin umarım faydası olur.

    http://www.dealextreme.com/p/campsor...-101747?item=2

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------

    Alıntı eray_uluyazı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi tekerinize emeğinize sağlık muhteşem bi gezi olmuş. motorla yurt dışı seyahati benim de hep içimdedir bakalım Allahım kısmet edecek mi o günleri
    Geziyi düşünmeye başlamak bile işin % 75 inin hallolduğu anlamına gelir kardeşim. Gözünde hiç birşeyi büyütme. Hiç birşey Atla deve değil. Ülkemizde herhangi bir yere gidip 2-3 gün gezip gelmek bile çoğu zaman daha pahalıya maloluyo. Aman aman dil bilmenizede gerek yok. Protik ingilizce klavuzları var gazeteler bile veriyor, ondan 3-5 gün baksan seni rahat idare eder. Artı her şey çorap söküğü gibi gelir. Azıcık cesaret. Ben emekliyim ve biriktirebildiğim yada artırabildiğim bir kaç kuruş ile geçen sene Ailemle Lunanistan makedonya gezisi yaptım. Motosiklet ile eşimle birlikte Gürcistan ve Karadeniz yaptım. Umarım her şey gönlünüzce olur. Sizlerden Tek ricam Motosiklet güvenlik ekipmanlarını kullanmanız. Kaskı, kıyafeti ile motor sürücüleri her zaman dışarda ve içerde sempati topluyor. Herkezin bakışı ona göre oluyo. Selam ve sevgilerimle.
    hellboys ve dombay35 bunu beğendiler.
    ===================================
    Kaskını tak. İki damla ter akması Kan akmasından iyidir.
    TB5DT

  13. #53
    motonoyedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mayıs 2006
    Şehir
    Manisa
    abi çok güzel gezi olmuş.imrenerek okudum.mastanlı zvezdel arası video da harika olmuş.gitmiş kadar olduk memleket zvezdele.

  14. #54
    remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Kasım 2009
    Şehir
    büyük bir köy
    Motosikleti
    Var
    Alıntı remzi_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kutluyorum ikinizide...
    Zevkle okudum...

    Simdi sizden biraz bilgi edinmek istiyorum..
    Agustos ayninda Dubrovnik ten Türkiyeye gelmek istiyorum..
    Ama halen kararsizin Arnavutluk Yunanistan üzerimi yoksa Sirp Bulgaristan üzerimi gitsem..
    Burada bazi arkadaslar sakin Arnavutluktan gitme bazilarida eskisi gibi degil hersey ok diyorlar...
    Galiba sizde Arnavuzlukta sorun yasamamissiniz...
    Fikrinizi alabilirmiyim..
    Simdiden tesekkürler...
    Böyle birsey sormustum ben ama......
    Kafama göre giderim artik...
    Simdiye kadarda kimseye danismamistim aslinda nasil yaparim ederim diye...
    Simdi neden sorduysam????
    1200 Km dedigin nedirki???
    Peh...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

  15. #55
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Çok güzel gezi olmuş tekerinize sağlık, resimlere bakmaya doyamadım. Ayrıca YEs meseleside tehliyeliymiş

    "KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

  16. #56
    eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2006
    Şehir
    Turgutlu/Ama Malatyalı
    Motosikleti
    Yoktur
    üstad emegine sağlık çok güzel bir gezi ve bir o kadarda değerli bilgiler paylaşmısınız sağolun
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

  17. #57
    Karahisar03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2008
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    DL 650 K8
    Alıntı remzi_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle birsey sormustum ben ama......
    Kafama göre giderim artik...
    Simdiye kadarda kimseye danismamistim aslinda nasil yaparim ederim diye...
    Simdi neden sorduysam????
    1200 Km dedigin nedirki???
    Peh...

    Kusura bakmayın alıntı yaparak 3- 4 arkadaşa cevap vermiştim. Ve sizede uzunca yazmıştım .Şimdi kontrol ettiğimde bulamadım. Sanırım bir aksaklık oldu. Kusura bakmayın. Bulunduğunuz yer itibariyle, Sırp üzerinden 950 Km kadar yolunuz var sınır için. Arnavtluk üzerinden derseniz İpalaya 1100 Km civarı yolunuz olur. Aslında çok bir fark yok, tercih size kalmış. Aslında Arnavutlut ta biraz dikkatli olun, Şehir merkezlerinde o kadar. Trafik diğer ülkeler gibi değil. Tercih sizin elbette. Arnavutluk üzeri manzaralı bir yol, Konaklama açısından Hem campingler rota üzerinde bunuda kullanabilirsiniz. Sırp üzerinden Uzunca bir otoban var buda sizin tercihiniz. Kolay gelsin. Kazasız belasız yolculuk diliyorum.
    ===================================
    Kaskını tak. İki damla ter akması Kan akmasından iyidir.
    TB5DT

  18. #58
    speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ocak 2011
    Şehir
    İSTANBUL/ Çengelköy
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Konuyu yeni gezdim,bize pek sorulacak birşey kalmamış.
    Ben tek soruluk hakkımı kullanmak istiyorum.
    Bir dahaki yolculukta benide eküri olarak alırmısınız Böyle rehberlerle ciddi yol yapılır,bilen bilir genelde depo bitmeden durmayan biriyim,az yerim Bende emekliyim
    Yaa daha ne olsun.

  19. #59
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2009
    Şehir
    İstanbul-Kadıköy TAMER
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    resimler harika,anlatım harika olmuş tekerinize sağlık.
    her emeklinin düşlediği tür gezilerdendir herhalde veya ben öyle düşünüyorumdur.
    yakıt fiyatının etkisi burada büyük etken biz 3-4 il geziyoruz bir sürü yakıt parası ödüyoruz.haliyle gezi insanın kursağında kalıyor neredeyse.
    polis olayı baya güzelmiş ama yes-ci bayan daha güzelmiş
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

  20. #60
    esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2009
    Şehir
    Düzce
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    Alıntı speedy2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu yeni gezdim,bize pek sorulacak birşey kalmamış.
    Ben tek soruluk hakkımı kullanmak istiyorum.
    Bir dahaki yolculukta benide eküri olarak alırmısınız Böyle rehberlerle ciddi yol yapılır,bilen bilir genelde depo bitmeden durmayan biriyim,az yerim Bende emekliyim
    Yaa daha ne olsun.
    Bi emekli de burada var,beni de unutmayın

    Bravo diyorum,tebrik ediyorum ve darısı başımıza diyorum.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)